![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
1 Attachment(s)
Am in fata o factura proforma pt urmatorul tip de jante (vezi poza)
Credeti ca sunt bune/ar da bine pe masina mea? Merita 2000ron? Raspunsuri cat mai multe si cat mai repde ar fi binevenite. Multumesc! |
roaga pe cineva sa faca un vt cu jantele alea pe masina ta sa iti dai si tu seama un pic...eu unu zic ca o sa arate mult mai bine decat cu ce ai acum;)
|
1 Attachment(s)
Am incercat eu ceva in paint
Daca poate cineva sa faca mai bine i-as ramane recunoscator |
eu zic ca sunt mult mai frumoase decat ce ai tu acum, dar e alegerea ta;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
o da chiar bine:D...se merita sa le iei parerea mea:)
|
Mult mai frumoase decât replicile alea de M6!
|
2 Attachment(s)
In sfarsit a venit si dopul pt bara fata dupa 3 saptamani, acum e completa si bara
Si a inceput asteptarea de 10 zile pt jante :evil: |
primul lucru care l.am zis cand am vazut masina da dopul din bara unde e...ai mai vorbit cu razvan iti ia jantele pana la urma?
|
Si pe mine ma dispera gaura aia....cat despre jante nu m-a sunat inca....are timp 10 zile sa se hotarasca...daca nu...le trimit la Arad unde am un client la ele si gata
|
jantele de pe masina actualele pe cat sunt?
dar viitoarele pe cat vor fii? |
jantele actuale sunt pe 15....iar jantele viitoare vor fi tot pe 15, am raspuns eu sper sa nu te superi uskat;)
|
Acum o luna nu aveam in plan sa schimb jantele si mi-am luat 4 anvelope Bridegestone Turantza pe 15 care le-am pus pe masina. Acum am gasit jantele astea pe care mi s-a pus pata si nu am rezistat sa nu le iau, dar cum avand deja anvelope, pe care am primit doar preturi derizorii, am zis sa le pastrez si astfel am luat noile jante tot pe 15 care vor fi incaltate cu noile cauciucurile actuale.
P.S. @Sonny, nu am de ce sa ma supar |
2 Attachment(s)
Cineva sa ma opreasca!!! Numa' sa-ndrazneasca!!!
Am dat comanda si de o pleoapa de luneta modelul care vine pana la nivelul stopului de pe hayon si de o bara de rigidizare reglabila. Amandoua de la CSR. Daca cu pleoapa e simplu si tine de estetic care si asta e in functie de gusturi, cu bara de rigidizare e ceva mai complicat pt ca inca nu sunt sigur daca va fi mai bine sau mai rau cu ea Voi ce parere aveti e buna de ceva in configuratia actuala a masinii mele? Ma ajuta la ceva? Sau imi va crea doar disconfort? Va afecta cu ceva celelate piese care sunt direct sau indirect in legatura cu ea, respectiv amortizoare, bucsi, caroserie, etc.? Poze cu produsele: |
Bara de rigidizare nu-ţi face rău cu absolut nimic, din contră... Dar se foloseşte dacă ai suspensie sport...
Citeşte aici şi problema ta va fi lămurită ! Pleoapa îmi place foarte mult, chiar azi am văzut la un Opel ca al tău o astfel de pleoapă şi arăta excelent. |
in primul rand frumoasa masina;in aldoilea rand bara de ridigizare nu iti va crea disconfort,dar era bine daca aveai si niste bucsi mai rigide si o suspensie sport...
apropo de unde vroiai sa iei jantele:de la noi sau comanda de afara?si daca imi poti spune cum se numesc ca as fi si eu interesat de un set ms mult si bafta in continuare |
Avand arcuri Eibach(-30 fata / spate si mai dure ca cele stock), am zis ca s-ar "pupa" bine cu ele si aceasta bara de rigidizare si de aceea am comandat-o.
Bucsi mai rigide poate voi pune cand s-or duce astea care sunt acum pe masina Jantele (Sparco Rally White) deja le-am comandat la un magazin din Suceava care le aduce din Italia am inteles si de accea dureaza aprox 10 zile din momentul cand am dat comanda. |
4 Attachment(s)
News:
Sparco Rally White |
super tari jantele si o da si bine dar sunt cam mici sunt pe 15?
|
WAW... cât schimbă aspectul maşinii !
Foarte frumoase, bună alegere ai făcut. |
Quote:
|
wow nebuniee..ce fel o dau pe masina :X:X:X:X sa nu iti mai recunosc masina ca eu dupa jante ma orientam :))
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Din ce am inteles este primul set de sparco rally white pus pe o masina in .Ro, daca vorbesc prostii imi cer scuze...dar mie asa mi s-a spus.
Am primit si noua grila de radiator Lester care a fost trimisa la vopsit impreuna cu pleoapa de luneta. Grila o voi schimba deoarece actuala nu se potriveste cu grila dintre proiectoarele barii fata care este tip fagure. Saptamana viitoare poate montez si bara stabilizatoare si voi reveni cu impresii in cazul in care voi simti ceva. Poze cu grila si cu plasa cu ochiuri mari tip fagure care va veni pe grila radiatorului : |
7 Attachment(s)
Grila radiator Lester si pleoapa de lunate CSR
|
Quote:
|
ce nasuc are acum ;)
frumoasa rau si pleoapa spate e super p.s. la asta ma gadeam si eu ma cox de cate ori vedeam masina ma intrebam cum ar da cu un bad boy look poate iti fac si un vt sa vezi doar sa-mi spui cat de "incruntata" o vrei |
2 Attachment(s)
Ma cam "bate" gandul la un anumit fel de pleoape vezi atach.
Problema e pretul putin cam mare pt 2 bucati de plastic 255 ron fara transport Daca poti sa le pui intr-un VT , be my guest please |
2 Attachment(s)
Quote:
sper sa-ti placa |
sincer eu zic ca merg acel model de pleoape bad boy.ul nu da bine pe modelul asta de masina si ca sa iasa bine ar trebui sa umbli si la aripi asa ca zic mai bine sa mergi pe pleoape;)
|
De mers merg bine, dar nu stiu daca merita vre-o 4 mil cu tot cu expedierea lor catre mine si cu tot cu vopsit/montaj
Dar mai vad eu ...daca mi s-o pune pata pe ele o voi face si pe asta :) |
1 Attachment(s)
ma eu unu cred ca nu prea dau asa de bine ca am vazut la majoritatetea pleoape ori din autocolant fibra ori plastic acum eu zic ca cel mai bine ar da un bad boy ar fii ceva cu adevarat unicat si in focsani nu am vazut nici un astra cu prelungire acum na e alegerea ta
ceva ca sa nu umbli si la aripi cum a spus sonny |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Problema este ca un badboy look de calitate adica sa se prelungeasca capota si aripa doar peste partea de sus a farului nu stiu unde se poate face in Focsani si ca sa il fac la Bucuresti dureaza ceva timp operatiunea, timp in care eu nu ma pot lipsi de masina.
Daca imi va garanta cineva pe lucrare ca o va face perfecta poate ma voi incumeta sa o fac altfel poate sa ramana si asa, chir nu imi displace in configuratia actuala. S-a uscat si lipiciul cu care a fost prinsa pleoapa de luneta. Daca o fi vreodata sa vreau s-o dau jos o sa trebuiasca s-o dau cu tot cu luneta, am lipit-o cu solutie de lipit parbrizele :D Pics: |
Quote:
dar pe langa ea alea negre sunt chedere? |
Da, si voi incerca sa le "maschez" cu folie autocolanta. Daca nu imi iese pasenta si nu imi place cum arata cu autocolant ramane asa cum e acum
|
Quote:
Maşina arată mult mai bine cum este acum... Nu prea vin bine G-urile cu capota peste faruri ! Este alegerea ta, eu mi-am dat doar cu părerea ! Baftă |
4 Attachment(s)
Azi am primit si noul filtru KN panel pe care l-am si montat
Impresii dupa ce mai fac ceva km, nu am mers pana acum decat 2-3km cu el montat. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning