![]() |
Re: MC MATE S13 Drift project
Hehe , ma nu pare srtamba prin fata... kiar pare ok nu se vad urme ale unor sarituri de borduri sau ce a facut cu ea :))) vibrochenul care il am era la cota standard, dar la tinut in curte blocul si il luase rugina asa k acum e cota 1 :) ma ,, bucur '' sa aud k masina a tot suferit la vremea ei :))))
|
M-am distrat cu masina, i-am reparat motorul de 3 ori cred ca am bagat intre 2001 - 2003 10000E in ea cu tot cu a doua masina de piese si inca un motor.In 2001 nu stia nimeni sa repare motorul asta. Cand am luat masina de la blonda din formatia CLASS era wastegate;u sudat pe deschis .. si avea ulei RO3 in ea.
|
4 Attachment(s)
tare rau , daca ai filme si poze cu ea din vremea aia urcale aici :D kiar si cu ea lovita :D
Azi am desfacut tot botul si am vazut k a fost pe stanga lovita k nu a fost indreptata f bine acolo , e inca valurita, si m-am apucat sa bag peria de sarma , zinc si vopsea k sa fie in forma buna tabla :D azi am terminat doar partea stanga, urmeaza maine sper sa termin tot , o sa pun si niste poze mai bune maine k azi mi-a fost lene sa mai urc pana in casa sa iau camera dupa 5 ore de munca |
bv man ...super tare...ma bucur ca ai trecut de partea noastra a micilor japonezi...sper sa termini masina sa faci show asa cum ne-ai invatat la 4 tuning days. stii cum zic eu...nimik nu e imposibil daca iti doresti ceva cu adevarat... tine cont de urmatoarele dezavantaje tehnice pe care le dobandesc...masina e automata...diffu e total diferit de cea manuala ...are rapoarte mult mai mici...si plus de alta am si volanu pe dreapta.....dar tot ma dau ce plm...ca nu pierd nimik....o viata am ...daca o triesc in frica ca nu fac ce treb nimik nu realizez....bafta si sper sa termini masina sa te dai cu noi...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am mai luat azi o piesa pt gadgeturile de ulei :D si am terminat si capacele, nu a iesit exact ce imi doream dar sunt dragute :D
|
Quote:
EU AM UN AN SI ESTE APROAPE GATA:lol::lol::lol: HAI,MAI CU TALENT TATA:D BAFTA MAN,SI LUCRATI ATENT SI CU GRIJA SA NU UITATI VRE-O CHEIE PRIN MOTOR:D:D:D:D |
ce vrei ma :))) la batranii astia ca tine trece mai repede timpul :))) k te pregatesti de pensie si tre sa te inveti cu postasu odata pe luna :)))
Pai baga ochiu la topiul lui Dan sa vezi cine se misca cu talent ;) hai k o sa iasa toate pe strada una mai repede ca alta , dar tot se intalnesc pana la vara , toate pe strada |
Quote:
|
1 Attachment(s)
The last pieces of the puzzle
|
another toy in the making .
bun proiect sper ca finantele sa poata acoperii rebuild-ul. |
6 Attachment(s)
Azi am inceput reasamblarea motorului :D am pus cuzinetii de palier, arborele, pompa apa , ulei mai e pana ii dam cheie dar e un inceput :D + spalat motor chiulaosa baie si restul cu benzina :D iar seara au fost montati si cuzinetii pe pistoane, si am descoperit o biela stramba ce va fi inlocuita, de aceea si tzata de ulei de la pistonul 3 era rupta probabil
P.S. Ultimul model de 200sx :)))) |
Defapt am montat segmenti pe pistoane nu cuzinetii :lol:
Betzivu dreaq :lol: |
Mate, mi-ai acoperit numele ...! :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
P.S. Azi am eliberat partea stanga de fire pt a continua pregatirea vopsirea si intarirea caroseriei :) |
Mate...se pare ca eu sunt mai incet la minte si de curand am aflat ca te dai pe Nissan. Am stat de am citit toate posturile, si de acum voi urmarii procesul Nissan :D .
Boss..felicitari pentru alegere si spor la treaba. Poate te dai la 4tuning days pe masina unui prieten ca in toamna te-ai dat bine cu BMW-ul. |
Quote:
Bafta Razvan să ne vedem cu bine!!! te-am pupat |
merci baieti , ne vedem acolo, la masina se munceste in continuare, m-am apucat de inlaturat rugina din portbagaj, am dat bara spate jos pt a o pregati de vopsit si multe altele
|
bafta cu acest proiect indraznet...tuningul din romania se diversifica din ce in ce mai mult si e de bine ;) sa ai numai "succesuri" :D
|
foarte tare...te auzisem eu ca vrei sa-ti cumperi...dar nu stiam exact modelul. mult succes. o sa urmaresc topicul asta... imi plac lucrarile facute de la 0.
|
Hai mosu` sari cu poze si detalii, in ce stadiu esti? Baftoc cu modificarile\cofetarelile :hug:
|
de muncit se munceste insa nu am mai facut poze, o sa revin zilele astea cu poze recente
|
Tare...ce pot sa zic...
Nimic nu este mai marfa decat o masina cu istorie...acum ca istoria nu este neaparat una prea buna...asta nu mai conteaza;) Mie unul imi vine rau cand vad atata cablaraie pe acolo...japonzele astea:lol: Cand ii tragi vopseaua?...si la ce bodykit te-ai gandit? P.S. Ii tragi verdele ala metalizat? :D |
3 Attachment(s)
Azi am lucrat la masina am bagat peria in contraaripa sa o curat de terason si rugina pt a-i da grund iar si terason, am eliberat toata partea drepta la motor pt suduri si alte alea si am reusit sa rup si o bieleta de la bara stabilizatoare :D se putea sa nu se intample si ceva de genul asta :D nu se putea , am niste poze cu telefonu , cam nasoale dar intuitive :D a si am dat si intercoolerul jos
|
pai azi ai muncit cand e sarbatoare??? daia ai rupt bieleta...bafta cu proiectul
|
Quote:
|
Quote:
|
e o vb batraneasca in popor care zice ca in zilele cu cruce rosie din calendar nu e bine sa muncesti pt ca e pacat, cel putin la bunici la tara in zi de sarbatoare nu ridica nimeni un ac de jos...in cazul in care esti obligat(gen angajat) poate doamne doamne trece cu vederea :d...app pe 23 e sf gheorghe si e cruce rosie vezi ce mai repari ca poate mai mult strici :))...
|
Quote:
|
Quote:
|
Sanatate si virtute, sa avem ce bea si ce ... manca! :D
|
la multi ani si sa fii sanatos si sa ai puterea sa termini si acest proiect cu succes cum ai facut si cu RRM-u...la multi ani inca o data.
|
2 Attachment(s)
Va multumesc baieti :D Azi am alergat de la 10 pana la 17 dar am reusit sa scot masina de la financiar (era pe o firma ) asa k de azi pot spune k e a mea 100% si a venit si un GAUGET DIN JAPAN :D Iar acum ma duc sa continui munca si sa incerc sa instalez jucaria :D
|
ce smecher o sa fie el cu farurile sleepy asa
ps. sa iti traiasca babaciunea, ca e a ta, si a mea, e a mea oficial de saptamana trecuta, i-am tras si numere noi si toate alea 8) |
ooo bun asa :D felicita :D
P.S. Ma chinui sa gasesc intructiuni in Engleza pt jucarie k nu gasesc decat in jap , si modelel mai noi au 4 fire si a mea 6 :)) dar ii dau eu de cap |
4 Attachment(s)
pun o poza cu rx7 meu ca inspiratie...asta e inainte sa ma apuc de ea...
|
asta era doar de la rotite facut , manual. nu?
|
Noo eu cred ca se blocasera pe semi inkis...na veke fiind baba :lol:
|
9 Attachment(s)
Pe scurt, motorul e gata, mai trebuie admisie, manifoldu, si distributia montate, dar ce a fost greu a trecut, probabil dupa weekendu cu 1 mai o sa fie pe masina si ii dam cheie :D
|
bagi set nou de garnituri pe motor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning