![]() |
Re:
Quote:
|
sa vedem pozele
|
shi filmuuuuu, neaparat
|
:D
|
20 Attachment(s)
Cam naspa au iesit dar asta este
|
5 Attachment(s)
...
|
Mda... puteti pune pozele aici ... dar sterge-ti nr de inmatriculare .. ca sa nu existe probleme
|
intalnirea a fost!! a fost frumos!! ne-am plimbat in draci dintr`un loc intr`altu`!! shi tot asha!!:)))...dar din 15-20 mashini catzi eram la sala pe la ora 20, am sfarshit 2-3 ore mai tarziu sa ne gasim doar vreo 5-6 maxim!!!dar a fost frumos!!:)) ne vedem data viitoare!!
|
Re:
Quote:
Multumim celor care au fost asta seara prezenti .. mai mult sau mai putzin |
cred ca a fost cea mai mare intalnire ,pacat ca nu avem si noi strazi unde sa faci ceva .
maine o sa pun si eu poze ca acm sunt prea obosit .vedeti si voi cu filmuletele sa treaca pe la totii n bunaaa si la mai mare |
tng, am fost shi yo, doar ai stat la masa cu mine in mcdonalds !:)))
|
Re:
Quote:
kraven gata ........ stiu acum :wink: |
trebuie editate.
|
3 Attachment(s)
acum am ajuns acasa.. am si eu un rezumat in 3 cadre :lol:
|
6 Attachment(s)
Cateva poze care au iesit bine....
|
Puneti si voi TOATE pozele pe care le aveti
|
20 Attachment(s)
da.
n-am fost in forma. :(( |
1 Attachment(s)
end.
|
Dap a fost chiar frumos
4 Attachment(s)
A fost poate cea mai frumoasa intalnire a membrilor Nsl . ,.... din Ploiesti
Sper ca alta data sa fim cat mai multi si sa avem strazi LIBERE fara capete de creta si alti PCP!!! |
18 Attachment(s)
Alte poze ..... Multumim Raul_NFS :wink:
|
18 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
a fost foarte frumos :mrgreen: manson pune pozele ca ai si tu , mai ales alea de lka kfc cu mine si cobra :wink:
insomnia_squad ghiozdanul tau cred ca a ramas pe la taz in masina ca ai plecat fara el :lol: |
;) BLITZ NU STITI SA FOLOSITI ? :evil:
Ploiesti sa sara`n aer !!!!!!!!1 |
moama ce de poze ..................sa mai pun si eu ?le pun pe alea mai interesante :lol:
|
Re:
Quote:
|
puneti puneti!:))...cat mai multe!!filmu` de la tipu` cu golfu` cum il luatzi de la el?..sau cum il datzi mai departe la cei care au fost aseara??:)))
|
Re:
Quote:
|
asta klar nu pe forum!!garantat 100% k yo 1 n`am net sa`l dau jos, stau nshpe mii de ani!!...oricum yo o sa vb cu skama...dak e sa`l ia el shi yo de la el...shi sa`l imprashtiem la toata lumea care a fost aseara!:)))...
PS 4 Skama: data viitoare dak se va mai face neshte toceala de \"paie\" shi \"ingropare\" de roata...sa te uitzi in oglinda dupa!:)) |
filmu ala mare este la Nostim la bucuresti .....
o sa-l luam prin intermediul lui shantzu de la surioara lui :wink: pe un cd ceva ... pe la sfarsiutul saptamanii cred Nota 10 pentru surioara shantzule ... o adevarata pasionata :wink: |
skama ce alunitza aveai ma aseara :wink: :lol: :lol: .....mai aveai putzin si ramaneai si cu paie intre dintzi :lol: :lol:
|
everybody... filmul cel mare e la mine :twisted: o sa il aveti cat de curand :!:
|
si totushi, park sunt putine poze!! sau mi se pare mie!! aseara am vazut vreo 5 digitale micutze fleshuind lumea pe la sala shi pe unde am mai fost!!chiar nu mai sunt sau nu au ieshit?!!
|
maiam si io cateva poze o sa le pun in cateva zile maxim 3 nu era kmera mea ...stie insomnia aquad....
shantule si a uitat ala ghhizdanu????????? :lol: :lol: :lol: |
filmul o sa ne intalnim sambata sa vil dau!!!
sa imi spuneti cati sunteti ca sa stiu cate copii fac :wink: sora mea nu a avut masina ca daca avea ''omora'' multi baieti de acolo :wink: |
yo ma anuntz ....il vreau ...fa`mi shi mie o copie....asta dak nu ceri bani:))))
|
nu cer mha bani :wink: dar sa spuneti cati sunteti :wink:
|
shantzule dau o bere il vreau si io :lol: :D
|
vb cu kraven, daca are buna-vointa sa-mi dea si mie filmul, daca nu ia-ma si pe mine in calcul.
mersi! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning