![]() |
Re: break-ul lowrider
de "stretching" ai auzit ? cred ca ar da super numai ca la vulcanizarea unde le vei monta treb sa se joace cu focul ca nu le va putea umfla decat daca baga gaz in ele si le da foc va face poc si apoi rpd cu aer le va umfla
|
Ptr pasaje de ce nu apelezi la sika cu dacia verde? E tot din buzau si are pasajele facute asa cum trebuie.
|
ba da syk imi reface aripile cannavaro maine e apuca e ea
|
Daca iti pui "tancurile" alea pe fata...ia-ti adio de la demarajele cu care erai obisnuit...cel putin cu motorul asta...
cat ai tu acolo...205-215? pai atunci gandeste-te ca astia de la Dacia...sau mai bine zis astia de la Renault s-au gandit la niste cauciucuri de 155...pentru asa motoras :( |
fxf-ul nu va m-ai alerga! ca inainte si rotile sunt 205/60/131 si pe spate vreau sa-i pun 215 sau 225/60/13 sunt constient de sta dar vreau sa fi ceva de efect :D
|
10 Attachment(s)
astazi s-a lucrat la fxf intens! am ruluit aripile faruri negre stopuri negre si montarea provizorie a unei tobe badboy asemanatoare cu cea de subaru! o sa pun toate pozele apoi am sa-l rog pe eminem sa puna restul! cu plafonul negru si ce s-a m-ai miscat la ea! app andi ai avut dreptate numai are acelasi demaraj dar totusi se misca destul de bine! sa nu uit sa le multumesc lu syka cvm lu madau si nu in ultimul rand lu eminem :D
|
Cand iti mai ramane folie tot se gaseste un loc unde sa o aplici.Bafta cu proiectul dar pacat nu e e legal si vei avea probleme.
|
daca te referi la faruri nu sunt cu folie! sunt vopsite :D sper sa nu am probleme! oricum ms sper sa iasa ceva frumos!
|
nopatea cu ce o sa mergi ca cu masina sigur nu!faruri negre,folie pe parbriz.....
|
auzi grasule,eu am dat o tenta foarte mica pe faruri cu spray de stopuri si am becuri albastre de 100w,sincer vreau sa le sterg p[t ca nu mai bat bine,dar tu le-ai inegrit de draci lea luat.ai grija daca iesi in seara asta pe afara.
|
9 Attachment(s)
:pelvic_th Ohhh Yeaaaah.
|
ESTI NEBUN...
tu cred ca joci leapsa cu politistii :lol: Atat de ilegal arata...dar atat de frumos ii sta...:oops: |
puff negru total ;)) mare grije ca daca dai ochi cu domnu militian nu stiu cum scapi bafta !
|
Cred că o să zici adio la talon.....oricum arată bine
|
8 Attachment(s)
cine da talonul rfg-ule? app inca un mic accesoriu pus de syk cvm! masina mea este din nou low!! and bad to the bone!! pva-ule ma de3scurc eu cum o sa merg! o sa am grija mai dog stai calm! este bad to the bone masina asta!
|
ce-ai facut ma ai dat cu vopsea si pe parasolar si pe numar? atentie la militzie...mare belea faci cu ei...
|
nu e vposea e oleaca facut cu sprayul de faruri! nu e bai cu ei1
|
Nu a observat nimeni pavilionu negru ??? bafta grasule !
|
e crima masina, mai punei pe spate jante cum le ai pe fata , fa rama la geamuri la toate usile negre ca tot ai spray.Apoi spalo si tragei niste poze :) imi sare mereu la mess ca primesc emailuri "re: break-ul lowrider" :)) nu rezist sa nu dau clik
|
acuma caut jante de genul pe fata si tu daca vrei poti sa ma ajuti sa mai caut si daca auzi ceva anunta-ma! masina va fi toata negru mat i se va scoate menrele la usi pe fata usor usor asa intra in modificat! se va m-ai lucra la ea! sper sa gasesc jante si sa pot gasii gume 225/60/13 pe spate sa fie latita la maxim!! daca nu s 205 ma vor multumi ca pe fata
|
Cosminule, arata suparata rau de tot8)..arata f bine din fata, spoilerul se aseaza perfect, imi place cum a iesit pavilionul, buna treaba a-ti facut:-)
Totusi, cum iti sta tie in obicei faci poze inainte sa aranjezi si tu detaliile..e bine ca ai scos scrisul cu rosu de pe parasolar(dar trebuie curatat lipiciul ramas cu putin diluant) si la spoilerul acela frumos fa-i o baitza buna dupa care da-l frumos cu negru mat..cred ca va arata si mai bine8):-) Oricum, ma bucur ca te tii de treaba(cam ilegal de fapt) si cu sfaturi si ajutor sa iasa treaba buna si sa ajungi la rezultatul propus;) Numai bine man:-) |
6 Attachment(s)
fxf-ul a fost la baitza am facut cateva poze scuzati calitatea lor!
|
S-a luat vopseaua de pe capotă??Parcă asa văd eu din poze
|
e spalata :)):) lumina a batut prost!
|
Totuşi arată cam aiurea cu roţi asa mari pe faţă şi pe spate normale......
|
rfg-ule tu nu ai citit ce am zis? ca o sa pun si dealea dar 1 sa mai strang bani sa le cumpar si sa fac pasaje! mai dureaza te rog fi atent data viitoare la ce scriu! oiucm e parerea ta! dar nu va m-ai sta asa prea mult timp
|
Am citit stai liniştit,dar până o să pui tu tot aşa late mai bine laşi maşina cu roţile normale că arată ciudăţel
|
asta e ce sa-i faci acuma! no pain no gain o sa arate si ea normal!
|
Numai normal nu arată ea cu folie pe parbriz,şi faruri negre.Nu o zic cu răutate dar e belea noaptea să mergi cu ea.....
|
ai folie si pe parbriz ma?
seara ce faci, te uiti prin parbriz cu lanterna?:D:D:D glumesc... |
Masina arata super acuma!
Conteaza cum este pusa folia, eu am condus masina cu folie pe parbriz , bine era folie lluma, dar se putea conduce noaptea cu grija. |
noaptea nu se vede cn stie ce dar sunt si eu mai atent si nu dau in ea! si pastrez distanta!
|
mi-a soptit o "pasarica" ceva legat de folia ta de pe geamuri,pabriz,luneta: am auzit ca ar fi pusa pe exterior :shock: cum frate pe exterior? lumineaza-ma....a zis "pasarica" aiurea? desi nu prea cred...
|
cosmine arata bine masina, vreau si eu prelungire de aia de vectra bafta in continuare dar ai grija noaptea cu militia;)
|
Quote:
|
app andule pasarica aia nu e gycone :)):)) si inca ceva cand o revopsesc o sa dau geamurile joase si o foliez cum trebuie si e spate :) acuma este de proba s ama obisnuiec cu ea!
|
cum adik toba aemanatoare cu ce-a de subaru....adik vrei sa zici ca cei de la subaru pun tobe din sifon facute de ratza si valau
|
La forma se referea el cred....ca Subaru nu o sa faca asa tobe niciodata :lol:
|
la forma ma refeream nu conteaza din ce sunt facute! app cand zici subaru style e una made by subaru alta dar nu ai ce sa ceri unora care sunt pe langa!
|
Contează si din ce sunt făcute(carbon,inox,tablă care va ruginii )
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning