![]() |
Re: Invitatii trackere
si-a revenit filelist`u ;)
|
gata , merge filelistu !
|
Care totusi poate sa imi faca si mie o invitatie pe filelist, ca nu am apucat sa activez nici una din invitatii :((
|
ofer o invitatie pe torrentleech (pentru cine cunoaste si are nevoie!)
|
kiry as dori sa obtin aceasta invitatie pe torrentleech, sunt logat pe alte trackere dar torrentleech sunt atras pentru a avea cele mai noi relese-uri
Iti multumes!! |
btmn cu scuzele de rigoare, prefer sa dau invitatia unui coleg din comunitatea 4tuning, nu unuia care si-a facut cont doar pentru o invitatie pe torrentleech! drept urmare... raspunsul este nu! imi pare rau!
|
kiry Da iti multumesc!! Mi-am facut cont pentru ca stiu ca ma puteti ajuta!! forumul asta mi-a fost recomandat de cineva!!
ok lasam treaba cu torrentleech, caut si eu o invitatie pe bit-hdtv.org sau pe hd-torrents.org, cauza este simpla sunt releaser pe unul din trackerele romanesti si incarc doar aceasta categorie.. Va multumesc! |
Aveti grija cum vindeti invitatiile pe filelist.ro sau alte trackere...
|
Quote:
|
*Mie imi merge fielistu
E inscrierea gratuita pe cztorrents ASTA E ->http://torrents.czteam.ro/ |
Quote:
"Vand invitatii pe filelist cu 3 € pe cosmote" iti dau disable la toate conturile ;) Le dau schimb pe schimb cu alte invitatii...fara bani :-) |
Care face o fapta buna si imi da si mie o invitatie pe iplay?...
Va Multumesc:D:D |
Quote:
|
chiar nu vrea nimeni o invitatie pe torrentleech? O.o mai las azi daca nu o dau cui apuc de prin lista de mess:P (nu de alta dar nu face pui) :D
|
As vrea eu invitatia, daca nu ai dat-o....daca nu ai dat-o ai email-ul la profilul meu...:rolleyes2
|
NONE am trimis invitatia! daca nu ai primit inca incearca la SPAM!
|
Quote:
nu pot sä bag parola....am pus si din litere, si din cifre, si combinate..... O idee ceva ? :-) EDIT: Am rezolvat cu parola, dar acum îmi da asta... " The email address [email protected] is different than the one the invitation was sent to." EDIT: Am rezolvat si cu aia :lol: Merci kiry :hug: |
Am si eu o invitatie pt filelist. Cine doreste sa-mi dea reply sau pm.
Sau schimb cu o invitatie pe alt tracker LE: invitatia s-a dat ;) |
daca e cineva care nu a apucat sa-si faca cont free pe mazetorrents, sunt dispus sa ofer 6-8 invitatii in functie de necesitati :P
|
care vrea am invitatzii pe Xplor ... pm si v-a dau ;)
|
up !!! am facut rost de 101 invitatzii pe rotorrent...deci care vrei pm k mailu
|
Mai are cineva invitatie pe SceneFz? Va rog...dau 1 invitatie pe filelist>: D<
|
inca mai am invitatii pe mazetorrentz :) chiar nu a ramas nimeni pe langa? (am vreo 9 invitatii de dat deci nu ezitati)
|
5 Invitati pe Filelist, pentru cine e interesat sa imi lase pm
|
vreau si eu una pe filelist .. ca .. am inteles ca e destul de bun trackeru
|
Quote:
|
Una pe filelist daca se poate:D
|
as dori si eu pe filelist [email protected]
Pe BiTT Torrents au dat drumul la Free:) |
am de dat: 9 key invite pentru mazetorrentz.com, 1 invite pe torrentleech si 1 invite pe filelist (ultimele 2 doar pentru membrii forumului care nu isi fac cont doar pentru un tracker, adica un minim de posturi de 100)
|
As dori si eu una pe filelist.
|
e free pe torrentbits
|
salut
am o invitatie filelist.cine doreste mail me [email protected] schimb cu o alta invitatie pe alt tracker de preferinta extern(nu ro).ms:D |
vreau si eu i invitatie pe mazetorrentz va rog frumos:)
|
am 2 invitatii de dat pe xtremezone.ro si 1 pe filelist...cine vrea ma gaseste pe id laur3ntyu2000,cand dati add specificati ca e pt invitatie
|
imi pare rau invitatia de pe filelist s-a dat, mai am una pe torrentleech si vreo 9 pe maze.
|
pe filelist are cineva invitatie? dau una pe xtremezone in schimb:-)
|
Am o invitatie pe Filelist.
Vreau la schimb o invitatie pe alt tracker extern ...de preferabil englez Dati mail la aka_ovidiu |
care imi da si mie o invitatie pe file list sau un tracker bun aveti id la nick name
|
Am eu o invitatie @ filelist. Cine o doreste sa-mi spuna
|
Una pe filelist daca se poate:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning