![]() |
Re: Dr. Zozo - creatii
zozo,baga poza aia cu motocicleta aia pe care ai facut-o pentru Lungu bacsi,ca sa stie lumea despre ce se vorbeste p-aicea.si zi si anu in care ai facut-o,baga niste poze si cu white illusion,exemplu de tuning TOTAL
dB Flex,stai linistit,90 la suta din tuningul optic din oras,e de la Horguem,asta stie toata lumea,respecte Laci. |
poze white ilusion sin pe pagina 2 sau 3 la dr zozo creati,iar cu motocicleta lui lungu nu prea mai am ,numa cateva ziare,a trecut cam mult timp de atunci 8 ani,sau cam ratacit cate mai aveam.
|
2 Attachment(s)
poti lucra in fibra/plastic ceva de genul gratarelor de pe geamuri ca in foto? cam cat m-ar ajunge?sau o capota din fibra la acelasi tip de masina
|
Quote:
|
io numa n-am vazut standul ala de spoilere create de zozo...
poate imi gaseam ceva pentru oltcit... |
Nu prea aveai cum caci a lipsit cu desavirsire ................
|
Quote:
|
domnul db flex,tin sa te anunt ca nici o cupa nu am luat cu vro masina care mia facuto horguem din pacate,iar cupele care le -am primit ca mi se cuveneau,
si ia asculta aici, daca te ti asa smecher hai aratami ceva ce ai facut tu personal,ca io cam as avea ce sati arat si nu tiar ajunge o luna se te uiti la toate te mananc cu cacat cu tot in tuning fratiutz si anca ceva din sq si db drag mori de foame,nu acolo ai malaiu ci in tuningul facut cu cap. |
Quote:
eu nu lucrez in domeniul auto deci nu ai ce vede ,doar il vad pe Joe ce face , si nu inteleg ce aveti ca tot va legati de el , eu zic ca lucreaza bine , si face bine ceea ce face ........ In Romania si "ca...ul" se poate vinde numa tre impachetat frumos , zozo tu impachetezi frumos ce vinzi , faci ca design ok ...restul , cum suna nu mai conteaza...conteaza doar ca arata bine ..... te respect pt asta DAR ar trebui sa inveti sa respecti si tu pe alti ca te comporti ca un .......... |
pentru ce ai luat cupele Zozo?
|
Quote:
|
sa va ***,crezi ca io miam dat cupe,asteptam si io vro 2 care le merit,dar daca am primit 4 nu pot sa le refuz:)
locul 2 best interior locul 3 best paint(aici au cam gresit jeepul v cameleon nu intra la paintin)care a luat locul 2 locul 3 best wheels si best of show |
Si amu zi tu ca nu a fost printre masinile premiate nici unul pe care nu am facut noi ceva , daca ai sa zici lumea va crede ca ori este absurd ori esti rautacios ! Deci hai mai las-o totusi de 3-4 anisori tre sa recunosti ca am facut ceva in materie de fibra prin Oradea
Iar cat despre carbon pana tu te laudai ca ai adus fibra de carbon eu am adus deja capota gata care era deja in lucru de la primul 4 TuningDays din aprilie doar ca nu avusem timp de el sa termin , adica produsul finit , poate nu in stadiul final adica mai tre polishat un pic sa aiba luciu dar mai aprope de acel stadiu |
Quote:
|
nam zis io ca nai facut nimica la masinile premiate,normal ca ai colaborat si tu,dar in viitor dai mai multa atentie.
iar cu carbonul,nam apucat sa fac nimica inca ca nu am timp nici sa ma c... chiar tare as vrea sa fac ceva sa vad cum iese.cred ca la camaro o sa am timp,sa fac,dar nu prea apuc sami fac putintimp sa ma arunc pe el ,ca daca incep nu ma mai opresc. |
Las ca vezi tu cand incepi va trebui sa te mai si opresti asa ii filmul cu carbonul , dealtfel nici eu nu am putut sa termin din cauza asta ca mai tre sa lucrii si pentru altii !
Dealtfel normal ca eu colaborez la masini deoarece eu fac exterioare adica Carstyling asa cum precizez in logoul firmei , iar ca mai aduc si componente de performanta este alta poveste ! Dealtfel eu incerc sa ma perfectionez in ceea ce priveste calitatea prin criticile mi se aduc si prin studierea componentelor ce vin de afara de la Rieger sau Carzone sau altii ! |
asa trebuie,
am mai facut si io o masinuta. |
10 Attachment(s)
alfa dupa operatia estetica.
|
Quote:
SUPERB!!!!!! :) |
r3sp3kt zozo ptr ce iese din mainile tale....mai ales la bmw-u ala negru.....superb
tine-o tot asa si castiga cat mai multe cupe |
Quote:
|
spatele e super.. dar fata.... lasa de dorit...
|
dap...100% de acord cu Fixius...
|
Super arata Alfa!!!Ce capat de toba ii ala ii super fain!!
|
Nu stii modelul e dupa Schintzer facut in meleaguri indepartate
|
7 Attachment(s)
IONUT
uitate si zimi parerea.de culoarea visinie |
Cred ca este ceeace imi doresc!
Acum depinde de cat de mult... "ma minte"... aparatul tau foto... Astept sa va si cealalta culoare! Oricum am incredere in gusturile tale! :-) |
zozo, spune-i pls lui nenea cu alfa ca este alfaclub ;)
www.************ |
ok.
dar este inscrins in clubul meu,WWW |
in data de 06 07 2006 voi incepe o lucrare la un logan nou nout,bara fata ,spate,praguri,etc.
dupa conceptia mea si inovatiile mele,vreau sa fac cel mai tare BODY-KIT ptr logan,sper sa va placa. aprox 3 saptamini va fi pe net. |
In sfarsit o sa apara si in oradea un logan tunat!!Spor la munca!!;)
|
Sa-l vedem cat mai repede. Si sa iasa ceva frumos.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
ionut
uitateta atent la capota si o sa vezi ca lipseste ceva are doar un rand de lac deocamdata,dupa paint va mai primi 3 randuri de lac,si atunci va fi belea. |
Super!!!Super!!!Super!!!
|
frumos,frumos,frumos!
|
Acum sa vedem si paint-ul...
|
cunoscandu-l pe zozo,va ieshi perfect!;)
|
super tare ii culoare pe bmw!!!!Asteptam sa vedem masina gata!!!
|
Dr. Zozo, ceva imagini noi si pentru noi...???
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning