![]() |
Re: KIA pr0XYD
e masina de expo, mi se pare normal :D
|
Quote:
Revenind putin la topic,tin sa precizez ca masina a trecut printr-un proces de cosmetizare interior-exterior,iar in urma lui a primit: La exterior -bara fata+bara spate modificate complet (aveam doar niste prelungiri) -jantele au fost vopsite alb mat -s-a coborat masina cu inca 15 mm ,in total - 45mm (din suspensie) -reconfigurat traseul de evacuare pe partea din spate pentru a integra tobele cu noua bara spate. La interior -tapiterie piele eco completa (scaune, elemente din bord, cupola, cotiera si respectiv fetele de portiera). -in sfarsit s-au integrat si difuzoarele de medii in fetele de portiera Lucrez acum la niste mici chestii pe care tin sa pastrez SECRET pana la finalizare,asta asa ca planuri de viitor. Poze o sa urc in cursul zilei de azi...... sper. Numai bine si multa bafta. |
9 Attachment(s)
Cu putina intarziere,vin si cateva poze.
|
Arata din ce in ce mai bine
frumos cum ai tapitat scaunele bafta |
Quote:
|
Frumoasa foc masina , unde ai tapitat scaunele ?
|
bravo!
arata foarte bine , cat a costat tapiteria? |
3 Attachment(s)
deocamdata 3 poze, ca sa mai inviem putin topicul...
Vor mai urma...Puteti sa fiti siguri >:) |
Acum inteleg de ce m-ai intrebat daca mi-au placut pozele,tu le-ai urcat pe forum.....
Sa nu tragi concluzii legate de spiritul meu de observatie ca te mananc. Apropos....joi sunt la Iasi si nu trec la hainele de iarna:D Numai bine |
Cand vii imi aduci si mie ceva? Ca avem nevoie pentru photo de ceva ce am lasat acasa din pacate...
|
Arata bine tare (si) de la etaj :)
|
Salut Andi,
Ceva noutati la masina? dmc |
ce se mai aude despre masina?:rolleyes2
|
11 Attachment(s)
He he..... a trecut ceva vreme de cand n-am postat pe aici.
O mica trecere in vedere: 2012- nimic absolut nimic, m-am apucat de ceva proiecte mai familiale si am pus masina pe ultimul loc. 2013- n-am facut mai nimic, montat un Playstation ca sa am(avem) ce face cand mergem pe la evenimente, o camera sa ma ajute la parcare( era pacat de HU ca tot avea optiunea), am inceput o incinta pe care n-am terminat-o. Ne-am prezentat a Piatra Neamt Tuning Fest editia a 2-a si ne-am intors cu 2 premii: Locul 1 la clasa mini 2000 si Best Interior. Dupa care nimic practic......DAR in 2013 impins de la spate de un bun prieten s-au nascut ideile pentru viitor. Si asa pentru 2014 masina a primit noi incaltari, Tenzo R 18x8 et 37, o suspensie reglabila, un set de discuri de 320 mm cu etrieri Brembo cu 4 pistonase (astea urmeaza sa fie montate). Se lucreaza si la alt setup pentru portbagaj. Numai bine. |
maxim arata cu noile jante si suspensie:shock:...legat de suspensie, e cea de la Bilstein dedicata sau altceva?
cu niste preturi la noile achizitii ne "incanti"?:lol: cel mai 8-) pro din ro, bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning