![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
Quote:
|
Quote:
|
BMnWA tin sa te felicit pt masinutza este mult mai frumoasa in realitate mult mai eleganta... sa o stapanesti sanatos in continuare...
|
Quote:
|
Felicitari pentru masina imi place la nebunie :lol:
Si asteptam poze cu suspensile ;) daca reusesti sa le achizitioanezi:D Bafta in continuare si cati mai multi km fara incidente! |
Quote:
|
eu imi cer scuze ca nu am reusit sa vin singur cu prietena sa fi iesit la un suc o tura pe acolo..... ca ai facut lucruri frumoase
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa fac timp pentru cotiera care avea materialul cam tocit sa o imbrac in piele , am gasit sa-i pun o nuca de piele de pe un e39 si lampa de la oglinda retrovizoare sa o schimb cu una cu spoturi :> era mai pericol daca se potrivea cu cele de e46 si e39 cu ledurile alea rosii de ambianta dar alea sunt o idee mai mici.. :> arcurile sunt pe drum impreuna cu buza M pentru bara spate plus niste accesorii de interior :> calul cotierei iasa naspa daca il vopsesc cu un negru mat ?
|
frumoasa treaba la cotiera din piele si nuca schimbator... sunt pozele in masinutza ta sau.... ca vad ca ornamentul din plastic dintre scaune este un bronz?!!! nu ai o poza cu zona care vrei sa o vopsesti?
|
Quote:
|
ca sa iasa calumea cauta la magazinu de vopsele auto o solutie pt tratat plasticu sa nu puiste vopseaua si eventual inainte degresezi si smirgheluiesi cu un smirghel foarte fin gen granulatie 2000 si spre final il umezesti apoi aplici tratamentu acela si apoi vopsesti iti trebuie multa rabdare
|
Quote:
|
pentru angel eyes..
cauta ccfl :)...xenon 8000k pure white:)....nu schimba farurile originale cu altele tuning:)...masina arata super:) bafta in continuare:) sunt tare curios cum o sa se auda cu magnat p ea:)... punei suspensie :D....eu renunt la Bmw prea multe probleme in 9 luni :) |
Quote:
|
Vezi ca astept cu marei interes pachetelu de la tine, abia astept sa ajunga sa vedem ce si cum se aseaza pe masina! Bafta in continuare, urmaresc cu interes topicu' sa vad ce ii mai faci la masina ...
P.S. ca sa vopsesti calul ala, trebuie sa il dai intai cu fuller ca sa tina vopseaua ... dar ai mare grija, da o in straturi superficiale si cat mai multe, rand pe rand dupa ce se usuca fiecare strat in parte! Nu da mult din prima ca ai sa il strici, si o sa iti ramana efectul de vopsea scursa. Eventual daca vrei sa il protejezi poti sa ii mai tragi si cateva straturi de lac... dar nu cred ca merita pentru ca nu mai ai nimic lacuit in masina... |
omu ia pune la interval ce ti-ai mai comandat la masinutza ce ai mai pus pe ea?!!!!
oare cum am putea face cu plasticaraiele alea despre care am vb?!!! |
5 Attachment(s)
cu baietii e36 la miezul noptii . Cea mai mare intalnire e36 pe plan local :)) 320 , 318is , 2x 318 .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mosule dar tu ai pe masina genti de m3 e36 de unde le-ai acaparat?!!!!
frumoase poze cu motanii.. o intrebare la ce culoare te-ai gandit sau o refaci asta care este pe ea?! sa inteleg ca afacerea cu e46 diesel a picat? te astept pe la cluj la o bere..... spor la treaba |
1 Attachment(s)
Quote:
|
o intrebare pt gentile alea de 16 nu accep;ti si un schimb cu ceva mai neconformist:-P
|
Quote:
|
misto misto.. dupa parerea mea cred ca ai cea mai reusita linie dintre matzele alea :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ce include kitu de //M mergi pe tot pachetu sau doar spoilerele?!!
|
Quote:
|
Quote:
|
vezi la servicii diagnoza el zicea ca are praguri de m la preturi tare bune ...
|
Quote:
|
ai un pm, da-mi add pe mess
|
8 Attachment(s)
Poze noi la calitate redusa :) nu era nimica pregatit dar dupa ce am aspirat si sters tot prin ea arata ca noua si a trebuit sa prind cateva cadre :)
|
Mortale ceasurile si volanul :shock::shock:
Dar si dvd-ul ;) Multumim pt poze :-P |
6 Attachment(s)
Quote:
|
misto treaba.. hai sa ma laud si eu cu niste poze dintro sesiune cu clubu
|
frumos frumos.. ma batea gandul si pe mine la un dvd tot in genul asta dar acuma am multe probleme orcum bv.. si vezi si tu cand ai timp so lasi mai jos ca masia e frumosa si la interior si la exterior.. dar aseazo pe rotii mai bine!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning