Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - proiect in decurs (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/110894-e36-proiect-decurs.html)

BMnWA 30-06-09 11:13

Re: E36 - proiect in decurs

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2449536)
pai stiu tocmai asta zic daca.o am in regula pe spania am talonu nu procura intelegi am acte de spania.. voriam sa stiu daco tin tot pe spania.. pot sa fac vreificare in romania k sa nu mai ma intorc in spania boss..

nu cred ca exista asa ceva la noi.. dar o sa intreb sigur sa nu vb prostii si iti zic.

e36adigolan 30-06-09 12:04

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2449565)
nu cred ca exista asa ceva la noi.. dar o sa intreb sigur sa nu vb prostii si iti zic.

bine bosule daca auzi ceva si poti sa.mi spui.. pana atunci mai vb noii !!!!

WolfTown 30-06-09 21:51

BMnWA tin sa te felicit pt masinutza este mult mai frumoasa in realitate mult mai eleganta... sa o stapanesti sanatos in continuare...

BMnWA 30-06-09 23:53

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2451644)
BMnWA tin sa te felicit pt masinutza este mult mai frumoasa in realitate mult mai eleganta... sa o stapanesti sanatos in continuare...

maestre mersi , imi pare rau ca nu te-am putut servi cu accesorile alea din cauza programului aglomerat , dar data viitoare le pregatesc din timp :) ai tu acolo sub capota toata magia :D

marius_bmw_gtm 01-07-09 09:17

Felicitari pentru masina imi place la nebunie :lol:
Si asteptam poze cu suspensile ;) daca reusesti sa le achizitioanezi:D
Bafta in continuare si cati mai multi km fara incidente!

BMnWA 01-07-09 09:58

Quote:

Originally Posted by marius_bmw_gtm (Post 2452377)
Felicitari pentru masina imi place la nebunie :lol:
Si asteptam poze cu suspensile ;) daca reusesti sa le achizitioanezi:D
Bafta in continuare si cati mai multi km fara incidente!

ms, o sa reusesc ca nu mai suport sa o vad asa :))

WolfTown 01-07-09 10:00

eu imi cer scuze ca nu am reusit sa vin singur cu prietena sa fi iesit la un suc o tura pe acolo..... ca ai facut lucruri frumoase

BMnWA 01-07-09 10:14

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2452481)
eu imi cer scuze ca nu am reusit sa vin singur cu prietena sa fi iesit la un suc o tura pe acolo..... ca ai facut lucruri frumoase

mersi , dar mai sunt de facut multe.. pentru mine e un priect al carei lista de nevoie e inca lunga :)

BMnWA 09-07-09 05:59

2 Attachment(s)
Am reusit sa fac timp pentru cotiera care avea materialul cam tocit sa o imbrac in piele , am gasit sa-i pun o nuca de piele de pe un e39 si lampa de la oglinda retrovizoare sa o schimb cu una cu spoturi :> era mai pericol daca se potrivea cu cele de e46 si e39 cu ledurile alea rosii de ambianta dar alea sunt o idee mai mici.. :> arcurile sunt pe drum impreuna cu buza M pentru bara spate plus niste accesorii de interior :> calul cotierei iasa naspa daca il vopsesc cu un negru mat ?

WolfTown 09-07-09 09:18

frumoasa treaba la cotiera din piele si nuca schimbator... sunt pozele in masinutza ta sau.... ca vad ca ornamentul din plastic dintre scaune este un bronz?!!! nu ai o poza cu zona care vrei sa o vopsesti?

BMnWA 09-07-09 19:40

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2472623)
frumoasa treaba la cotiera din piele si nuca schimbator... sunt pozele in masinutza ta sau.... ca vad ca ornamentul din plastic dintre scaune este un bronz?!!! nu ai o poza cu zona care vrei sa o vopsesti?

cotiera am luat-o dintr-o masina cu interiorul complet crem si asa este si calul .Ce vreau eu sa vopsesc este partea crem ce se vede in poza .

WolfTown 09-07-09 22:44

ca sa iasa calumea cauta la magazinu de vopsele auto o solutie pt tratat plasticu sa nu puiste vopseaua si eventual inainte degresezi si smirgheluiesi cu un smirghel foarte fin gen granulatie 2000 si spre final il umezesti apoi aplici tratamentu acela si apoi vopsesti iti trebuie multa rabdare

BMnWA 10-07-09 01:23

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2474483)
ca sa iasa calumea cauta la magazinu de vopsele auto o solutie pt tratat plasticu sa nu puiste vopseaua si eventual inainte degresezi si smirgheluiesi cu un smirghel foarte fin gen granulatie 2000 si spre final il umezesti apoi aplici tratamentu acela si apoi vopsesti iti trebuie multa rabdare

clar ca asta era procesul :) lasa ca am altele pe cap cand o sa am timp ii dau si la cal o culoare.

Marian_nebunu 13-07-09 12:22

pentru angel eyes..
cauta ccfl :)...xenon 8000k pure white:)....nu schimba farurile originale cu altele tuning:)...masina arata super:) bafta in continuare:) sunt tare curios cum o sa se auda cu magnat p ea:)...
punei suspensie :D....eu renunt la Bmw prea multe probleme in 9 luni :)

BMnWA 13-07-09 17:08

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2482382)
pentru angel eyes..
cauta ccfl :)...xenon 8000k pure white:)....nu schimba farurile originale cu altele tuning:)...masina arata super:) bafta in continuare:) sunt tare curios cum o sa se auda cu magnat p ea:)...
punei suspensie :D....eu renunt la Bmw prea multe probleme in 9 luni :)

am faruri tuning acuma cu angel incorporat , dar presimt ca o sa urmeze o schimbare. Angel o sa fie primul lucru si xenon pe ele , sa fie ansamblul complet.. suspensia e pe drum , sper sa vina intr-o saptamana. ce probeme ai patit la masina de te-a speriat ? aevarul e ca sunt cam scumpe piesele fata de e36. dublu si ceva cred ca la orice.. ms de urari :)

sprinter 16-07-09 03:06

Vezi ca astept cu marei interes pachetelu de la tine, abia astept sa ajunga sa vedem ce si cum se aseaza pe masina! Bafta in continuare, urmaresc cu interes topicu' sa vad ce ii mai faci la masina ...
P.S. ca sa vopsesti calul ala, trebuie sa il dai intai cu fuller ca sa tina vopseaua ... dar ai mare grija, da o in straturi superficiale si cat mai multe, rand pe rand dupa ce se usuca fiecare strat in parte! Nu da mult din prima ca ai sa il strici, si o sa iti ramana efectul de vopsea scursa. Eventual daca vrei sa il protejezi poti sa ii mai tragi si cateva straturi de lac... dar nu cred ca merita pentru ca nu mai ai nimic lacuit in masina...

WolfTown 16-07-09 10:09

omu ia pune la interval ce ti-ai mai comandat la masinutza ce ai mai pus pe ea?!!!!
oare cum am putea face cu plasticaraiele alea despre care am vb?!!!

BMnWA 18-07-09 01:07

5 Attachment(s)
cu baietii e36 la miezul noptii . Cea mai mare intalnire e36 pe plan local :)) 320 , 318is , 2x 318 .

BMnWA 18-07-09 01:11

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2489397)
Vezi ca astept cu marei interes pachetelu de la tine, abia astept sa ajunga sa vedem ce si cum se aseaza pe masina! Bafta in continuare, urmaresc cu interes topicu' sa vad ce ii mai faci la masina ...
P.S. ca sa vopsesti calul ala, trebuie sa il dai intai cu fuller ca sa tina vopseaua ... dar ai mare grija, da o in straturi superficiale si cat mai multe, rand pe rand dupa ce se usuca fiecare strat in parte! Nu da mult din prima ca ai sa il strici, si o sa iti ramana efectul de vopsea scursa. Eventual daca vrei sa il protejezi poti sa ii mai tragi si cateva straturi de lac... dar nu cred ca merita pentru ca nu mai ai nimic lacuit in masina...

nu lacuiesc nimica pentru ca nu as vrea sa fac bibleoteca din interiorul masinii. Incerc sa o scot cumva un negru mat discret sa nu fie stridenta dferenta de culoare .. sper sa nu fie deloc ..mosule nu mai am numarul tau, te-am sunat in ziua aia dar a fost inchis apoi l-am pierdut. da-mi un semn pe tel sau mess sa vorbim.

BMnWA 18-07-09 01:20

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2489809)
omu ia pune la interval ce ti-ai mai comandat la masinutza ce ai mai pus pe ea?!!!!
oare cum am putea face cu plasticaraiele alea despre care am vb?!!!

fac niste poze la ce am luat si inca nu am reusit sa pun pe ea , mai am pe drum inca o plasa de accesorii pentru ea care trebuie sa imi ajunga in maxim 2 saptamani . pe 1 plec din tara si atunci o sa intre masina la vopsit , lucru ce e asteptat de ceva vreme, schimbat parbrizul care e crepat , schimbat foliile pe fata cu negru complet la fel cum e pe spate , suspensie etc. Sunt pe punctul de a lua o clima dar cu cine am vorbit nu m-a prea incurajat ca poate sa o faca sa fie funcionala si m-a cam dezamagit..

sprinter 18-07-09 02:47

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2494432)
nu lacuiesc nimica pentru ca nu as vrea sa fac bibleoteca din interiorul masinii. Incerc sa o scot cumva un negru mat discret sa nu fie stridenta dferenta de culoare .. sper sa nu fie deloc ..mosule nu mai am numarul tau, te-am sunat in ziua aia dar a fost inchis apoi l-am pierdut. da-mi un semn pe tel sau mess sa vorbim.

Ai pm! ... astept raspuns, ms !

WolfTown 18-07-09 09:05

mosule dar tu ai pe masina genti de m3 e36 de unde le-ai acaparat?!!!!

frumoase poze cu motanii..

o intrebare la ce culoare te-ai gandit sau o refaci asta care este pe ea?!
sa inteleg ca afacerea cu e46 diesel a picat?

te astept pe la cluj la o bere.....
spor la treaba

BMnWA 18-07-09 10:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2494672)
mosule dar tu ai pe masina genti de m3 e36 de unde le-ai acaparat?!!!!

frumoase poze cu motanii..

o intrebare la ce culoare te-ai gandit sau o refaci asta care este pe ea?!
sa inteleg ca afacerea cu e46 diesel a picat?

te astept pe la cluj la o bere.....
spor la treaba

pai am jentile de la inceputul anului, ti-am zis ca alea erau puse asa pentru linii ca am avut niste interventii de facut :) dar acuma am revenit la la ele.Culoarea o sa fie un albastru dar nu stiu exact de care, ori asa ori un baby blue sau ceva intre.. oricum o sa fie albasru. A cazut e46 dar acuma nu mai vreau eu sa o dau, atatea e 46 sunt in alba ca sunt mai rau decat pasaturile. Asa ca mai bine senzatia mea de e36 decat copy-paste e46 . Ultima noutate ce am achizitionat-o pentru masina este o oglinda cu senzor de lumina cum sunt pe modelele noi. Cand cineva are faza lunga in spate oglinda se inchide la automat o tenta mai inchisa astfel incat sa nu deranjeze deloc. Am pus o poza de pe net pentru cine nu stie despre ce e vorba pana reusesc sa fac o poza reala.

WolfTown 18-07-09 10:57

o intrebare pt gentile alea de 16 nu accep;ti si un schimb cu ceva mai neconformist:-P

BMnWA 18-07-09 10:58

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2494840)
o intrebare pt gentile alea de 16 nu accep;ti si un schimb cu ceva mai neconformist:-P

ba da,putem discuta. intra pe mess sa vorbim.

e36adigolan 21-07-09 12:42

misto misto.. dupa parerea mea cred ca ai cea mai reusita linie dintre matzele alea :D

BMnWA 21-07-09 17:57

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2501596)
misto misto.. dupa parerea mea cred ca ai cea mai reusita linie dintre matzele alea :D

mersi , stai sa vezi linie cand vine linia M fata spate oglinzi si alte detalii :> cu proiectoare clare sa mearga bine cu farurile cu grila face lift cromata . sper sa fie in bine schimbarea..

e36adigolan 22-07-09 12:26

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2502375)
mersi , stai sa vezi linie cand vine linia M fata spate oglinzi si alte detalii :> cu proiectoare clare sa mearga bine cu farurile cu grila face lift cromata . sper sa fie in bine schimbarea..

cred ca schimbarea este in foarte bine.. cat dai pe bara M fatza? dar de lasat o lasi mai jos pana la urma?

WolfTown 22-07-09 12:37

ce include kitu de //M mergi pe tot pachetu sau doar spoilerele?!!

BMnWA 22-07-09 16:16

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2504295)
cred ca schimbarea este in foarte bine.. cat dai pe bara M fatza? dar de lasat o lasi mai jos pana la urma?

bara fata cu proiectoare clare , bandouri , buza de sub bara toate cam 180 euro si arcurile vin o data cu bara. :) trebuie sa o las jos ca altfel fac degeaba investitii in ea daca este carutza pe sosea :)

BMnWA 22-07-09 16:20

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2504326)
ce include kitu de //M mergi pe tot pachetu sau doar spoilerele?!!

pai bara fata + buza , grila facelift , bara spate , oglinzile . Ar mai ramane bandourile dar pana nu gasesc o combinatie mai buna sa le iau nu dau 4-5 mil pentru niste plasticuri care oricum le am si nu ma deranjeaza ca sunt mai subtiri. O investitie inutila pentru moment mi se par bandourile. Mai bine niste praguri ca ajuta mai mult la linia masinii. Ultima achizitie este un portbagaj de e36 model CSL e46 . Evident ca linia masinii se va schimba dupa ce schimb bara de pe fata si eleronul de pe spate nu isi va mai prea avea rostul.. Urmeaza multe procese de schimbare acuma.. o sa treaca prin a 2-a operatie estetica :))

WolfTown 22-07-09 18:34

vezi la servicii diagnoza el zicea ca are praguri de m la preturi tare bune ...

BMnWA 22-07-09 18:50

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2505370)
vezi la servicii diagnoza el zicea ca are praguri de m la preturi tare bune ...

porbagajul CSL l-am cumparat azi , acuma pragurile zilele astea vreau sa le lovesc..

alexutzu 23-07-09 15:45

ai un pm, da-mi add pe mess

BMnWA 26-07-09 03:19

8 Attachment(s)
Poze noi la calitate redusa :) nu era nimica pregatit dar dupa ce am aspirat si sters tot prin ea arata ca noua si a trebuit sa prind cateva cadre :)

marius_bmw_gtm 26-07-09 11:13

Mortale ceasurile si volanul :shock::shock:
Dar si dvd-ul ;)
Multumim pt poze :-P

BMnWA 26-07-09 21:15

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by marius_bmw_gtm (Post 2513359)
Mortale ceasurile si volanul :shock::shock:
Dar si dvd-ul ;)
Multumim pt poze :-P

:) ms ms , azi inainte sa plec intr-o mini-excursie la Sovata am reusit sa prind cateva poze mai clare :)

WolfTown 26-07-09 22:51

misto treaba.. hai sa ma laud si eu cu niste poze dintro sesiune cu clubu

e36adigolan 27-07-09 10:44

frumos frumos.. ma batea gandul si pe mine la un dvd tot in genul asta dar acuma am multe probleme orcum bv.. si vezi si tu cand ai timp so lasi mai jos ca masia e frumosa si la interior si la exterior.. dar aseazo pe rotii mai bine!

BMnWA 27-07-09 11:12

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2514627)
misto treaba.. hai sa ma laud si eu cu niste poze dintro sesiune cu clubu

hai sa vedem . le-ai pus sus ?

All times are GMT +2. The time now is 22:05.

- Copyright 2026 4Tuning