![]() |
Re: Full Throttle racing team
1 Attachment(s)
eu cred ca o sa merg Piatra-Roman-Suceava......ca mai vin o serie de motoristi cu care am vb eu si sa merg q ei.......piesa de rezistenta va fi o Honda CBR F4i....
|
Zimi te rog cati sunteti cu motoarele si la cati va fac numere cu Full Throttle pentru suceava ;)
|
Scuze de dublu post, dar daca dupa eveniment nu apar pozele pe sectiune va tund
|
we deci sigur pana la dumnezeu si inapoi is de mine,de Razvan cu RS-ul si de Bogdan cu CBR-ul
|
Ok deci va fac 3 numere cu Full Throttle, fac si pentru masini, de parasolare nu ne zbatem acum, le facem mai incolo, vreau sa modific putin ceva la design, sai adaug un efect la font :D
|
am vb q razvan si a zis k pune motoru ala 3,5 turbo pt suceava.....380 hp......abia astept
|
Wa nu fa glume de astea k stau prost cu inima... Chiar vorbesti serioa?
|
poi ma duc pe la 5 sal ajut......u de ce crezi k sia vandut ieri calculatoru???.....pt benzina:)))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
New member in club. Valy cu un mandru BMW 316 compact pachet M si 110 caluti.
Poze |
NEW member in club. Bogdan cu Honda CBR 600 F4i Sport....
|
Quote:
Incepem sa o luam pe drumul cel bun... Tineti-o tot asa ca e bine |
4 Attachment(s)
poze suceava !
|
Quote:
Iata ca incepem sa punem lucrurile pe picioare in adevaratul sens al cuvantului. Site-ul este aproape gata si pot spune ca iese superb, mie cel pitin unul imi place la nebunie. Dupa intalnirea de sambata am reusit sa aducem noi membri din roman cu motoare si incet incet o sa organizam intalniri si acolo. Prin parteneriat cu cei de la RED LINE tuning avem unele reduceri la piese si manopera gratuit, plus orice interventie asupra masinii este gratuita avand la indemana aproximativ toate sculele. Daca o tinem tot asa, pana la sfarsitul anului ne punem frumos pe piciorutele noastre. |
bravo Marius .....Bravo tata....bine ca nu te-ai c***t in munca mea :)))) glumesc.....felicitarile mele....
|
Quote:
|
Deoarece siteul nu este gata, o sa folosim acest thread drept forum o perioada.....si dupa cum eram obisnuiti, acum faceam un tpic cu intalnirea de vineri....
Vineri, ora 19:00 intalnire Full Throttle in parcarea stadionului Ceahlaul.Va asteptam. |
ati deschis filiala in Bacau?
|
Quote:
|
as fi interesat de acest club. poate se reuseste ceva pe zona Bacau. Masina mea e cea din semnatura.
|
Frumoasa masina, daca mai sunt minim doi oameni inafara de tine sa pot da drumu la treaba este ok, putem deschide iarasi filiala.
Pentru detalii www.fullthrottle.ro (forum) ;) |
Quote:
|
cristi lasa si u un nr de tel.....eu maine vin in bc.....la festivalul moto....poate ne vedem pe acolo :d
|
ti-am lasat pm. ne auzim sambata
|
Quote:
|
e ok. iti las pm cu id de mess. eu oricum vin week-end-ul viitor in piatra sa dau niste examene la master si poate reusim sa ne intalnim, ca na...altfel e cand vb cu omul direct.
|
Ei bine, Filiala Full Throttle bacau este deschisa oficial, doritorii pot lua legatura cu userul cristi_s, el este fondatorul filialei :D
|
Ei bine, pot spune si rasufla usurat ca site-ul este gata(mai sunt unele retusuri de facut dar in mare parte este gata! New galerie foto, galerie video :D
http://www.fullthrottle.ro In continuare vor mai fi modificari asupra forumului da si acestea fiind nesimnificative.... |
site-ul este gata...felicitari domnului presedinte :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Nu mai misca nimic p'aci ?!? ...
Veniti si voi pe 23 August in Poligon ... la evenimentul organizat de Katana , nu ?!? Sa facem Oficial Intrarea mea in club , si cunostinta:D |
:D Prezenta o facem, asa numai bine o sa primesti stiker si fisa de inscriere :D
|
Pai pe motoreta aveam sticker-ul 4Tuning , dar azi am bagat-o la vopsit si ii dispare stickerul 4Tuning, si o sa-i pun Full Throttle :X
|
;) ce culoare ce culoare?
|
alb cu perla de mov si putin negru mat :D
|
Quote:
|
Ehhh ... ia zi, cum arata ?!? :>:>:>
App. am mai vorbit cu un prieten de'al meu cu o Honda NSR si vrea sa intre si el in club, se poate ?!? :D |
Arata super fain, mai facem stikere si iti dau sa pui si pe partea ailalta;)
Legat de prietenul cu NSR-ul, se poate baga, dar sa se tina de treaba: prezenta la intalniri, evenimente locale sau apropiate (bineinteles astea dupa timp si buget)! Am vorbit cu razvan si bogdan acum cateva luni la suceava undeva prin mai, daca sunteti destui care va adunati sub semnu' lu nea stikeru :X puteti face imtalniri acolo fara probleme, ne mai facem vizite si taralala, dar REPET, pentru asta e nevoie de oameni si care sa se tina si de treaba! |
Dap, e un om foarte serios, ar fi venit si el la Piatra dar a avut conducere la scoala de soferi, a fost si la Gheorgheni la intalnirea moto, e baiat bun.
Am sa vorbesc cu el, si vineri s-ar putea sa vin la Piatra, sa-ti aduc formularele completate de mine, si sa-mi mai dai 2 sa le completeze el :D |
Oky doky, vorbim vineri si dak dak se tine de treaba o sa se paota inscrie si el :D
|
Ok, am sa vorbesc cu el :)
Apropo, am vorbit cu VladM, si a zis ca nu vrea...nu stiu de ce... l-am intrebat si nu mi-a raspuns ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning