Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furios IV (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/115783-concurs-castiga-invitatie-2-persoane-2-postere-filmului-fast-and-furios-iv.html)

VW Power 25-03-09 17:03

Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio

4 TUNING 4 ADRENALIN 4 TUNING 4 YOU 4 TUNING 4 ME

sparly 25-03-09 17:14

Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio

Unde cap nu e ,exista 4tuning
2cars 4tuning
Ca e frig sau ca e ploaie 4tuning e singura scapare

marian_tgv 25-03-09 17:38

www.4tuning-center.ro ; www.performance-tuning.ro sau www.4tuning-performance.ro ; www.4tuning-guide.ro sau www.4real-tuning.ro :D

4tuning - Tot ce misca in lume despre masini!
4tuning - Nu poti trece neobservat!

TheFasterMan 25-03-09 17:49

4tuning-addicted to 4tuning....
4tuning-cea mai mare comunitate virtuala a pasionatilor de auto din Romania

cca_golf 25-03-09 17:56

mai încerc una :-) 4tuning....cel mai bun în materie de tuning !
:oops:

nsl_iuli 25-03-09 17:58

4tuning, comunitatea unde vezi, iti cumperi sau vinzi si modifici masina care iti place.
Nu e doar tuning, e un stil de viata!

cami19ro 25-03-09 18:01

BE YOU ,BE 4TUNING !!!
FII TU ,FII 4TUNING !!!
4TUNING,4YOU !!!

sir_sanjei 25-03-09 18:14

desi nu imi place sa plagiez si nu vreau sa starnesc discutii o sa fiu scurt. ar trebuii folosita o fraza a unui om ce sa stins din pasiune pt masina, un om care a contribuit destul de mult la dezvoltarea tuningului.
" Strada e pt a merge, nu pt a alerga" sau ceva de genu nu mai retin exact.
si in engleza" street is for riddin' not for racing" desi eu sunt potin impotriva folosiri unui slogan in alta limba ca doar suntem romani in pana mea.

RoByNeT 25-03-09 18:19

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 2182716)
desi nu imi place sa plagiez si nu vreau sa starnesc discutii o sa fiu scurt. ar trebuii folosita o fraza a unui om ce sa stins din pasiune pt masina, un om care a contribuit destul de mult la dezvoltarea tuningului.
si in engleza" street is for riddin' not for racing" desi eu sunt potin impotriva folosiri unui slogan in alta limba ca doar suntem romani in pana mea.

+1 am vrut sa zic si eu dar am zis sa nu fac off`topic aiurea cum fac acum :)))

cami19ro 25-03-09 18:25

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2182731)
+1 am vrut sa zic si eu dar am zis sa nu fac off`topic aiurea cum fac acum :)))

si "4 tuning" unde este?doar asta e ideea,nu?

julaikos 25-03-09 18:44

tot ce misca in lumea auto
4tuning , lumea ta auto
4 tuning , universul tau auto.

D0ryN 25-03-09 18:56

4Tuning

1. Tuningul incepe aici
2. We live for tuning
3. Traim 4Tuning

ranek 25-03-09 19:04

Slogan

4 Tuning - tuning at it's very best .

cami19ro 25-03-09 19:21

Ceva top the best pana acum?Nimik?

barmarielvi 25-03-09 19:43

am si eu 3 propuneri :D

Important este s participi :lol: dak si castigi :-P insemna k ai "suparat" pe cineva :lol:

1***cu masina mai aproape de perfectiune

2***despre masini la superlativ

3***your car to another level

se poate folosi si doar o parte din sugestii::D

Rookie 25-03-09 19:51

hai sa incerc si eu ...
romana nr. 1: 4Tuning ... pt cei care masina este mai mult decat un mijloc de transport ...
romana nr. 2: 4Tuning ... pt tine iubitor de frumos ...
engleza: 4Tuning ... it's all about the rides !!!

George17 25-03-09 19:53

Fii unic cu 4tuning

vitezoman 25-03-09 20:06

We race, we drift, we rule the streets and we always play fair
Race is in our blood, cars are in our heart and 4tuning is our life
Cars in our left, racers in our right but 4 tuning is in the middle..uniting them....spers sa va placa ;)

kony00 25-03-09 20:16

1. Performance
2. Styling
3. Audio & Video
4Tuning[/COLOR]

4 tuning 4you

alex.manea 25-03-09 20:22

1. 4Tuning 4Best Tuning
2. 4Tuning 4The Best Custom Cars
3. Placere, Putere, Pasiune, Performanta 4Tuning

sir_sanjei 25-03-09 20:40

Quote:

Originally Posted by cami19ro (Post 2182749)
si "4 tuning" unde este?doar asta e ideea,nu?

pai pana acum sloganul este "tot ce misca despre masini."
ps: nu vad nici un 4t in asta. si eu doar miam spus parerea la fel cum ai spuso si u pe a ta. sal'tare
ps2: ideea era sa se propuna un nou slogan, nu sa specificat ca trebe sa contina neaparat 4tuning in el, deci........

inca ceva: daca castig donez biletele.

drq928 25-03-09 20:54

Suntem aici sa reinventam Tuning-ul!

Eric86 25-03-09 21:12

4Tuning Spune tot , totalitatea se face doar din Pasiune* !

yo_mario 25-03-09 21:14

4tuning "4ever"
4tuning "all about racing"
o sa ma mai gandesc si la altele

dagosh88 25-03-09 21:25

4Tuning.Cat se poate de aproape de perfectiune
4Tuning.Avem de toate, masini dotate, fete stilate, intra si vezi ce se poate :lol:
4Tuning.Totul pentru pasiunea ta.

R_ReVoLuTiOn 25-03-09 22:10

Acum depinde de noua filozofie a "brand-ului". Trebuie sa stiti cui vreti sa va adresati prin schimbare, ar trebui sa fie sloganul si in functie de asta ... recunosc ca actualul este cam lame. Eu zic sa ţintiţi mai sus. Un slogan in limba engleza (desi sunt naţionalist) poate insemna deschidere la un public mai mare. Asta avand in vedere ca la 4tuning festival au fost invitati si straini. Asadar:

1. Knowledge is horsepower
2. Clutch in, Shift in, Rev it, Tune it !
3. 4tuning - You`ll hear before you see us !

(mai pot furniza 2-3 prin private message daca sunt contactat, nu vreau sa "trişez" aici)
Sper ca schimbarea sa fie de bun augur ...

Gorby 25-03-09 22:30

Nu am fost atent daca a zis-o cineva...
dar

4tuning - A tunat si ne-a adunat.
? :lol:

Raresh 25-03-09 23:34

1) 4tuning -- tuning de la A la Z
2) 4 tuning -- mai mult decat un hobby
3) 4 tuning -- best source for auto styling & performance

moartea16 26-03-09 00:16

nu fi mai rapid decat visul tau

modificand masina iti modifici sufletul

streets are 4racing cars are 4TUNING

PointMaster 26-03-09 00:58

Nu doar tuning....un stil de viata..... 4Tuning
4Tuning, Tuning & Lifestyle
4Tuning Numarul 1 in tuning si noutati auto
4Tuning, De la noi afli prima oara ce se intampla in lumea auto

GOGU_VL 26-03-09 01:34

All in one and one in all about your car: 4tuning

alexUTR 26-03-09 05:47

"azi , maine , mereu"
"intotdeauna te invata"
"camera tunerilor"

andreiwtw 26-03-09 06:37

1. 4 you & 4 me , 4 your car & 4 my car ... 4 tuning .
2. my love is shared like that : - 1 mam
- 2 dad
- 3 honey
- 4 tuning

hiuliu 26-03-09 08:07

pe 3 februarie stiu ca ii lansarea in
SUA.invitatile astea pt ce data sunt bune.si sunt bune numai in bucuresti sau???

sez me 26-03-09 08:22

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 2182716)

+1
si asta mai ales pentru ca poate a venit timpul ca cineva sa-si asume o foarte mare responsabilitate. uitati-va ca deja au aparut jumatati de buletin pe-aici cu impresii gen "rulez cu 40km/h... 200 de fapt".

cicly24 26-03-09 09:13

"Ai vreo problema in a alege ce-i mai buna pentru masina ta? Consulta 4tuning!"

nenea313 26-03-09 09:14

imaginati-va ca sloganul pe care il propuneti trebuie s-apara intr-un banner cum sunt cele din dreapta paginii: 160x62 pixeli sau...imaginati-va ca acest slogan va fi pus sub sigla 4Tuning pe revista, in header-ul website-ului...nu poti veni cu o fraza lunga ca slogan. Acesta trebuie sa fie cat mai scurt si cat mai de impact posibil si prin el sa exprimi spiritul 4Tuning in tot ceea ce reprezinta el. Ganditi-va ca 4Tuning e si o mare comunitate, fete frumoase, motoare, bazar cat cuprinde s.a.m.d. - clar - greutatea o reprezinta masina si tuningul adus ei, insa asta nu e totul.
De-acord cu limba romana, insa daca suna bine in engleza, np, cei ce iubesc si sunt "bolnavi" de acest virus, tuning, stiu limba engleza :)

Mie mi-a placut, imi place, acest slogan:
4TuningRO - Updates are coming

Updated one minute ago - e luat deja :)

Bafta si inspiratie maxima

moartea16 26-03-09 09:45

4tuning...sti ce e bine pentru tine si masina ta

KrYpToN 26-03-09 10:27

4tuning for stylish cars

snookye 26-03-09 10:53

4tuning - in every car there's racing spirit
4tuning - simply the best
4tuning - discover your car

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning