Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Intalniri (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/11697-intalniri.html)

Mantus_a 05-11-05 16:26

am vorbit cu Stefan si a zis ca e posibil sa se anuleze intalnirea de pe 6 noiembrie(duminica ora 14:00)

Zerofast 05-11-05 18:04

ba venim nu o anulati
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

NU FITI NEBUNI

Low_Ridah 05-11-05 18:50

Nu se anuleaza nimic ...... noi venim .... Intalnirea de Duminica 6 noiembrie ora 14:00 la ODN se va face

Vladutzzz_sv 05-11-05 20:14

as

Ok, duminica 6 noiembrie ora 14:00 la ODN, pe cei care vin din iasi, bacau, etc ii intampina cineva sau ne intalnim direct la ODN?

KAmikazee2005 05-11-05 20:45

deci intrebare!! mai vine cineva maine la int? sau nu o mai facem?? ca deja vad ca nu s-a mai dat nici un semn!! raspundetzi ca sa stim ce facem maine! ar fi bine sa veniti sa vedetzi majina lui stefan... adica noua lui majina :) toyota supra:)

Zerofast 05-11-05 22:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zerofast\"
ba venim nu o anulati
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

NU FITI NEBUNI

HELLO

semecristian 05-11-05 23:47

Baieti, hai ca deja ati deraiat cu discutia. Daca tot ati zis ca facem pe 6, atunci facem pe 6. Asa ca sa fiti prezenti in numar cat mai mare, sa nu dezamagim pe cei care vin de la distante mari, si nu in ultimul rand sa nu ne dezamagim pe noi, ca nu suntem in stare sa facem o intalnire de mare amploare sa iasa bine. Asa ca pieptul sus, trageti aer in piept si sa speram la ce e mai bine si o participare cat mai numeroasa atat din celelalte judete cat si de la noi din oras. :twisted: V-am pregatit si o mica surpriza, sper sa va placa :twisted:
R3SP3KT si ne vedem maine , de fapt azi, la ora 14 la peco ODN !

Low_Ridah 06-11-05 09:41

Intalnirea se va face astazi 6 Noiembrie ... Toti membrii clubului se vor intalni la benzinaria ODN la ora 14 sunt asteptati absolut toti membrii

Low_Ridah 06-11-05 17:27

Azi a fost ....nam cuvinte.....a fost una reusita ... :peace: .... nu am fost la Bacau ... si de aia nu pot face o comparatie ......oricum ... cred k lea placut multora .... si a fost destul spectacol :D :dance: :pelvic_th :tenisclap

Low_Ridah 06-11-05 17:28

Asteptam poze ... de la baietzii din Bacau ... dar si de la cei din SV :D

KAmikazee2005 06-11-05 18:56

1 Attachment(s)
stiu ca suntetzi nerabdatori asa ca, pun eu primele poze pe forum, si ii rog si pe ceilalti sa puna si eu...

Low_Ridah 06-11-05 19:01

POZE! POZE! POZE!POZE! POZE! POZE!POZE! POZE! POZE! :lol:

KAmikazee2005 06-11-05 19:25

5 Attachment(s)
....

KAmikazee2005 06-11-05 19:35

5 Attachment(s)
...

KAmikazee2005 06-11-05 19:38

5 Attachment(s)
....

KAmikazee2005 06-11-05 19:55

3 Attachment(s)
...

semecristian 06-11-05 22:21

A fost din scurt, a fost rapid, a fost frumos, fara nici un incident mai deplasat. Ne-am bucurat si de o participare ... destul de mare din partea sucevenilor, mult peste asteptarile unora... si stim noi si de ce :D :twisted:
Kamikaze, daca vreodata in viata ai sa te apuci de lucru, fa orice numai fotograf sa nu te faci :D :P Asteptam niste poze mai clare si mai sugerante. Da, stiu ca ti s-a aburit lentila, dar pana sa se abureasca.... ;) Asa ca toti cei care cititi acest forum si ati facut poze , va rog sa le puneti aici.
In schimb am o parere cam retrasa despre \"slalomul printre pompe\" ale BMW-urilor... Si mie mi-au placut dar s-a mers cam departe... Tocmai din aceasta cauza, incepand de acum toata \"smekeriile\" cu masina sunt interzise in incinta Peco ODN. A fost mult peste \"limita admisa\" a lucrurilor care avem voie sa le facem acolo. S-a auzit de ce-a fost acolo, unii au fost ingroziti cand au auzit ce s-a \"facut\" in peco. Asta ar fi singura \"problema\" care a fost. A! si chestia cu garda.... speram sa nu fie nimic. :twisted:
Si ca sa nu ramana ideea la ce-am zis in paragraful de mai sus, va spun ca se poarta discutii in privinta unei locatii in care sa ne putem aduna si sa facem cate cascadorii vrem cu masina ;)
Inchei prin a multumi tuturor celor care au participat, soferi sau nu, cu permis sau nu, mi-a parut bine sa va vad pe toti entuziasmati si uniti.
R3SP3KT !

CrazyJ0 06-11-05 23:23

2 Attachment(s)
.....

Low_Ridah 07-11-05 06:09

Asa e Cristi ..... am duso cam la extreme cu demonstratia din Peco .....a fost frumos , nam ce zice .... acea demonstratie a fost indemanare de calitatea 1 ....Da ar trebui o alta locatie pentru asa ceva .... Eu zic k aceasta intalnire a fost una reusita ....dorim si parerile baietzilor din Bacau :D ....

Zerofast 07-11-05 10:34

nu s-au iventat cuvinte de lauda ca sa spun cum a fost la SUCEAVA
:wink: Criminal :!: :!: :D

KAmikazee2005 07-11-05 11:04

multumim celor care au participat la int, si multumim pt laudele aduse! ajteptam sa ne vdm din nou poate la iasi! :)

Low_Ridah 07-11-05 11:14

Sa speram k urmatoarea intalnire o sa fie la fel de faina :D

CrazyJ0 07-11-05 12:05

ieri a fost...FARA NUMAR DE FAIN!!!!! :p

aleks 07-11-05 12:10

eu ma simt vinovat pentru faza cu cerculetele din benzinarie...
sunt unul dintre cei care au provocat galagia, dar din puynctul meu de vedere cel putin ,totul a fost sub control, spectacol mult, pericol minim.
nu am vrut sa deranjam, ci doar sa facem show.
in alta ordine de idei, intalnirea de la suceava a iesit excelent, cea mai reusita de pana acum, exceptand cei 400 de metri, pusi pe un deal si o vale, totul a fost de nota 10.
poze sunt multe, eu le procesez si incep sa le urc pe site.

SiLoTh 07-11-05 13:01

a fost misto ... mai vreau poze.. ca stiu ca mai sunt:D

semecristian 07-11-05 13:23

Aleks, cand am zis BMW-uri nu am aratat cu degetul spre tine... Mai exact cei 2 cu numere de austria, care au ce-au facut pe propria raspundere... in fine... important e ca nu s-a intamplat nimic. Faza e ca s-au aruncat vorbe asupra mea din cauza lor...
Oricum :D , despre slalom intr-o benzinarie functionala printre pompe, nu poti sa spui ca a fost \"pericol minim\".... Bun, ca a placut ochiului, stiu , si sunt de acord. :twisted:
Si cu locatia.. stii vorba aia : daca sunt probleme.. \"HEAD FOR THE HILLS !!!\" :)) Cam asa am facut si noi, in alta parte nu aveam unde sa ne dam .
A! si inca ceva, aleks si Gabi, sa puneit pe CD toate pozele si filmele, inclusiv cele care le-ati facut la BC, si iti trimit acuma pm cu adresa mea de acasa, mi-l trimiti prin posta paket :) Si de aici o sail impart eu la baieti.

SV-05-YBG 07-11-05 15:29

Zona a fost buna. Valea ajuta la acceleratie si dealul la franare. Nici ca se poate mai bine. Unde gasesti o pista de aeroport facuta asa????

SV-05-YBG 07-11-05 15:30

De un singur lucru imi pare foarte rau. Ca nu am putut veni cu jucaria mea (care va avea numarul SV-79-TOY) la intalnire. Dar va fi gata mai incolo si voi veni.

aleks 07-11-05 16:25

oups, eroare :lol: :lol:
pozele le-am pus din nou, putin mai jos...
primele, restul maine...

SV-05-YBG 07-11-05 16:40

dar ce s-a intamplat cu pozele. Ca nu pot sa vad nici una dintre ele.

SV-05-YBG 07-11-05 16:51

Imi pare foarte rau si de faptul ca Iasiul nu a fost prezent. Sper ca data viitoare sa vina si ei.

83SOF 07-11-05 17:00

da, au disparut toate pozele lui aleks, tocmai cand vroiam sa ma uit si eu peste ele :? forumul zice ca nu mai exista ?!

semecristian 07-11-05 17:03

Fa o arhiva si pune-o aici, si o scoate fiecare.

aleks 07-11-05 17:24

14 Attachment(s)
incerc sa urc pozele din nou

Alex23GAM 07-11-05 19:25

sal

Vad ca a fost frumos si ma bucur ...pacat ca nu am fost si eu alaturi de voi. (NU aveam cum sa mai ajung in ziua aia cu toate ca mi-am dorit sa fiu alaturi de voi.)

Low_Ridah 07-11-05 20:54

Ne pare rau k Iasiul nu a putut ajunge ..... Poate o sa puteti ajunge la urmatoarea ... sau poate urmatoarea de anul asta o sa fie la Iasi :twisted:

LaMishto 08-11-05 11:49

Eu n-am putut ajunge dintr-un motiv f stupid.. dar asta e.. ma revansez data viitoare :evil:

Heparu_Boy 08-11-05 16:40

Din partea mea a fost super tare serios !!! Ma gandeam la ceva plictisitor !!!! dar a fost inversul la acel plictisitor !!!! deci in final super tare !!! la libere eu m-am bagat asha la sto ca spre deosebire de bmw lui alecs eu nu am turat mai mult de 3000 !!! in fine !!!!
as vrea sa imi spuna si mie cineva s-a dat la ziar care a fost faza cu politia .... !!!

inzaghi 08-11-05 17:12

hello ppl

1 Attachment(s)
salutare. vreau sa vorbesc cu *shefu`* vreau sa ma integrez si eu:) daca tot am fost si pozat:P (mashina , dar tot aia e)

Low_Ridah 08-11-05 17:37

Heparule ....carei faza cu Ziaru ...k nu stim ... si de Politie nu e nik ... cred k erau la un pahar de vorba acolo ... nu cred k venisera cu treburi .....Si Inzaghi ...poti veni la intalnirile saptamanale ...in acest moment se va face un sondaj pt a se stabili dak intalnirile se vor face tot Sambata , sau Duminica? Este topic facut aici !!

All times are GMT +2. The time now is 19:59.

- Copyright 2026 4Tuning