![]() |
Re: FORD Ka
de mers , merge;ca si yo tot aftermarket am pe ea;si merge super ;nu am avut nici o problema;insa nu stiu ce firma e :(
|
da eu am inchidere centralizata din fabrica da nu am telecomanda pot sa ii pun???
|
clau bmw aici gasesti poze cu masina ca vroiai sa vezi:https://forum.4tuning.ro/35-constanta/65144-masinile-membrilor-4tuning-constanta-prezentare-comentarii-inutile/page-2.html
|
frumoasa buburuza;dar ce ai lipit pe bord ?cam urate protectiile de pe usi;ar arata mai bine fara;pe cat ai jentile ?
|
masina arata asa pt ca ala de la care am luat masina i-a dat-o lu nevasta-sa si cum aia avea mereu ceva mai bun sa faca decat sa aiba grija ed masina vezi ce a iesit- toate plasticele zgariate de iti vine sa ii tragi una dupa ceafa.ala de pe consola e emitator fm pt mp3 player si cum e unu protabil trebuia sal prind cu banda adeziva acolo.protectiile de pe usi sunt negre cu nishte patrate argintii, acelasi model ca si scaunele. mie chiar imi plac asa negre.jantele sunt de 13 pe 6.0 sau 6.5 dezent .
|
in legatura cu protectiile, ma refeream la chestiile alea de pe exteriorul usii, care se gasesc prin careffour si se lipesc pe usa sa nu o lovesti;
|
ahhhhhhh alea reflectorizante.alea le iau ca se mai urca neamuri proaste la mie in masina si imi mai trantesc usa de zidu de beton, de mai stiu ce copac, gard metalic si ca sa nu se zgarie am pus porcariile alea si mie imi folosesc ca mai parchez in locuri stramte si ca sa nu tin mana la usa cand ies o deschid direct si nu am treaba.stiu ca sunt urate, nici mie nu imi plac ,dar sunt necesare.
|
e frumos serios, la fel e si al meu in afara de scaune, plus ca eu am spoilerele negre
Andy, dar pe cat ai jantele? |
pe 13 . poti sa ii tragi o mana de vopsea chiar daca le ai negre
|
eu le am pe 14 da nu am filtru sport se potrivesc toate astfel de filtrurilesau trebuie ceva special???
|
se cheama FILTRE . si nu ,nu trebuie pus nimic special. ii dai jos airboxu, complet sau jumate(eu lam scos jumate sa izolez filtru de motor , iar catarsis l-a scos de tot si prins in coliere/cleme, ce naiba or fii). e chiar foarte simplu , iifigi bucata aia de plastic in filtru, ii strangi colieru si gata! ai terminat treaba.
|
acum depinde si ce filtru pui;ca daca nu este unul de calitate, o sa intre aerul prin el fara sa retina particulele de praf si o sa-ti faca varza motorul;yo unu o sa-mi iau un Induction Kit de la Pipercross;astea ieftina nu sunt bune;yo am Monza dar nu sunt multumit de el;in afara de sound nu cred ca face cine stie ce;
|
io am jsv racing. l-an luat de la un prieten cu 50 ron :D si sunt supermultumit de el.se simt diferenta clar la viteze mai mari nu mai ramane fara suflu.io zic sa iei un filtru sport conic, ca un indiction kit nu o sa retina prafu asa bine,iar diferenta de putere e minima. poate doar daca ii bagi turbo pe ea.
|
da daca ii pun filtru, dupa ce se umple de praf pot sa inlocuiesc cu vechiul sistem nu?
|
Sal sunt nou pe aici am un ford ka de 6 luni si sunt super multumit de el dar dupa ce a mancat ceva curse mau lasat tampoanele de la motor stie cineva cam cat ma costa? Merci mult!!!!
|
mergi la orice magazin care vinde piese import si o sa afli
|
pai ma nene tu crezi ca aia e masina sa faci tu curse? pai da ce credeai ca aici pe 4tuning sunt numai daia care dau in gura la masina? noi aici mergem cu viteza legala si motoru nu vede 6000 niciodata :D:D:D:D.glumeam mergi la reprezentanta ford ca si io am fost in bucuresti la ei sa iau un ambreiaj si nishte cleme de aripi. acolo tre sa aiba de toate. nu recomand de la astia cu piese de import. ford fac piese destul de bune.
|
la un magazin cu piese import ai 2 alternative:varianta 1)producator-care are piese facute sub licenta mult mai ieftine si 2 )varianta originala-respectiv Ford-care te rupe la buzunar;alegerea e a ta;
|
Merci de sfat am fost azi si le-am luat de la magazin de piese de import si m-au costat 530ron sa vedem cat tin.Inca o intrebare vreau sa imi schimb casetofonul si sa pun unu cu cd , masca din bord cu decupatura normala o gasesc la reprezentanta???
|
yo am gasit la o firma care monteaza audio pe masini ;este 60 RON;
|
Ca tot veni vorba de casetofoane, momentan eu am ala stock, rotund, 4 butoane (on/off, program 1, 2, 3) caseta si atat. vreau sa il schimb dar la reprezentanta mi-au zis ca trebuie sa iau nush ce mama draq de sina de suport, pe care se monteaza casetofonul (sina era vreo 250 ron anul trecut). am fost la un magazin si am gasit un player mp3 (Pioneer) care avea ceva suport metalic, si aia de acolo ziceau ca are sina respectiva inclusa in pachet. stiti ceva de treaba asta? masca noua cam pe unde pot gasi?
|
eu am schimbat casetofonu ala cu caseta ...cu un mp3 player... si da trebuie sa schimbi masca aia... nu cred ca e asa scumpa... o poti achizitiona si de la baietii care instaleaza muziciuri in masini... mai bine zis baietii care au magazine audio-hifi.... nu poate fi asa scumpa eu nu mai stiu cat am dat pe ea... dar oricum la reprezentanta e dublu pretul asa ca... nu o lua de acolo :P
|
ok, 10x de info. am mai citit ce tre sa fac. nu intelegeam cum tre sa fie clema aia din spate, dar am vazut poze cu ea si stiu ce tre sa caut. clema cred ca deja sau o rezolv, mai ramane masca.
|
Quote:
Mii de multumiri |
Quote:
|
Re: Ford Ka 1.3 '01
Sal am si eu un Ford Ka dat de la servici si am 2 probleme!Prima ar fi ca nu imi merge claxonul,iar a doau k nu pot descuia sub nici o forma portbagajul!Dak ma poate ajuta cineva ar fi super!
|
cine poate sa-mi trimita si mie cartea tehnica si alte carti de la ford ka?
(manualele in romana pt ford ka va rog) [email protected] multumesc |
caut si eu un disc de ambreiaj pt o buburuza.
sh daca se gaseste. |
normal ca se gaseste ;mergi la orice magazin de piese auto ;
|
salut stie cineva daca au toate servodirectie?
|
Salutare. Daca nu e cu bănat aș dori și eu un exemplar al cărții tehnice. ([email protected])
ms frumos |
Quote:
|
Salut,are si prietena mea un ford ka si vrea sa isi schimbe uleiu de motor ...am cumparat un ulei de motor ELF COMPETITION ST(ELF Synthetic Technology High Performances) 10W-40,si ash vrea sa stiu daca e bun pt masina . Astept un raspuns daca se poate . MS si stima
|
dupa carte ar trebui 5w30 dar e ok si 10W40
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning