![]() |
ieah ... alarma stil Dacia!
|
alooo aloooo ... domnuuu!! si cu copyrightu' cum ramane?
|
bah......vb. cu speedy5 de copirait, nu cu mine :wink:
|
pai oricum el nu poate sa modifice!
|
ai vazut ca a putut ? :P
|
aha ... poti! ai luat cumva pastile de putut?
|
nonamee, cauciucuri gasesti cu galeata...in mehala, pe miresei, pe aradului sau la vulcanizarea de pe malul lu' Bega
|
bah ... tu de unde pusca mea stii de cauciuc?
|
sunt moderator...stiu tot :wink:
|
serios! mai vazut azi cand eram cu roata mica sau de unde?
|
stiti de ce mancam noi clatite la dracula?
Sex printre clatite Medicii de la Spitalul Clinic nr.1 Craiova s-au confruntat, zilele trecute cu un caz neobisnuit, transmite Romnet. Un cuplu s-a prezentat la spital, barbatul avand o rana la organul sexual, iar femeia avea arcada sparta si prezenta o arsura pe omoplatul drept. Cei doi pacienti le-au spus medicilor ce s-a intamplat. Ei se ranisera reciproc in timpul unei partide de sex oral, consumata in bucatarie. Tanara \"era ingenuncheata\" in timp ce partenerul intorcea clatite. La un moment dat, barbatul a dat gres si niste stropi din aluatul fierbinte au cazut pe spatele fetei, care, de durere, si-a muscat partenerul de penis. Din reflex, barbatul a lovit-o pe tanara cu tigaia in cap |
pentru cei cu ochi de soim:
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E prima oara cand ma ard...M-au trecut toate transpiratiile...de parca nu-mi era deja destul de cald... :evil: |
cu te-ai ars boss?
|
bagamia-s......ce m-am speriat :weee:
|
|
bah (pauza) , (virgula) si sa nu mai aveti treaba cu akimoto ca el e prietenu' meu si yo va sparg pe toti
e de la bere :bong: |
si pe deasupra sunt De-al Casei:)
|
:? ti-am zis recent ca nu prea te putem urmari cand vorbesti...
|
si asta nu atunci cand ii dai talpa la masinuta ta alba :P
|
ce te tot repeti , esti balbait ?
|
unde mah? iar ai baut bere cu paiu? :twisted:
|
acuma am ajuns si eu acasa (i-s plecat de miercuri) sa-mi bag ..... ce m-am speriat la faza cu pozele alea, tremur tot. faina faza
|
unde fusesi man? :?:
|
am fost cu Unerman la Gladna Montana (are cabana acolo), sa vedeti ce n-am bronzat 8) . o fost fain, am mers si la surduc ca e la 7 km distanta, am facut baie, gratar, etc
|
am fost la nunta aseara
am tras o distractie , ceva de nedescris mah azi a fost formula 1 corse , intra pe mIRC |
femei ceva?
|
:cry: nope, no femei
|
nu-mi plac nuntile ... am fost odata la o nunta la un prieten de-al meu care s-a insurat cu una din lugoj. si am furat mireasa. partea cea mai dura ca la lugoj NU se fura mireasa (nu exista obiceiul). si in loc de o lada de bere s-a lasat cu scandal!
|
fain
la nunta asta s-a furat mirele |
Speedy unde ai fost la nunta ca si uyo acum am venit ? :? in Timisoara ?
|
Imi bag p.....icioarele in shumi asta ca iar a cashtigat. :(
adica cu mashinile alea noi de la Ferrari nici nu ma mir...aproape 50% din piloti cred ca cashtigau daca erau pe mashina lui... |
8) ba e naspa ca tot timpu el castiga ... da totusi ... ce e a lui e a lui. e bun gagiu! totusi nu imi vine sa cred ca alte echipe nu sunt in stare sa faca o masina care sa se bata cu ferrari!!!
|
8) din ciclu ... altii is mai tampiti ca noi!
In Liban,e legal sa faci sex cu animalele,dar numai cu animalele femele.Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu moartea. Pe Bulhamad l-au omorat din gresala imediat dupa nunta. Nevasta-sa semana cu un berbec. -------------------------- In Bahrein,un ginecolog mascul poate, legal, sa examineze organele genitale ale unei femei, dar ii e interzis sa se uite direct in p---- in timpul examinarii.Are voie sa o vada folosind o oglinda. Oare arata altfel inversata? --------------------------- Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale mortilor. Si groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie acoperite cu o caramida sau un lemn. Cum dracu cu o caramida? ---------------------------- Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea. Mult mai grav decat dementa, cum spuneau comunistii.... ----------------------------- In Guam exista meseria de dezvirginator, iar virginele platesc pentru privilegiul de a fi dezvirginate de meseriasul asta. Motivul? Legea din Guram interzice virginelor sa se casatoreasca. Sa vorbim cinstit acum: Exista oare un job mai beton ca asta in Lume? ----------------------------- In Hong Kong o femeie care-si prinde barbatul cu alta femeie e imputernicita de lege sa-l omoare. Daaarrr...numai cu propriile maini. Amanta, insa, poate fi omorata in orice alt fel. Ah, Justitia !!! ------------------ Femeile in sanii goi pot sa fie vanzatoare in Liverpool, Anglia. Daaarrrr...numai in magazine de vanzare a pestilor tropicali. E logic, nu ? ------------------- In Cali, Columbia, o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie martora. Ti se face parul maciuca, in plus soacra stie de acum incolo ce valoreaza ....scula ta. Wow,wow.... -------------------- In Santa Cruz, Bolivia, este ilegal ca un barbat sa faca sex cu mama si cu fiica in acelasi timp. Imaginati-va cate cazuri s-au intamplat de a trebuit sa faca o lege pentru asta. ---------- In Maryland, Oltenia, he..he.., e ilegal sa vinzi prezervative de la automate. Cu o singura exceptie: Daca sant vandute impreuna cu bauturile alcoolice la aparatele de la locurile de munca.(birouri, santiere..etc...etc...) Wow, nu e asta Tara Viselor? Ba da, dar nu ca Guam...he..he... ------------------- Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. De asta zambea Flipper tot timpul.......... ------------------ Cel mai puternic muschi din corp e....limba..... Periculos...orice comentariu.... ~~~~~~~~~~~~ Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata. Intoxicata de alcool sau de ce? Guvernul o fi platit pentru cercetarea asta interesanta? ---------------------------- Fluturii degusta cu ..piciorul... ....iex... ------------------------------ Steaua de mare n-are creier... Cunosc si multi oameni care n-au...... ~~~~~~~~~~~~~~ Ultima.... Broastele testoase respira prin fund..... Oare gura le-o fi mirosind ?.. |
????
1 Attachment(s)
n0namee in primul rand eu am 9 testoase de uscat shi nici unu nu trage fum prin cur :)
dar daca tu zici poate ale tale ... by the way poza ***** de tot -> irlandez in bucutesti !!! |
hmmm ... oare cu ce il prinde politia pe ala sa il opreasca?
|
daca tot e divertisment :P
Bula era in clasa a patra. Invatatoarea ii intreaba pe copii cu ce s-au dus la scoala. Ionescu: Cu Ferrari. Popescu: Cu BMW. Bula: cu bicicleta. Toti incep sa rada. Bula suparat se duce la taica-sau si ii spune ce s-a intamplat. Acesta ii spune, sa le zica si el ca se duce cu Bugatti. A doua zi: Invatatoarea: Copii, cu ce masina ati venit la scoala? Ionescu: Cu Ferrari. Popescu: Cu BMW. Bula: Cu Bugatti. Invatatoarea: Si de ce ai intarziat? Bula: Mi-a sarit lantul. |
:lol: hahahhah ... si eu am un Veyron ... da lantu cam scartaie si am o mica pana. si nah sunt cam scumpe caucioacele! doesn't matter ... cand loi face fum va dau!
|
fum pe naiba...de fiecare data te umflii cu clatite si dup-aia pleci acas'
|
Asta cam asa este... care este... 8)
Domnu nonamee nu vrea sau nu poate? :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning