![]() |
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
++++
|
mdeah...in afara de faptul ca mi se oprea masina (panda) la fiecare panta si ca am murit de frig in ea, nu am avut peripetii...am ajuns cu bine...cand am urcat dup'aia in Passat m-am simtit ca la Marriot in apartamentul prezidential...de amenda aia de radar tot nu am scapat...nu s-a stiut descurca nevasta-mea cu politzaiu' sa o lase fara amenda macar pt ca nu avea actele la ea, sau rovigneta sau asigurare sau celelalte treburi care nu erau in regula :P :P :P...a trebuit sa le puna ala pe toate pe hartie...pfuuuhhh...politzaii astia...oricat le-am explica faptul ca pe noi nu masina ne intereseaza ci cat de tare suna muzica in ea, ei tot ne dau amenzi pt circulatie...cum sa ii convingem ca de fapt pt noi masina e cutia care duce sistemul audio la un concurs???
|
Cam greu cu politia dar bine ca nu au fost mai multi pe traseu ca altfel..........Eu cind trec prin cluj aproape de fiecare data iau un radar sau o amenda de am zis ca abia astept sa va faca centura ca nu mai trec prin oras :wink: :wink: :wink:
|
eu am scapat fara amenzi dupa excursia asta...desi nu aveam multe si de-mi ascultam copilotu aveam si eu de trecut pe la casierie!!! :lol: :lol: :lol:
|
No acuma si asta face parte din farmecul unei asemenea \" excursii \".Sper ca va-ti simtit bine asta ca sa nu scriu cu WA-TI simtit bine caci poate ma-r acuza unii ca nu cunosc limba romana < la ORADEA si sper sa ne reintilnim la BUCURESTI .
|
oricum.. e * v-ati :P
|
Thanks for the help Flaviutza...ai facut super ok ce ai avut de facut...pacat ca nu ai adus prietene de-ale tale sa mai incinga un pic atmosfera pe acolo alaturi de tine...THX AGAIN ;)
|
Re:
Quote:
|
nu stiati mai baietzi ca la mine sunt de vanzare si antiradare cu precizie de 100%garantat!!!!!!!riscu excursiei este radaru ca la masinile noastre nu e ritm de 120 in afara :D :D :D ,la bucale amu voi fi sef de trib ca imi iau navigatia asta nou aparuta pe romania si nu ne mai ratacim garantat! :D abia astept etapa din bucuresti :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ne grebeam sa terminam ca altfel le numaram eu pe toate pt. a avea un clasament total .... |
sincer nu mai stiu ca la un moment dat nu am mai numart restu de voturi a fiecarei masini ca oricum ne trebuia primele 3 locuri numai .. si am numarat numai teancurile mai groase...
Ne grebeam sa terminam ca altfel le numaram eu pe toate pt. a avea un clasament total PACAT TREBUIA SA LE PUI DEOPARTE SI SA LE NUMERI DUPA ACEEA CA SA AVEM UN CLASAMENT CU MACAR PRIMII 5 . |
dragi cocosi a fost a trcut gata asta e altadata va fi mai fain,doar repet doar sunt unele obiectiuni cu care nu toata lumea are acelasi principiu si se mai pierd din participanti pentru cateva nelamuriri
|
Nu trebuie sa se piarda nici un participant pentru ca fiecare trebuie sa inteleaga ca nu se poate sa cistige toata lumea ci doar trei care sint pe podium de aia si e concurs altfel ce farmec ar avea daca toti am primi cupe ?
Normal ca nimanui nu ii place sa piarda dar asta ar trebui sa ne ambitioneze pe mai departe si nu sa ne faca sa renuntam . |
Re:
Quote:
nr2. extra info: loc 4 ubi-ar-99-bmw loc 5 ocsy-opel astra albastru loc 6 laguna- bh-15-ric loc 7 opel astra galben |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am primit si eu un vot!!!!!!
Multumesc !!!! :dance: :peace: :dance: |
io de ce nu am primit cu golfu rosu nici un vot>???????????amu mi-am dat seama ca nu aveam numaru de inmatriculare pe masina!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D ce bou mare am fo!!!!!!!!ioioioii
|
na ba :D zmeg!!!!
|
Re:
Quote:
|
Re: Hop si eu!
1 Attachment(s)
Tzup si eu cu vreo 3 poze... Ce, numa voi baietzii sa va bagatzi in seama? :P
|
Re:
5 Attachment(s)
Calitatea cam lasa d dorit... "Ata ete..."
|
Re:
5 Attachment(s)
And a few more...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: DB DRAG ETAPA ORADEA -AR MERGE SI UN TUNNING SHOW COMBINAT?
poate iti ia sandu shi amplifu' shi n-o sa mai ai ce sa reglezi!!!!!
tu kelule,stii foartwe bine ca o sa rupi la bucale,asha ca nu mai face pe suparatu' ca te bat!:) |
am glumit,dar numa' in privinta ta ric!!!!:)
|
sper ca o sa scoatem la urmatorul concurs rezultate mult mai bune in toate categoriile .......... totusi a fost SUPER 8)
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Nu stiu de ce dar nu pot deschide filmuletul cu WMPLAYER. la tine merge FLAVIA ?
|
Scuze FLAVIA dar era la mine o mica problema . S-a rezolvat .
Dar stiam ca Wiskanul trebuia sa il ia GAJU nu ? |
nu..
de ce sa il ia gaju ?? n`are gaju nici o treba.... Vlad era organizatoru,nu ? :weee: :ciggy: :suspiciou |
Da dar stiam de pe un topic dar nu mai stiu care cum ca GAJU ar fi pus pariu pe niste wiskane ca prima etapa va fi la ORADEA (dbdrag ) lucru care s-a si intimplat ...................
|
e cu totu altceva aia... n`am eu treaba cu ei .. singura legatura e ca pariu lor e tot wiskan si eu am dat tot un wiskan sa mituiesc juriu..
daca ghicesti si pt. cine am dat wiskanu ..adica sa ii "imbunez" ..pt cine ? :rolleyes2 ce zici ? pt. cine ..... ? :rolleyes2 |
De data asta m-ai prins ..........oare pt. cine ???????????????????
|
mita nu se va mai sterge din Romania niciodata!:)
|
ATAT!
... cate trebuie sa induri in lumea asta mizera si fomata de interese... :sad: |
cam asha este!dar topicul asta nu e depashitun pic?
|
beeeeeeeeeey lume...in sticla aia era apa !!!daca va uitati atenti la film nici macar nu era timbru pe ea...am rugat-o pe flavia sa aduca o sticla cu apa ca sa am acolo pe post de exctinctor in cazul in care se ardea vreun subwoofer la masuratori...ea zice ca m-a mitut...ei ei ...se lauda si ea...plus ca am avut eu grija sa nu o primesc eu...apar eu undeva pe acolo???deci reiau...o sticla de ballantines plina cu apa pentru scopuri nobile care a fost inmanata unei alte persoane...nu ma invinuiti pe mine de spagi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:52. |
- Copyright 2026 4Tuning