Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Dr. Zozo - creatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/11665-dr-zozo-creatii.html)

22 LEX 07-06-06 20:50

Re: Dr. Zozo - creatii

zozo,baga poza aia cu motocicleta aia pe care ai facut-o pentru Lungu bacsi,ca sa stie lumea despre ce se vorbeste p-aicea.si zi si anu in care ai facut-o,baga niste poze si cu white illusion,exemplu de tuning TOTAL

dB Flex,stai linistit,90 la suta din tuningul optic din oras,e de la Horguem,asta stie toata lumea,respecte Laci.

DR.ZOZO 07-06-06 22:46

poze white ilusion sin pe pagina 2 sau 3 la dr zozo creati,iar cu motocicleta lui lungu nu prea mai am ,numa cateva ziare,a trecut cam mult timp de atunci 8 ani,sau cam ratacit cate mai aveam.

codrin44 08-06-06 05:52

2 Attachment(s)
poti lucra in fibra/plastic ceva de genul gratarelor de pe geamuri ca in foto? cam cat m-ar ajunge?sau o capota din fibra la acelasi tip de masina

dB_Flex 08-06-06 19:35

Quote:

Originally Posted by dB_Flex
zozo unde ai fost tu cu tuningul atuncea cand HORGUEM facea spoilere si praguri pt masini ? nu stiu de unde ai cumparat cupele de pe 4 tuning day , dar daca ai primit sigur ca nu pentru lucrarile tale ai primit , poate pentru masinile care ti a facut horguem inainte sa va despartiti. Ce ai facut tu? CATE CUPE AI ADUS DIN CONCURSURI DE SOUND ?:?: DB DRAG ? SQ?
"cu ce se mananca tuningul?" poate acum ne explici

ZOZO de ce nu raspunzi?

valib 08-06-06 20:33

io numa n-am vazut standul ala de spoilere create de zozo...
poate imi gaseam ceva pentru oltcit...

BH-15-RIC 08-06-06 21:35

Nu prea aveai cum caci a lipsit cu desavirsire ................

SoundIdentity 08-06-06 21:52

Quote:

Originally Posted by dB_Flex
ZOZO de ce nu raspunzi?

stii cum mai e?mai nou vorbesc acuma doar in numele meu :io cu zozo si joe dar el numa la primu a fost si acuma participa de cand are magazinu infine umblam la toate competitiile ce se desfasurau in domeniu sound...atunci pe vremea aia nu prea erau taxe de participare dar cei competitivi au fost rasplatiti in toate domeniile si categoriile cu cupe si premii...mai nou competitiile db drag se desfasoara cu diverse taxe dupa cum arata omu si cum le stie potentialu si nu se mai premiaza doar uni degeaba iesi castigator....magazinu meu e plin de diplome ca cupe sunt mai putine ...uite un exemplu acu duminica cred ca ai vazut potentialul golfului meu nr.1 locu 1 si cupa din parti doar diploma...mai nou o sa tapetez magazinu de diplome...:):):) iar ce priveste premierea de duminica asta e ceva ce nu a fost nicaieri...si la bucuresti au fost corecti juriulu au premiat bine si frumos oradea si zozo tu ai dus 4 sau 5 cupe acasa??????asta e un pic naspa :(....si tico era "suparat" ca a venit si mi-a zis :ba sandu io am luat best interior??pai unde stau eu de tine gaju sau ervin....aici ii dau perfecta dreptete!!!pacat de vremea aia nasoala ca trebuia sa iasa cu totu altceva si alte premieri ...tineti minte lume anu trecut in 22 mai la i.t.s. ce tare a fost premierea???pe podium fata de toti si la ora corespunzatoare!!aici nici la 7 sau 8 nu se stia cine ce!!fleach.:P paaaaaaaaa!!!!!!!

DR.ZOZO 08-06-06 23:52

domnul db flex,tin sa te anunt ca nici o cupa nu am luat cu vro masina care mia facuto horguem din pacate,iar cupele care le -am primit ca mi se cuveneau,
si ia asculta aici, daca te ti asa smecher hai aratami ceva ce ai facut tu personal,ca io cam as avea ce sati arat si nu tiar ajunge o luna se te uiti la toate
te mananc cu cacat cu tot in tuning fratiutz
si anca ceva din sq si db drag mori de foame,nu acolo ai malaiu ci in tuningul facut cu cap.

dB_Flex 09-06-06 19:34

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
domnul db flex,tin sa te anunt ca nici o cupa nu am luat cu vro masina care mia facuto horguem din pacate,iar cupele care le -am primit ca mi se cuveneau,
si ia asculta aici, daca te ti asa smecher hai aratami ceva ce ai facut tu personal,ca io cam as avea ce sati arat si nu tiar ajunge o luna se te uiti la toate
te mananc cu cacat cu tot in tuning fratiutz
si anca ceva din sq si db drag mori de foame,nu acolo ai malaiu ci in tuningul facut cu cap.

poate ca tu din SQ si DB DRAG mori de foame , nici nu ma mir , numa nu stiu de ce te dai mare cu sculele tale de muzica.................
eu nu lucrez in domeniul auto deci nu ai ce vede ,doar il vad pe Joe ce face , si nu inteleg ce aveti ca tot va legati de el , eu zic ca lucreaza bine , si face bine ceea ce face ........
In Romania si "ca...ul" se poate vinde numa tre impachetat frumos , zozo tu impachetezi frumos ce vinzi , faci ca design ok ...restul , cum suna nu mai conteaza...conteaza doar ca arata bine ..... te respect pt asta DAR ar trebui sa inveti sa respecti si tu pe alti ca te comporti ca un ..........

horguemtuning 09-06-06 23:10

pentru ce ai luat cupele Zozo?

SoundIdentity 10-06-06 20:45

Quote:

Originally Posted by horguemtuning
pentru ce ai luat cupele Zozo?

organizatorii de cand iau cupe zozo???:):):):):):):):):):)

DR.ZOZO 11-06-06 23:02

sa va ***,crezi ca io miam dat cupe,asteptam si io vro 2 care le merit,dar daca am primit 4 nu pot sa le refuz:)
locul 2 best interior
locul 3 best paint(aici au cam gresit jeepul v cameleon nu intra la paintin)care a luat locul 2
locul 3 best wheels
si best of show

horguemtuning 12-06-06 07:57

Si amu zi tu ca nu a fost printre masinile premiate nici unul pe care nu am facut noi ceva , daca ai sa zici lumea va crede ca ori este absurd ori esti rautacios ! Deci hai mai las-o totusi de 3-4 anisori tre sa recunosti ca am facut ceva in materie de fibra prin Oradea
Iar cat despre carbon pana tu te laudai ca ai adus fibra de carbon eu am adus deja capota gata care era deja in lucru de la primul 4 TuningDays din aprilie doar ca nu avusem timp de el sa termin , adica produsul finit , poate nu in stadiul final adica mai tre polishat un pic sa aiba luciu dar mai aprope de acel stadiu

Ciky 12-06-06 20:16

Quote:

Originally Posted by horguemtuning
Si amu zi tu ca nu a fost printre masinile premiate nici unul pe care nu am facut noi ceva , daca ai sa zici lumea va crede ca ori este absurd ori esti rautacios ! Deci hai mai las-o totusi de 3-4 anisori tre sa recunosti ca am facut ceva in materie de fibra prin Oradea
Iar cat despre carbon pana tu te laudai ca ai adus fibra de carbon eu am adus deja capota gata care era deja in lucru de la primul 4 TuningDays din aprilie doar ca nu avusem timp de el sa termin , adica produsul finit , poate nu in stadiul final adica mai tre polishat un pic sa aiba luciu dar mai aprope de acel stadiu

bravo laci,sa ai bafta in continuare!;)

DR.ZOZO 12-06-06 20:56

nam zis io ca nai facut nimica la masinile premiate,normal ca ai colaborat si tu,dar in viitor dai mai multa atentie.
iar cu carbonul,nam apucat sa fac nimica inca ca nu am timp nici sa ma c...
chiar tare as vrea sa fac ceva sa vad cum iese.cred ca la camaro o sa am timp,sa fac,dar nu prea apuc sami fac putintimp sa ma arunc pe el ,ca daca incep nu ma mai opresc.

horguemtuning 14-06-06 20:31

Las ca vezi tu cand incepi va trebui sa te mai si opresti asa ii filmul cu carbonul , dealtfel nici eu nu am putut sa termin din cauza asta ca mai tre sa lucrii si pentru altii !
Dealtfel normal ca eu colaborez la masini deoarece eu fac exterioare adica Carstyling asa cum precizez in logoul firmei , iar ca mai aduc si componente de performanta este alta poveste ! Dealtfel eu incerc sa ma perfectionez in ceea ce priveste calitatea prin criticile mi se aduc si prin studierea componentelor ce vin de afara de la Rieger sau Carzone sau altii !

DR.ZOZO 14-06-06 21:36

asa trebuie,
am mai facut si io o masinuta.

DR.ZOZO 14-06-06 21:49

10 Attachment(s)
alfa dupa operatia estetica.

HoricutzWSR 15-06-06 10:40

Quote:

alfa dupa operatia estetica.

SUPERB!!!!!! :)

mihai88 15-06-06 10:56

r3sp3kt zozo ptr ce iese din mainile tale....mai ales la bmw-u ala negru.....superb

tine-o tot asa si castiga cat mai multe cupe

Ciky 15-06-06 20:03

Quote:

Originally Posted by mihai88
r3sp3kt zozo ptr ce iese din mainile tale....mai ales la bmw-u ala negru.....superb

tine-o tot asa si castiga cat mai multe cupe

de acord cu tine!!

Fixius 20-06-06 11:34

spatele e super.. dar fata.... lasa de dorit...

Oxide 20-06-06 17:03

dap...100% de acord cu Fixius...

Mihaitza_tdi 21-06-06 07:49

Super arata Alfa!!!Ce capat de toba ii ala ii super fain!!

horguemtuning 21-06-06 22:17

Nu stii modelul e dupa Schintzer facut in meleaguri indepartate

DR.ZOZO 28-06-06 21:35

7 Attachment(s)
IONUT
uitate si zimi parerea.de culoarea visinie

Ground Zero 28-06-06 21:54

Cred ca este ceeace imi doresc!
Acum depinde de cat de mult... "ma minte"... aparatul tau foto...
Astept sa va si cealalta culoare!
Oricum am incredere in gusturile tale!
:-)

Alex_Alfa 29-06-06 18:48

zozo, spune-i pls lui nenea cu alfa ca este alfaclub ;)
www.************

DR.ZOZO 01-07-06 02:16

ok.
dar este inscrins in clubul meu,WWW

DR.ZOZO 03-07-06 23:54

in data de 06 07 2006 voi incepe o lucrare la un logan nou nout,bara fata ,spate,praguri,etc.
dupa conceptia mea si inovatiile mele,vreau sa fac cel mai tare BODY-KIT ptr logan,sper sa va placa.
aprox 3 saptamini va fi pe net.

Mihaitza_tdi 04-07-06 10:32

In sfarsit o sa apara si in oradea un logan tunat!!Spor la munca!!;)

Xender 04-07-06 15:36

Sa-l vedem cat mai repede. Si sa iasa ceva frumos.

horguemtuning 04-07-06 19:29

1 Attachment(s)
Quote:

in data de 06 07 2006 voi incepe o lucrare la un logan nou nout,bara fata ,spate,praguri,etc.
dupa conceptia mea si inovatiile mele,vreau sa fac cel mai tare BODY-KIT ptr logan,sper sa va placa.
aprox 3 saptamini va fi pe net.

Cum am pove astazi eu deja am adaptat o bara de Peugeot 307 complet de Carzone pe Logan dar din pacate nu din Oradea a venit comanda de bara si a trebuit sa plece spoilerul de Logan !

DR.ZOZO 04-07-06 22:44

10 Attachment(s)
ionut
uitateta atent la capota si o sa vezi ca lipseste ceva
are doar un rand de lac deocamdata,dupa paint va mai primi 3 randuri de lac,si atunci va fi belea.

Ground Zero 05-07-06 11:53

Super!!!Super!!!Super!!!

Ciky 05-07-06 18:23

frumos,frumos,frumos!

Ground Zero 05-07-06 18:49

Acum sa vedem si paint-ul...

Ciky 05-07-06 22:04

cunoscandu-l pe zozo,va ieshi perfect!;)

Mihaitza_tdi 06-07-06 21:33

super tare ii culoare pe bmw!!!!Asteptam sa vedem masina gata!!!

Ground Zero 13-07-06 12:52

Dr. Zozo, ceva imagini noi si pentru noi...???

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning