![]() |
Re: Golf 4 Photo Meeting
Griffo, te-ai distrat??
|
3 Attachment(s)
mi-am adus aminte ca am si eu 3 poze
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...mare nesimtit griffo asta.....am pierdut o zi pentru 3 poze naspa
..2 poze cu tel.... |
bay...poti sa vezi partea plina a paharului...ne-am strans toti la un loc...si a fost caterinca ;)
|
subscriu la ce-a spus goppo + ca ne-am spalat masinile (de vreo 3-4 ori :D:D )
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Nici ţie griffo nu ţi-ar conveni să spelii maşina şi să arzi GAZUL pt 2 poze mă rog ....baftă īn continuare :* |
tweety
P.S. Nici ţie griffo nu ţi-ar conveni să spelii maşina şi să arzi GAZUL pt 2 poze mă rog ....baftă īn continuare :* + infometare toata ziua.......ca nu ne-am saturat din "grataru ala care l-am facut" |
Quote:
P.S. Ce poză ai la avatar :lol: e făcută de mine ,voiam să prind toată coloana dar nu am reuşit că ai ieşit tu şi aşa a ieşit poza :P ! |
Data viitoare fac eu fripturile ca astea n-au iesit bine :D:D
|
next time ,daca "organizeaza" iar griffo ,nu cred ca mai vine cineva ..
|
Organizez eu..... da facem intai grataru' si dup-aia (poate) poze...cu telefoanele...VGA ce puii mei :D:D:D
|
eu nu mai vin... mi-a placut ca s-au strans mai multi golfisti chiar daca uni nu prea au avut mai nimic de aratat au fost acolo;) nu vreau sa par dur dar singura masina care a meritat sa fie poza a fost una singura si aia este pak
|
"jock" m-ai lasat sa caut locul la Jilava?
M-ai sunat sa mergem la Faur...la faur ce am facut? Mai bine nu gaseam Faur decat sa stii tu sigur ca se poate intra acolo Nu va convine asta e. Quote:
Eu am pus topicu...am sunat pe cativa...am vorbit de loc cu cine nu trebuia si cred ca habar nu avea si ne-am intalnit. Altii se caca pe ei si ajung sa nu mai faca nimic. Arata tu ca esti organizator bun ca sa le tai aripile celor care vor sa zboare :) Multi viteji s'arata dupa...photo meeting NO OFFENCE Dracule ca nu ma refer la tine |
:lol::lol::lol::lol:
eu v-am spus sa vedeti jumatatea plina a paharului... |
pff credeam ca nu o sa iasa " mici discuti " asa cum se intampla dupa fiecare intalnire , show etc una peste alta a fost ok ... iar faza cu masinile cred ca ne-am intalnit sa vorbim si eventual sa ne ajutam intre noi ... spre ex eu am venit la intalnire doar ca trebuia sa imi iau un dop pt luneta de la Pak`ul .... el mi-a zis sa vin acolo ca altfel nici nu stiam si apoi mi-a zis Jok daca tot am venit sa stau ... oricum mie unu mi-a placut si daca se mai organizeaza sigur o sa mai particip si la alte intalniri :D
|
griffo ,pentru intelectu tau ....nu am zis eu de faur ,sau ca intram sigur ;)...
in fine,vb lu goppo....jumatatea cealalta a fost frumoasa ;) ..iar daca se mai organizeaza ceva, trebuie vorbit dinainte de locatie ,sa fie ceva sigur ca se poate poza acolo griffo ?, un filmulet ,ceva ??....am vazut ca s-a si filmat :twisted: |
A filmat KTA :P :lol: ;)am văzut şi eu hai hai cu movieeee
|
Quote:
si cand o fi sa se faca gratar, aduc yo sculele necesare (a se citi gratar, carbuni, perie de sarma..etc), caut loc.................:D:D hai sa dam cu mucii-n fasole acuma ma repet...subscriu la ce a spus goppo ;) |
bai pana va hotarati voi sa mai faceti ceva eu nu mai vin sigur ca pana atunci o sa vand masina:P
|
griffo daca faci referire la mine ok nici o problema... eu nu sunt suparat pe tine nu am dc sa fiu... eu am spus ca inafara de masina lu pak nu prea sunt masini de poze;)... cat despre treaba cu o alta sesiune nu o sa mai vin pt ca o sa vand masina iar cea noua nu o sa mai apuc sa o modific;)
|
Guys, aruncati o privire si o parere aici :)
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/109270-intalnirea-exclusivista-golf-iv.html |
Nu stiu de ce au aparut aici discutii la adresa lu Griffo! Din punctul meu de vedere tot respectul pentru el si in loc sa se aprecieze ca a avut initiativa au aparut critici la adresa lui.
Ceea ce multi se pare ca nu au inteles participantii a fost ca a fost un meeting nu un eveniment in care exista un organizator care se ocupa de tot toti trebuiati sa decideti unde mergeti si ce faceti nu sa lasati unu singur ca in caz ca nu iese bine sa ii puteti da in cap. Bravo Griffo si la vara ma bazez pe tine cu ce am vb noi cu ce planuiesc eu! |
.....aiurea te-ai bagat in zama :bored:
.."las-o asa cum a cazut " |
:???: Tata mare... Nu am nimic de comentat :|
|
MOVIE
In putinul timp pe care l-am avut, am incercat ceva... |
10+
mi-a placut mai mult filmul decat pozele:D |
e filmat 50/50 eu si kta :P
oricum buna filmarea...imi place |
nice 8) ,....multumim ;)
|
ce drifturi am dat cu carucioru..:))
|
Dragut clipul! Mi-a placut mult si coloana sonora cu muzica trance.
|
Nice cars, Nice movie !!!
|
sooper tari si filmu si pozele !!! bafta la urmatoarea intalnire
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning