![]() |
Re: SuperNova de Brasov
-filler sau primer e tot aia acelasi lucru fac, la mine nu e cazul sa mai si degresez
-pentru degresat sunt anumite solutii speciale |
1 Attachment(s)
o poza de la mine. sper ca nu e nici o problema...
aici stai? |
cand ai facut poza ?
|
Quote:
|
in urma cu 2-3 ore. de ce?
|
cum de ai observat masina ? si tocmai acum cand e murdara si nearanjata :D
|
murdara? :)) mi se parea bec... serios. a mea din visiniu deschis e aproape maro...
cum am observat-o? simplu... la geamurile de la parter, care se vad in poza, e apartamentul bunicii mele. de aia te-am si intrebat daca stai acolo, ca nu-mi amintesc sa mai fi vazut masina. |
biletelul de la stergator tot de tine era lasat ?
|
|
5 Attachment(s)
amortizoare intarite, arcuri fata -2 spire, rulmenti directie noi, saptamana viitoare urmeaza sa cobor si spatele
|
Quote:
|
Quote:
|
A coborat perfect fata cu 2 spire taiate.Bravo ,bine lucrat!
P.S. amortizoarele decat le-ai intarit sau le-ai si scurtat? P.S.2 cat % le-ai intarit pe comprimare si decomprimare? |
uuuuuuuh...ft bine arata cu fata jos,pe spate tot 2 spire o sa tai?niste distantiere nu pui,sau alte jante...?bafta!
|
Amortizoarele sunt pana la 30% intarite pe comprimare iar destinderea mai mult sunt foarte tari pe destindere, nu se mai ridica deloc botul la plecarea din loc si tine masina sa nu se ridice in curbe fiind destinderea tare, am mers si pe drumuri denivelate si se comporta bine, imi place
As mai face eu multe, am destule idei, dar bugetul e limitat, sunt student si nu am un job deocamdata, am mai avut si un incident neplacut in care am reusit sa o avariez pe partea stanga si asa mi-am risipit toata rezerva monetara, a fost putin sifonata dar am schimbat tot ce a fost afectat ca sa iasa bine |
a iesit bine :) bravo dc nu incerci sa ii pui si proiectoarele originale ?zic eu ca ar prinde-o si mai bine,o investitie mica cu un efect favorabil zic eu :)
|
proiectoarele alea originale chiar nu imi plac, daca ar fi as pune unele rotunde de logan
|
nu o sa dea bine alea de logan,masina fiind mai patratzoasa cu alea rotunde o sa arate aiurea...
|
arata foarte bine cu proiectoare de logan parerea mea ... si eu tot de logan vreau sa imi pun
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
inca nu am coborat spatele... dar am sters dunga la numar :D
|
deci...rupe :D
daca ai vopsi si spoilerele in alb...ar fi ca o spuma :D |
Sincer as vedea masina cu asa ceva:D https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...4-et-25-a.html oricum arata foarte bine masina, felicitari;)
|
le stiu...
dar astea de tabla ce au ? :D:lol: de cand e joasa si rotile arata mai bine |
Quote:
|
Masina a fost cumva lovita pe stanga?? Nu pare a fi la linie aripa fata...
|
A fost schimbata aripa, nu stiu unde zici tu ca nu e la linie... poate asa pare in poza, ca eu chiar dau atentie acestor detalii, trebuie data bara jos sa-i prind surubul de pe stanga se si vede ca e distanta sub aripa, sa mai reglez usa, etc, dar nu toate au rezolvare asa sunt din constructie, eu nu am vazut nici o supernova sau solenza cu toate elementele de caroserie puse perfect la linie de fabrica
|
Si nici nu o sa vezi vreodata
|
1 Attachment(s)
de ieri
|
3 Attachment(s)
prima zapada de la Brasov
|
Ce marfa, numai in Bucuresti nu ninge:( adu si la noi o galeata de zapada:D
|
a mai fost la inceputul lui octombrie :D
|
frumoasa si supernova ta relu, oglinzile sunt dupa urs? poti pune mai multe poze , si cum arata din interior oglinzile. Daca vrei
|
sunt la fel ca cele de urs e30 doar ca au in plus sticle cu incalzire ele fiind de e34, la urs nu are incalzire (degivrare)
|
imi place masinuta ta...simpla si foarte ingrijita:D
|
6 Attachment(s)
poze de azi
|
low:X ai lasat si spatele sau mi se pare mie ?:D
|
inca nu am lasat spatele... era trotuarul ala mai inclinat, din cauza asta se vede ca si cum ar fi mai jos
|
Quote:
|
Nici mie nu imi place portocaliul ala, am pus intr-o zi folie neagra destul de deschisa dar am si dat-o jos ca nu imi convenea ca se vedea cam slab lumina de semnal, oricum ar fi fost provizoriu folie, ca vreau sa-i fac geamuri clare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning