Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   INTALNIRE DACIA CLASIC 9 MAI 2009 ! BRASOV (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/117996-intalnire-dacia-clasic-9-2009-brasov.html)

YakuzaXtR 26-04-09 01:26

Re: INTALNIRE DACIA CLASIC 9 MAI 2009 ! BRASOV

sa ma lamureasca si pe mine cineva...e intalnire dacia 1300 clasica sau dacia 1300 modificata..care mai e farmecul ?! ca oricine cu ceva bani poate sa modifice orice maisna veche de 30 poate mai bine de ani ... dar nu prea multa lume are tupeul mai multi bani si mai multa munca sa faca,tina si intretina una clasica ... parerea mea si poate va suparati poate nu dar sa inceput o idee buna chiar si terminati cu alta...si eu am un 1300 si nu e clasica si mie imi plac cele modificate ca sa zic asha...dar mai mult imi rup gatu dupa una clasica si de la mama ei ... parerea mea... oricum parerea voastra conteaza cel mai mult...si sa nu crede`ti ca am ceva cu masinile voastre chiar le admir si va respect pt munca depusa dar ... incercati sa mentineti ideea principala ca daca nu erau clasicele nici celelalte nu existau....scuzati`mi si postul kilometric...

LUCI BV 89 WRC 26-04-09 11:30

este intalnirea batranelor 1300,fie ele originale ca la mama lor fie ele modificate,afisul se va modifica un pic din cauza neintelegilor aparute si este cel mai bine asa !

LKS 26-04-09 12:52

E neaparata nevoie de afis ? pentru ce atata mediatizare cand se vroia o simpla intalnire amicala intre posesorii de 1300. Asta mai lipseste, sa ne trezim pe cap cu cine stie ce indivizi care nu au ce face acasa.
De la inceput s-a vrut o adunare, nu o "expo-parada", ai mai si alergat pe la "oficialitati" in zadar, zic eu ..

LUCI BV 89 WRC 26-04-09 14:20

pana acum cateva posturi toti va dadeati cu parerea si cate un sfat acum cum sau amestecat treburile care mai de care mai destept sa iasa in evidenta ca nu e bine ba stiu eu ce! stiu prea bine ce trebuia facut,s-a dorit sa fie mediatizat si vb la autoritati numai vb aiurea am mai spus asta
rog un moderator sa inchida/stearga acest thread .eu unul numai merg nicaieri pe 9 mai !

Carnacior 26-04-09 15:03

Modificata sau nu tot 1300 e ... parerea mea e ca ar trebui sa vina orice are o 1300 care poate fi expisa. Nu cred ca o sa zica nimeni ca uite te la ala are dacia modificata sau alalalt uitel ca nu are nimica modificat pe ea. Eu intorc capu dupa orice 1300 indiferent de stare sau modificare !

YakuzaXtR 26-04-09 15:36

ideea principala a intalniri sa cam pierdut cam despre asta era vorba .... cum am zis intelege`ti ce vreti...oricum nu am cum sa vin asha ca tot voi o sa face`ti cum crede`ti de cuviinta...

alex55 26-04-09 15:48

Quote:

Originally Posted by Carnacior (Post 2267684)
Modificata sau nu tot 1300 e ... parerea mea e ca ar trebui sa vina orice are o 1300 care poate fi expisa. Nu cred ca o sa zica nimeni ca uite te la ala are dacia modificata sau alalalt uitel ca nu are nimica modificat pe ea. Eu intorc capu dupa orice 1300 indiferent de stare sau modificare !

ba taci, nu mai vorbii fara sa spui nimic, nu stii de la ce idee s-a plecat asa ca shhhtt

LUCI BV 89 WRC 26-04-09 15:55

va rog numai postati ,topicul va fi inchis!dupa razboi multi viteji s'arata!

flocea_ro_ab 26-04-09 15:58

clar :P

EaGle 26-04-09 16:10

Explicati-mi si mie o chestie, pentru ca n-am reusit sa inteleg nimic din tot ce a fost scris aici pentru ca "ba ala spune taci, altu` ca s-a cam pierdut dorinta etc."; se mai face intalnirea asta sau nu ? Este greu sa vorbiti si voi intre voi ca niste oameni civlizati ? Unde credeti ca se ajunge daca unul trage-n dreapta si altul la stanga ? Gasiti fratilor si voi un echilibru ...

Sonny 26-04-09 18:20

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 2267801)
va rog numai postati ,topicul va fi inchis!dupa razboi multi viteji s'arata!

Pai hai sa fie macar razboiul si vedem dupaia cu martirii... In concluzie se mai tine sau nu?

Muttley 26-04-09 18:47

Initial imi parea rau ca nu pot s-ajung la aceasta intalnire NATIONALA a posesorilor de Dacii.
Dar cum "organizarea" (sau desavarsita ei lipsa) e-n cel mai autentic stil romanesc, acu' ... mi se rupe :D

cannavaro 26-04-09 18:52

Prin alte tari cand sunt intalniri: Audi, Bmw etc nu impune nimeni tipul masinilor prezente.Fiecare vine cu ce are. Pe daciaclub vad ca deja se vorbeste deja de schimbarea locului intalnirii, ca cei de pe 4t nu sunt bineveniti etc. Din partea mea sa faca intalnirea cu cele 5 masini ale lor.

k4r4 26-04-09 19:05

acuma...nu stiu ce atata bataie de cap. s-a vorbit de o intalnire a clasicelor...au intrat cativa pierduti in spatiu sa intrebe daca "poa' sa vina si io cu a mea? da' nu-i 1300..." sa vina toti, din partea mea, dar sa nu se bage intre clasice. acuma cine cu cine se cearta? clasice contra modificate? la fel, clasicele sa stea impreuna, si ceilalti sa nu bage masina intre clasice. nu-i greu, va certati degeaba. aici e forum de tuning, deci asadar si prin urmare, e vorba de masini modificate. daca discutia a inceput de daciaclub, foarte bine. aici trebuie doar sa fie anuntate eventualele schimbari, nu discutii aiurea. in concluzie...ati inteles voi. la o adunare de masini de lux nu puteti sa va duceti ca n-aveti masina de jdemii de euro?

cannavaro 26-04-09 19:11

O intalnire a clasicelor. Dar nu face Daciaclub legea ca vine x si nu y. Defapt nu Daciaclub, ci niste copii de-acolo care la primi 1000 de euro stransi, si-ar lua calibra din 91 din Germania.

k4r4 26-04-09 19:16

n-am zis sa fac nimeni legea, din moment ce nu exista o organizare corecta, cu un organizator numit. da...topicul de numeste "dacia clasic"...si cred ca cei care urmaresc topicul stiu ce inseamna o dacie clasica. nu trebuia sa zica nimeni:"io pot sa vin cu a mea?", daca stie foarte bine ca masina lui nu e o dacie clasica. de-aia apar atatea certuri, de la niste prostii spuse. inainte sa apasati butonasul "submit reply", recititi ce ati scris, nu-i greu.

EaGle 26-04-09 19:28

Vreau sa va aduc aminte ca o intalnire nu inseamna sa aratati celorlalti ce masini aveti, ci sa impartasiti pareri, secrete si povestiri in legatura cu masina voastra. Daca topicul se numeste Dacia CLASIC, toti ceilalti care nu au o Dacie CLASICA sunt rugati sa nu se bage in discutie. Lasati oamenii sa discute si ei intre ei eventualele mici probleme si sugestii, daca vreti intalnire Dacia Generala, organizati alta in afara de aceasta ;)

LUCI BV 89 WRC 26-04-09 21:47

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2268158)
Pai hai sa fie macar razboiul si vedem dupaia cu martirii... In concluzie se mai tine sau nu?

Nu trebuie sa dovedesc nimanui mai ales sa vezi tu razboiul!
INTALNIREA DACIA CLASIC 1300 SE VA TINE BAIETI DACA VA UITATI IN POSTURILE ANTERIOARE VE-TI GASI NR DE TELEFON DOMNULUI DANUT CRAINICIUC PT RELATIILE REFERITOARE LA 9 MAI !
REPET ACEASTA INTALNIRE ESTE STRICT DE DACII 1300 ORGANIZATA DE CEI DIN DACIA CLUB!
ROG DIN NOU NU MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC IAR BAIETII INTERESATI SA INTRE DOAR PE DACIA CLUB SAU SA SUNE LA ACEL NR DE TEL!
MULTUMESC

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning