![]() |
Re: Punto - Sporting LSD-Doors
nu era ok suspensia, batea, asa ca mi-am comandat noua. vorbeste cu el. se pot reconditiona telescoapele. sunt f curios cum sta 195/45/14 pe 8j, ce efect au. :)
|
3 Attachment(s)
pozele promise cu powertech-urile..in curand urmeaza sa fac buza polish..enjoy:arrow:
|
arata bine cu jantele astea, era mai ok daca erau pe 15, ca sa umple arcurile de la roti. asa trebuie sa lasi masina mult mai jos.
|
arata ca brockurile dar sunt prea mici dupa parerea mea
|
si asa imi freaca si in spate si in fata..ce rost are sa pun mai mari? si in plus..daca pun mai mari merge mai prost masina:rolleyes2
|
hai sa nu o dam ca ... daca pun mai mari merge mai prost masina. din fabrica e dat pe 14 -> 185/60/14 si pe 15 -> 185/55/15. asa ca, cu 195/45/14 nu are cum sa nu mearga mai bine masina, si cu 15, cu 195/45/15 merge mai bine. e mai ok. si la chestia ca iti freaca, eu zic sa iti indoi buza de la aripi, de la toate 4, si gata. :).
oricum, trebuie lasata mai jos ca sa arate bine. :) |
detman..daca mai pui la motorul ala de 1,2 si aprope 400 de kg doar muzica.. iti spun eu ca simti si roti mai mari+ ca si bubu nu e chiar usurel ca si tine..:)
|
poate ca la o masina normala nu se simte..dar la a mea iti spun eu ca se simte ca is pe 14 si nu pe 15..pe langa ce a zis ufo..mi-a scazut consumul aproape cu 4L/100 ..stii ca atunci cand am fost la alba..am avut 10km/L acum am 17km/L pe bord si in plus..sta mult mai bine pe viraje masina cu centru de greutate asa de jos..ma tot gandesc cum sa o las mai jos..ca in fata nu intra palma sub bara..iar in spate e lasata la max din cauza incintei..deocamdata ramane asa..pana gasesc o solutie:rolleyes2
|
solutia, cam scumpa, Air Ride. :D
|
urmeaza si alea stai linistit
|
nu trebuia sa dezvalui secretul ufo :(..si da..pana in iarna..cel tarziu in primavara sper sa le am pe masina si atunci masina v-a primi si un set de jante pe 16" minim 9j ..restul e can can 8)
|
16", 9j?? de ce?? masina trebuie sa fie lasata cat mai jos, mai ales daca pui air-ride. cel mai bine ar arata cu ce ai tu momentan, si maxim de jos. :)
|
o sa vedem la timpul potrivit..daca o sa iau pe 16" o sa maresc arcul la aripi ..am vazut un punto cu air-rides cu roti pe 18"..deci orice e posibil :D
|
e posibil,dar nu 9j :P. bafta cu modificarile ;). o sa iasa ceva frumos... sper.
|
Quote:
Faza e ca in final masina isi pierde orice urma de dinamicitate, orice urma de "masina"...si ajunge un exponat pe roti...iar cum incerci sa faci cu ea scheme de masina iti da in nas. Daca ar fi dupa mine as cauta niste powertech p 15", frumos detaliate la culorile masinii...si asa ar ramane. |
Arata bine cu jantele alea. abia astept sa o vad live...
|
7 Attachment(s)
poze :arrow:
|
M-am uitat peste topicul deschis,se vede ca ai investit mult in ea.
N-am vazut in schimb ce motor are. |
ii..sportingul.. scrie in titlul topicului..1.2 16v 80 cp..deocamdata e suficient
|
1.2 16v, dar nu mai e sporting, poate da a HLX , sau ELX :P. ai doar 5 viteze.
oricum masina e frumoasa, trebuie facut ceva... pt ca WheelGap Kills :P |
sa vina fondurile si fac..stiu ca wheelgap kills..:lol:
|
& loud pipes save lifes!!! :) Asa ca vezi tu unde e echilibrul :))
|
3 Attachment(s)
buza polish la jante..noi poze in curand :arrow:
|
:shock:aoleuuuuuu!.....ce criminale arata asa...:shock:
|
6 Attachment(s)
:rolleyes2 stay tuned :arrow:
|
masina a primit un nou head unit : Alpine 9855r ..poze in curand :arrow:
|
Deci imi place masina ta la nebunie...
Modificari cu bun gust, felicitarile mele pt munca depusa si banii investiti! O sa stau cu ochii pe topicul tau, mai ales ca m-am pricopsit si eu cu una mica ca a ta :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza mai veche..dar care acum am primit-o..sper sa va placa8)
|
1 Attachment(s)
ehheee!!!!!de pe vremea cand aveai wolfrace-uri!!!!!!!;)
uite si de la mn ceva.sper sa nu te superi,dar eram curios cum arata asa..:D |
nu ma supar..arata bine cu jante mai mari :D..dar din pacate pana nu iau o suspensie reglabila nu pot sa pun..ca ii prea grea incinta.. :( multumesc de poza :D
|
npc!ma bucur c iti place!oricum nu m-am putut obtine:D...si stii ca iti admir masina si munca fff mult!
doar am avut s eu una!stii u..;) |
intre sarbatori facem panourile de usi:P
|
Quote:
|
se poate inchide, nu mai doresc sa am masina postata pe 4tuning.am sa dau jos si sticker-ul cu 4tuning de p masina..consider acest forum o jignire si o iau ca atare .multumesc
|
Quote:
|
A primit un warn pentru că s-a înjurat din toate poziţiile cu unul vreme de 20 de posturi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning