![]() |
Re:
Quote:
Ps Urmatoarea 28 Ianurie :!: |
aha.....macar sa-mi aduca lapte :lol: :lol:
|
Mmm... Lapte! Vreau si eu? E vaca de la La Dorna? :lol:
|
nu e La Dorna e FULGA :lol:
|
Intalniri
am fost in iasi la intalnirea de masini unde se zicea ca o sa fie calumea,dar nu a fost nimic special absolut nimic din aproape 15 masini cate eram la palatul culturii au ajuns in fortus aproape numai 6,abia astept sa vin acasa sa vad cum e. si mei marius am vazut ca prinzi iar abtipilduri pe masini preau si eu si cu ciprian asa ceva si poate si dragos si bafta in continuare
8) |
lasa andrei ca-ti pastrez niste lapte. daca se strica....cand ne vedem data viitoare am sa vin cu o cutie de lapte LA DORNA. :lol: :lol:
|
Re: Intalniri
Quote:
|
CRy_STy:Care ai fost ma?Cu ce masina?!?
am fost cu o solenza albastra cu nr de bacau dar vad ca ai poze numai de la palat de la fortus nu ai nimic |
Re: Intalniri
Quote:
|
Re:
Quote:
Am film!Dar doar l`am scos de pe camera!Inca nu l`am editat!Diseara-maine va fi pus!Esti si tu putin acolo,dar nu prea ...ai facut show :) ! |
Intalnire
da marius eu sunt,lasa ca am sa vad eu vb cand ne vedem.
|
CRy_STy:Am film!Dar doar l`am scos de pe camera!Inca nu l`am editat!Diseara-maine va fi pus!Esti si tu putin acolo,dar nu prea ...ai facut show !
da ai dreptate nu prea am facut show dar poate datqa viitoare o sa fie altfel |
am auzit k a iesit marpha sambata...
imi pare rau k nu am putut ramane, dar a fost ziua prietenei mele si am cam avut de alergat... |
lasa. nui nika. dar data viitoare o sa te legam de noi.
|
Sambata asta nu vin la intalnire ca am examen :cry:
De acum o perioada voi lipsi ca Sambata si Duminica am examene. Bafta! |
bafta la examene andrei!!!
|
bafta :!: sper sa iei macar unu :lol:
|
bafta multa la facultate tata.
cat despre legat, multumesc, sper sa nu fie nevoie :lol: :lol: |
bafta andr3i la EXAMENE!!cat despre aleks il asteptam printre noi again..
de aia vroiai sa ne tragi in club 147? :o sa ne dai de baut? :lol: glumeam.. PENTRU CEILALTI MEMBRI..tipul cu SUBARU de ce a disparut sambata ..cred ca nu stia ca stam putin la un suc shi dupa aceea plecam stim noi unde..shi s-a tirat..data viitoare nu il lasa-ti sa scape..Doamne de aveam shi yo asa ceva fereasca Sf.Neo ce faceam :lol: teoretic ar trebui sa mi-o pot cumpara in vreo 2 ani..sau mai stii poate castig la loz in plic cu horoscop 8) |
Da sambata asta a zis ca mai vine?! ala cu WRX
|
sambata se mai face intalnire?daca da unde anume?
|
normal ca se face. in fiecare sambata e traditie. ora va fi tot aceea. eu zic sa ne intalnim la ora 16.00 ca sa fie oleaca de lumina. si dupaia mergemla o ciocolata calda.
|
sambata lucreeez :((( :( :(
sa faceti poze sa puneti p site, nu k sambata asta, knd n-au fost mai deloc... |
o sa facem poze sambata asta. facem unu d grup. daca vor ceilalti. oricum o sa fim mai putini acuma. eu incerc sa aduc un seria 5. si il bagam pe zapada sa vedem cam cum sta treaba.
|
Nici eu nu o sa ajung saptamana asta. Posibil nici cealalta.
Sesiunea asta :( |
Ba ce aiurea...
|
Mee too... O perioada sunt absent ca e sesiune si am examenele numai sambata si duminica.
PS: Neo, tre sa-ti dau niste materiale ;) |
Trimiti deseara pe mess cand ajungi acasa...sau cum vrei...zi tu
|
nu ma duce careva pana la bucuresti???plsssssssssssssss
|
Re:
Quote:
Unde e night lifeul? Eu propun ca o data sa fie intalnire la 2 noaptea. |
Bacau Street team
bacau show team Bacau street club bacau ... etc ... nu bc night life ... Nici nu suna bine,nici nu ne-am intalnit vreodata noaptea. incercam dupa ce terminam toti sesiunea sa ne intalnim noaptea ... pe la 1, 2. ... numai bine pt mine, dupa ce duc prietena acasa ..... si asa *** benzina, ca nu am ce face la ora aia, si nici nu mi-e somn. :D |
Yap! total de acord cu ce a zis SFW. Poate un alt nume si intalniri in noapte :D
|
la asta cu intalniri in noapte subscriu si eu, k sunt satul d ture prin oras d unul singur dupa 12 noaptea :lol:
|
De ce minti ma? Ca eu nu te-am vazut!! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Da stii tu pe unde se plimba el???? :D :D Si la voi e si mai usor sa va sesizeze lumea, sar in ochi 2 206-uri cu vinyl-uri care merg tot timpul impreuna. desi este numai o pers in fiecare masina, ei prefera sa mearga fiecare cu masina lui. dragoste mare la mijloc. :D |
Si ce daca SFW-ule! Iti este ciuda? :lol: :lol:
A lu fratemiu consuma 5-6%, a mea 10% deci amandoi nu facem cat a ta cu 18%. E ca si cum ne-am plimba cu o singura masina ca a ta :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol:
m-ai incuiat aici. :) Maine sunteti la scc? poate trec pe la voi dimineata, dupa ce imi iau masina de la service ... revizie .... implineste 60 000 de km. :cry: nu mai e asa tinerica cum era acum un an juma. :( |
Suntem, suntem!
|
vad ca aici nu se vb despre intalnirea de sambata. ce aveti fratilor? tot eu trebuie sa ma gandesc?
|
pai eu, andr3i, aleks, ionut,vsa ... nu venim ... asa ca noi nu avem ce sa vorbim. Restul sa vorbeasca. :)
Nu stiu cristi daca vine sau nu. :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning