![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
Quote:
|
cele mai bune discuri de frana cat si cele mai scumpe sunt cele originale (am experimentat eu cu banii mei zimmerman, ate care nu au tinut mai mult de 2000 km). foarte frumoasa masina dar cred ca deja scrie de prea multe ori hamann pe ea.
|
Salut. De unde ai luat franele Cosmo Racing ? m-am uitat pe site`ul producatorului si nu am gasit asa ceva ? un link se poate te rog ? fac si pentru alte modele de BMW ? Multumesc:D
|
Quote:
cat despre HAMANN....)) |
6 Attachment(s)
cateva poze reusite:)
|
3 Attachment(s)
ceva pe viitor....are cineva vreo parere??
mie unul imi plac. |
asta nu ar insemna ca trebuie sa tai aripile,,,,,sa bagi alea ?......dar oare nu se gasesc deja aripile cu dinaia montata....chiar trebuie sa le tai ?
|
Quote:
doamneeeeeee cat de grav arata masina:)... hai cu finalele;) sa aibe sunet de muscle:X |
Victor_WRC: da asta ar insemna sa decupez aripile:( si Nu, nu se gasesc aripi cu semnale M5 pe ele
Marian_nebunu: t h x . sa vad in cat timp vin |
Quote:
|
o sa ma mai gandesc in legatura cu ele
|
parerea mea , las-o fara branhii , arata mult mai bine ;) , baga banii in altceva:) , bafta
|
1 Attachment(s)
cred ca asa o sa fac.
in Viitor Evacuare Eisenmann sport duplex eisenmann Sport duplex exhaust cam asa o sa sune: https://www.youtube.com/watch?v=3ZjGCLISzv4 Abia astept sa mi le iau:P |
este cea mai buna evac pt m5 dar nu prea suna fara x pipe. ai 3 variante de x. 290 euro supersprint, 6 mil magnaflow sau vreo 3,5 mil la borla. eu ii pun la al meu magnaflowsi tobele sper sa le iau pe casco. costa putin peste 1500 euro.
eu zic sa nu ii pui branhii |
supersprint de unde ii iau???
|
iti aduc eu supersprint la pretz de catalog ;) + tva (fara adaos comercial) deci xpipe de la ss 290 euro+tva pret final , si eisenmann de asemenea pot sa aduc
|
Eisenmann 4x76mm 1428 Euro cu tva
Eisenmann 4x83mm 1499.40 Euro cu tva Supersprint 78.68.13 MR “X-pipe” (für Serien MSD Ersatz) . . . . . . 290,00 fara tva. Later edit :lol: Pana am cautat preturile mi-a luat-o cineva inainte :tetter: |
xxdadixx: Eisenmann 4x83mm le-am gasit cu 1580 euro plus shipping
t h x |
Pai astea-s 1499 cu factura si garantie si transport gratis la tine la usa la M5 :lol:
|
aha....e bine 1499 mai scutesc ceva bani....
|
2 Attachment(s)
va urma:
Hamann roof spoiler Hamann rear diffuser |
1 Attachment(s)
O sa iasa smecherie!!! O sa arate cam asa ceva..si pe negru da mult mai bine:>
|
da ceva in Gen. mie unul imi place:)
|
da foarte bine...mai ales pe culoarea neagra...e criminal!!!
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos :D
|
superba masina si unicata in felul ei sau in mai multe feluri de-a spune :twisted::twisted:! bafta in continuare la ceea ce ti-ai propus!:lol: succes maine la Tulcea, show them what you`ve got!;);)
|
Cam slabut la Tulcea :)
|
Cum a fost la Tulcea?
|
|
b31rmy: asta o AM :))))
roGan: t h x pentru aprecieri.o sa lupt in continuare sa o fac cat mai FAST. Ernest: t h x . sunt un FAN bmw cam Inrrrrrait:)P VL 77 SYD: Intotdeauna Fratele meu, am mersi noi la Tulcea si am luat si Cupa::P t h x pentru poze SYD |
tea_radu: a fost BINE.Am luptat si am Castigat
|
Cred ca m-am cam inselat,felicitari pentru cupa.Eu nu am mai stat si la finala,si in calificari asa mi s-a parut,cam slabut.Numai bine:)
|
Felicitari Dragos pt cupa!!!
Pe 23 la Constantza vei fii prezent??? |
Quote:
|
Felicitari pentru cupa.....oricum ti-am purtat noroc cu apele alea mai ales ca eu le-am luat si le-am binecuvantat ...:P:))=))
|
fratemiuuu felicitari pentru etapa de la tulcea eu nu am putut fi prezent:)...
oricum felicitari :) |
Quote:
Eu multumesc pt tot si milioane de scuze ca pt mine si sotia mea ne-am intors in aceasi noapte sute de km (trebuia sa ajungem la servici), tu fiind atat de obosit dupa o asa zi. :oops: Esti un prieten adevarat si ai demonstrat asta prin mult mai multe decat as putea spune aici. :hug: Felicitari pt cupa!!!! :peace::dance::tenisclap https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=300 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1242656734 |
felicitari!!! si sper sa ne vedem la Constanta, pe aeroport sa mai iei o cupa :clap::clap::rockon::rockon::rockon:
|
am vazut acum un filmuletz si intr-o secventa apari cu 335'u rosu, cum ai stat cu el?
|
La cat e de frumoasa masina......trb sa ai grija si la motor de ea :D:D:.....cu un TURBO sau COMPRESOR...bafta cu ce ti-ai propus;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning