![]() |
Re: Campionatul National de Drift
Quote:
|
Demonstratii vor fii tot timpul sau doar un numar limitat de ore! Adica vreau sa spun ca anul trecut au fost si demonstratii si concurs de la 10 dimineta pana seara! Si vroiam sa stiu daca sambata showl de drift vba incepe de la 16.00 cum a spus Gratian sau va fii toata ziua?V-as fi recunoscator daca ati putea raspunde! Multumesc mult!
|
duminica se vor da din nou cei mai buni
un premiu pentru castigatori, nu? plus tengu, hai, kans, becman, etc... |
becman o sa se dea si sambata? :D ms anticipat
|
samabata nu vor fi drifturi???va rog frumos daca se poata sa-mi zica careva exact ca nu pot veni in ambele zile si sa stiu in care prind mai mult :| ms aniticipat
|
Quote:
|
sincer am dat am obs la ca ora 16:00 vor mai fi,dar vad ca alti zic si ca nu va fi nimic sambata,deci sigur la ora 16:00 vor fi alea maine?
|
:lol:
Quote:
|
Quote:
uhu yey deabia ast sa umplu camera cu foto&video :twisted: |
asteptam clasamentul de la drift....
Gratian, Daca poti, pune tot clasamentul, nu numai primii 5. Multumesc anticipat, Razvan -E36 328i SV-08-LKN |
Din cate am inteles de la Tengu acum, maine va fii tot incepand cu ora 16.00, astept confirmarea lui Zoliat sau Gratian
|
Quote:
|
In 30 de min va fi uploadat clasamentul complet cu punctajele participantilor de azi ! Am asigurarea k maine se va incepe la ora 16.00 !
|
frumos show....multumim tuturor participantilor si nu in ultimul rand organizatorilor
|
Quote:
asadar asteptam clasamentul... PS: exista un thread unde sa urcam poze si videos? Daca da, puneti un link.. |
Quote:
|
:peace:Cele trei masini pe pista au facut tot show-ul......TENGU tot respectul si toata stima.....BRAVO.
Felicitari tuturor participantilor......;) |
a fost mirific azi , felicitari participantilor si multumim pentru show'ul de zile mari...
|
Finala:
Vasile Cristi - nr.20 - 8 puncte Calin Iordan - nr.17 - 8 puncte Traian - nr.12 - 8 puncte Omur - nr.21 - 6 puncte Bondoc Iulius - nr.19 - 6 puncte Claudiu - nr.15 - 6 puncte BAU - nr.14 - 6 puncte Razvan Fratean - nr.27 - 6 puncte Ciobanu Alex - nr.28 - 6 puncte Florica - nr.13 - 5 puncte... ultimul clasat cu penalizare pentru nerespectarea regulamenului. |
Quote:
|
bafta la toti maine,azi defapt
|
-Ce caterinca .....ok .....asa este nu am respectat steagul rosu , dar cand am intrat am spus ca vreau sa intru primul sa fac proba si sa sparg cauciucurile ca sa pot da jantele lui Onur , pt ca avea cauciucuri dar nu avea jante si nu putea da proba.
-Ne vedem astazi la treaba , bafta baieti !!! |
Cel mai tare show l-a facut BGS. Am asteptat cam o ora la gard ca sa vina idiotii aia cu 4 clase sa ne goneasca pe toti din zona aia. Nu s-a mai putut viziona nimic mai departe. Astazi de la ce ora se sparg cauciucuri?
|
felicitari florica
|
Autoturismele sun acceptate si neinmatriculate in concurs.
_Trebuiesc sa arate bine estetic , complete , fara scurgeri de lichide , fara fire, table , izolatii care atarna si f important este esapamentul care nu trebuie sa atinga nimic din componentele masinii. _Autoturismele care nu corespund estetic si tehnic nu vor fi acceptate indiferent de cat de mult ne cunoastem sau cat de buni prieteni suntem. _Daca autoturismul are montat rollcage , casca pentru sofer este obligatorie. _Nu sunt acceptate masini cu tractiune spate fara LSD (diferential autoblocant) si masini tractiune fata. INTERESANT REGULILE SUNT PT LA ANU SA INTELEG |
Cred ca pt la anu ca anul asta mai trebuia sa intre bunicu cu caleashca :)) de unde atat autoblocant cred ca ei nu stiu ce e ala la ce masini au fost !
|
Quote:
|
felicitari tuturor care s-au calificat si cel ma bun sa castige......
ieri ploiestiul nu a putut ajunge....am avut un eveniment neplacut.....dar speram ca azi sa putem intra si noi la libere..... multumim... bafta la toata lumea....... |
Quote:
|
O intrebare. Ce motor avea ursu gri cu WRG la numar? Excelent mergea. Nici nu-l auzeai.
|
toata masina e tare ...ca si propietarul...:)...sa spuna el daca vrea......
|
Quote:
WRG are 2.5 12v celebrul m20 .in mintile lui,fara toba sport . ca asa e frumos. sa mai zica cineva ceva de batranul m20 :D |
nu cumva era RAT LOOK? gresesc eu sau tu? :)
|
wrg ul nu cred.e in stare buna . eu ziceam de regula de mai sus cum ca masinile trebuie sa arate bine
|
A fost frumos, felicitari.
Mouse trebuia sa castige in opinia mea, foarte bun control al masinii; altii au fost mai haotici. Si ce a fost foarte interesant..deja la majoritatea s-a vazut progres de joi pana azi..dati-va seama cat s-ar progresa daca ar exista un loc de antrenament.. |
Felicitari tuturor participantilor, felicitari Calin si Traian, felicitari Tengu, HAI si KNS ! Un eveniment reusit, incheiat cu bine.
|
akum am vazut si tu un filmulet cu masina mea,....eu zic ca a iesit destul de bine pt cutie automata si fara lsd....https://www.youtube.com/watch?v=loXfkSvzq8M
|
Quote:
|
Nu inteleg de ce nu i-au lasat sa se dea mai devreme pe baieti, daca tot erau pompieri acolo, am auzit toata dimineata niste scutere omorate si enervante, puteau sa ii lase sa se antreneze, daca locul era deja inchiriat. Am asteptat pana la 16.00 sa vad liberele, nestiiind ca o sa inceapa la ora aceea, in fine, per total felicitari tuturor, si in special lui Mouse care mi-a placut cel mai mult. Sa speram ca data viitoare nu o sa vedem liniute intre scutere , ci drifteri romani.
|
multumim 4tuning ca au lasat masinile de la ploiesti sa intre......pffffff....grav...:(....am cerut mult....2 minute maxim.....dar nu se poate ...trebuie sa vedem scutere......in fine......
parearea mea locul 1 merita MOUSE pt ca a dat f. bine si cu un 2,5 simplu..... felicitari tuturor participantilor....... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning