Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Alba-Neagra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/117477-masina-mea-alba-neagra.html)

uskt2005 30-04-10 12:33

Re: Maşina mea: Alba-Neagra

1 Attachment(s)
Am in fata o factura proforma pt urmatorul tip de jante (vezi poza)
Credeti ca sunt bune/ar da bine pe masina mea?
Merita 2000ron?

Raspunsuri cat mai multe si cat mai repde ar fi binevenite. Multumesc!

Sonny™ 30-04-10 13:02

roaga pe cineva sa faca un vt cu jantele alea pe masina ta sa iti dai si tu seama un pic...eu unu zic ca o sa arate mult mai bine decat cu ce ai acum;)

uskt2005 30-04-10 13:08

1 Attachment(s)
Am incercat eu ceva in paint

Daca poate cineva sa faca mai bine i-as ramane recunoscator

Sonny™ 30-04-10 13:09

eu zic ca sunt mult mai frumoase decat ce ai tu acum, dar e alegerea ta;)

GJ 64 GAB 30-04-10 14:13

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3323055)

Sunt frumoase şi în ton cu maşina... arată mult mai bine decât actualele, merită toţi banii !

ascany 30-04-10 18:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3323055)

am incercat eu ceva sper sa-ti placa eu spun ca daca ar fii negru in loc de albastru scrisu ar da excelent

valitataye 30-04-10 23:38

o da chiar bine:D...se merita sa le iei parerea mea:)

andi_cimpean 01-05-10 18:09

Mult mai frumoase decât replicile alea de M6!

uskt2005 03-05-10 12:37

2 Attachment(s)
In sfarsit a venit si dopul pt bara fata dupa 3 saptamani, acum e completa si bara
Si a inceput asteptarea de 10 zile pt jante :evil:

Sonny™ 03-05-10 15:00

primul lucru care l.am zis cand am vazut masina da dopul din bara unde e...ai mai vorbit cu razvan iti ia jantele pana la urma?

uskt2005 03-05-10 15:35

Si pe mine ma dispera gaura aia....cat despre jante nu m-a sunat inca....are timp 10 zile sa se hotarasca...daca nu...le trimit la Arad unde am un client la ele si gata

ascany 03-05-10 19:00

jantele de pe masina actualele pe cat sunt?
dar viitoarele pe cat vor fii?

Sonny™ 03-05-10 20:17

jantele actuale sunt pe 15....iar jantele viitoare vor fi tot pe 15, am raspuns eu sper sa nu te superi uskat;)

uskt2005 04-05-10 07:19

Acum o luna nu aveam in plan sa schimb jantele si mi-am luat 4 anvelope Bridegestone Turantza pe 15 care le-am pus pe masina. Acum am gasit jantele astea pe care mi s-a pus pata si nu am rezistat sa nu le iau, dar cum avand deja anvelope, pe care am primit doar preturi derizorii, am zis sa le pastrez si astfel am luat noile jante tot pe 15 care vor fi incaltate cu noile cauciucurile actuale.

P.S. @Sonny, nu am de ce sa ma supar

uskt2005 05-05-10 14:26

2 Attachment(s)
Cineva sa ma opreasca!!! Numa' sa-ndrazneasca!!!

Am dat comanda si de o pleoapa de luneta modelul care vine pana la nivelul stopului de pe hayon si de o bara de rigidizare reglabila.
Amandoua de la CSR.

Daca cu pleoapa e simplu si tine de estetic care si asta e in functie de gusturi, cu bara de rigidizare e ceva mai complicat pt ca inca nu sunt sigur daca va fi mai bine sau mai rau cu ea

Voi ce parere aveti e buna de ceva in configuratia actuala a masinii mele?
Ma ajuta la ceva? Sau imi va crea doar disconfort? Va afecta cu ceva celelate piese care sunt direct sau indirect in legatura cu ea, respectiv amortizoare, bucsi, caroserie, etc.?

Poze cu produsele:

GJ 64 GAB 05-05-10 14:33

Bara de rigidizare nu-ţi face rău cu absolut nimic, din contră... Dar se foloseşte dacă ai suspensie sport...
Citeşte aici şi problema ta va fi lămurită !

Pleoapa îmi place foarte mult, chiar azi am văzut la un Opel ca al tău o astfel de pleoapă şi arăta excelent.

roby wws 05-05-10 14:33

in primul rand frumoasa masina;in aldoilea rand bara de ridigizare nu iti va crea disconfort,dar era bine daca aveai si niste bucsi mai rigide si o suspensie sport...

apropo de unde vroiai sa iei jantele:de la noi sau comanda de afara?si daca imi poti spune cum se numesc ca as fi si eu interesat de un set
ms mult si bafta in continuare

uskt2005 05-05-10 14:38

Avand arcuri Eibach(-30 fata / spate si mai dure ca cele stock), am zis ca s-ar "pupa" bine cu ele si aceasta bara de rigidizare si de aceea am comandat-o.
Bucsi mai rigide poate voi pune cand s-or duce astea care sunt acum pe masina

Jantele (Sparco Rally White) deja le-am comandat la un magazin din Suceava care le aduce din Italia am inteles si de accea dureaza aprox 10 zile din momentul cand am dat comanda.

uskt2005 15-05-10 13:50

4 Attachment(s)
News:
Sparco Rally White

ascany 15-05-10 14:02

super tari jantele si o da si bine dar sunt cam mici sunt pe 15?

GJ 64 GAB 15-05-10 14:06

WAW... cât schimbă aspectul maşinii !
Foarte frumoase, bună alegere ai făcut.

Sonny™ 15-05-10 14:25

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3361724)
News:
Sparco Rally White

ti.am zis ca o sa vina mult mai frumos decat cu ce aveai inainte, si schimba radical aspectul masinii....;)

johnsonxxl 15-05-10 14:29

wow nebuniee..ce fel o dau pe masina :X:X:X:X sa nu iti mai recunosc masina ca eu dupa jante ma orientam :))

uskt2005 15-05-10 19:38

Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3361746)
super tari jantele si o da si bine dar sunt cam mici sunt pe 15?

Si mie mi-ar fi placut pe 16 dar asta insemna sa ajung la talon de maxim 50 si la ce drumuri avem nu stiu cat rezistau anvelopele fara sa faca vre-o galma sau altceva sau jantele sa se "boteasca" si din acest considerent am fost nevoit sa sacrific putin look-ul

ascany 15-05-10 20:17

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3362616)
Si mie mi-ar fi placut pe 16 dar asta insemna sa ajung la talon de maxim 50 si la ce drumuri avem nu stiu cat rezistau anvelopele fara sa faca vre-o galma sau altceva sau jantele sa se "boteasca" si din acest considerent am fost nevoit sa sacrific putin look-ul

lasa ca sunt frumoase si asa altii si le doresc si asa da nu le au;)

uskt2005 16-05-10 11:52

2 Attachment(s)
Din ce am inteles este primul set de sparco rally white pus pe o masina in .Ro, daca vorbesc prostii imi cer scuze...dar mie asa mi s-a spus.

Am primit si noua grila de radiator Lester care a fost trimisa la vopsit impreuna cu pleoapa de luneta.
Grila o voi schimba deoarece actuala nu se potriveste cu grila dintre proiectoarele barii fata care este tip fagure.
Saptamana viitoare poate montez si bara stabilizatoare si voi reveni cu impresii in cazul in care voi simti ceva.

Poze cu grila si cu plasa cu ochiuri mari tip fagure care va veni pe grila radiatorului :

uskt2005 18-05-10 22:36

7 Attachment(s)
Grila radiator Lester si pleoapa de lunate CSR

_Cox_ 19-05-10 10:26

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3371386)
Grila radiator Lester si pleoapa de lunate CSR

Foarte tare incet incet o faci de expo, un bad boy i-ar trebui....

ascany 19-05-10 14:20

ce nasuc are acum ;)
frumoasa rau si pleoapa spate e super

p.s. la asta ma gadeam si eu ma cox de cate ori vedeam masina ma intrebam cum ar da cu un bad boy look poate iti fac si un vt sa vezi doar sa-mi spui cat de "incruntata" o vrei

uskt2005 19-05-10 14:35

2 Attachment(s)
Ma cam "bate" gandul la un anumit fel de pleoape vezi atach.
Problema e pretul putin cam mare pt 2 bucati de plastic 255 ron fara transport

Daca poti sa le pui intr-un VT , be my guest please

ascany 19-05-10 14:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3372723)
Ma cam "bate" gandul la un anumit fel de pleoape vezi atach.
Problema e pretul putin cam mare pt 2 bucati de plastic 255 ron fara transport

Daca poti sa le pui intr-un VT , be my guest please

uite eu am facut ceva in graba si am facut si cu pleoape si cu prelungire acum tu decizi care e mai buna
sper sa-ti placa

Sonny™ 19-05-10 18:40

sincer eu zic ca merg acel model de pleoape bad boy.ul nu da bine pe modelul asta de masina si ca sa iasa bine ar trebui sa umbli si la aripi asa ca zic mai bine sa mergi pe pleoape;)

uskt2005 19-05-10 19:04

De mers merg bine, dar nu stiu daca merita vre-o 4 mil cu tot cu expedierea lor catre mine si cu tot cu vopsit/montaj

Dar mai vad eu ...daca mi s-o pune pata pe ele o voi face si pe asta :)

ascany 19-05-10 20:25

1 Attachment(s)
ma eu unu cred ca nu prea dau asa de bine ca am vazut la majoritatetea pleoape ori din autocolant fibra ori plastic acum eu zic ca cel mai bine ar da un bad boy ar fii ceva cu adevarat unicat si in focsani nu am vazut nici un astra cu prelungire acum na e alegerea ta

ceva ca sa nu umbli si la aripi cum a spus sonny

Sonny™ 20-05-10 08:58

Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3373754)
ma eu unu cred ca nu prea dau asa de bine ca am vazut la majoritatetea pleoape ori din autocolant fibra ori plastic acum eu zic ca cel mai bine ar da un bad boy ar fii ceva cu adevarat unicat si in focsani nu am vazut nici un astra cu prelungire acum na e alegerea ta

ceva ca sa nu umbli si la aripi cum a spus sonny

arata ca nuca in perete tu nu vezi ca acopera doar jumatate de far, bad boy fara sa umbli la aripi nu o sa iti iasa in veci la masina asta;)

uskt2005 20-05-10 14:58

5 Attachment(s)
Problema este ca un badboy look de calitate adica sa se prelungeasca capota si aripa doar peste partea de sus a farului nu stiu unde se poate face in Focsani si ca sa il fac la Bucuresti dureaza ceva timp operatiunea, timp in care eu nu ma pot lipsi de masina.
Daca imi va garanta cineva pe lucrare ca o va face perfecta poate ma voi incumeta sa o fac altfel poate sa ramana si asa, chir nu imi displace in configuratia actuala.

S-a uscat si lipiciul cu care a fost prinsa pleoapa de luneta. Daca o fi vreodata sa vreau s-o dau jos o sa trebuiasca s-o dau cu tot cu luneta, am lipit-o cu solutie de lipit parbrizele :D

Pics:

ascany 20-05-10 15:10

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3375698)
Problema este ca un badboy look de calitate adica sa se prelungeasca capota si aripa doar peste partea de sus a farului nu stiu unde se poate face in Focsani si ca sa il fac la Bucuresti dureaza ceva timp operatiunea, timp in care eu nu ma pot lipsi de masina.
Daca imi va garanta cineva pe lucrare ca o va face perfecta poate ma voi incumeta sa o fac altfel poate sa ramana si asa, chir nu imi displace in configuratia actuala.

S-a uscat si lipiciul cu care a fost prinsa pleoapa de luneta. Daca o fi vreodata sa vreau s-o dau jos o sa trebuiasca s-o dau cu tot cu luneta, am lipit-o cu solutie de lipit parbrizele :D

Pics:

frumos
dar pe langa ea alea negre sunt chedere?

uskt2005 20-05-10 15:12

Da, si voi incerca sa le "maschez" cu folie autocolanta. Daca nu imi iese pasenta si nu imi place cum arata cu autocolant ramane asa cum e acum

GJ 64 GAB 20-05-10 15:17

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3375698)

Eu zic să o laşi aşa, fără bad-boy !
Maşina arată mult mai bine cum este acum... Nu prea vin bine G-urile cu capota peste faruri !
Este alegerea ta, eu mi-am dat doar cu părerea !
Baftă

uskt2005 26-05-10 09:37

4 Attachment(s)
Azi am primit si noul filtru KN panel pe care l-am si montat
Impresii dupa ce mai fac ceva km, nu am mers pana acum decat 2-3km cu el montat.

All times are GMT +2. The time now is 17:05.

- Copyright 2026 4Tuning