![]() |
Re: Evenimente...
10 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Got Skillz ? By Katana Team Prezentare evenimentData : 23 .08.2009 Organizator : Katana Team - Piatra Neamt Locatie: Poligonul Municipal Piatra Neamt! Probe : - indemanare , pe traseu prestabilit (poligon) cronometrat , 2 manse a cate 2 ture de traseu contratimp Expo tuning : fara premii si jurizare Demonstratie drift- participanti : Razvan aka Red Celica (SV-08-LKN cu BMW 328i coupe) Filip aka FLP ( BMW 325 ursulet) Razvan Red Line (BMW e36 compact) Mishu (Ford Sierra rosu) Lucian (Ascona rosie cu galben) Program orientativ al evenimentului : Orele 9.00 – 11.00 – Inscrierea participantilor la proba de indemanare ( program karturi ) Orele 11.00 – 13.00 – Prima mansa de indemanare Orele 13.00 – 13.30 - Demonstratie de Drift Orele 13.30 – 14.30 – Pauza ( program karturi ) Orele 14.30 – 16.30 – A doua mansa de indemanare Orele 16.30 – 17.30 – Demonstratie de drift Orele 17.30 – 18.00 PREMIEREA PARTICIPANTILOR Sonorizare: Entertainment : Spectatorii vor avea ocazia sa parcurga traseul pe karturile puse la dispozitie contra cost de administratia poligonului in pauzele dintre manse , inainte si dupa eveniment! Cererea de inscriere se va trimite pe adresa : [email protected] Tel contact: 0721.208.313 Va asteptam! |
Va asteptam in numar cat mai mare!!! va fi super distractie !
|
A iesit destul de bine pana la urma ... a fost cam greu ...fiind si primul eveniment al nostru ...:). Maine voi urca si eu poze .
|
Quote:
FELICITARI BAIETIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
http://www.foto.siteoficial.ro/?level=album&id=51 aici puteti gasi poze de la eveniment :)
|
5 Attachment(s)
Felicitari Katana Team! Ati reusit sa transformati poligonul din "Wild Wild West" intr-un adevarat spectacol auto. Ma bucur ca au raspuns invitatiei si cei din comunitatile auto si tuning zonale si nu au participat doar cei din Piatra Neamt. Va astept la un eveniment urmator de interes national. Bravos.:hug: :flower:
PS: cateva poze primite de la fratele meu, restul le-am admirat aici pe forum :paper: |
RED CELICA AKA LKN says :
Asa cum spune si titlul pe 26 si 27 septembrie 2009 va avea loc in parcarea Shopping City Suceava (Carrefour) ceea ce se vrea cel mai mare eveniment auto din Moldova si Bucovina din acest an. Organizator - Fritz 4Tuning - 0724/407190 & Razvan alias Red Celica alias LKN adica me - 0723/867777 sau 0747/119991 Concursurile la care va invitam sa participati sau sa asistati: 1. Acceleratie 402m - premiera anul acesta in NE-ul tarii 2. Drift 3. Expo - cu toate subcategoriile 4. Audio In fuctie de bugetul pe care il obtinem va vom anunta si invitatii speciali. Si-au anuntat prezenta numeroase cluburi din tara pentru expo si drag, iar dupa confirmare le vom face publice. Sambata seara vor fi concerte cu DJ si invitati speciali care for face o super atmosfera si daca vremea tine cu noi, poate facem si un clubbing in parcare cu sprituri si mancare. Sansele foarte mari sa vina echipele ARTA & 4Tuning, care vo transforma, prin prezenta si implicarea lor in organizare, jurizare si premiere, concursurile sus mentionate - in Etape de Campionate Nationale. Voi reveni si cu confirmarea oficiala in zilele urmatoare. Mai multe detalii, de indata ce le vom avea |
Pana la urma , in scurt timp vine Cluj, KOE :) oke, speram sa mergem cat mai multi.
Apoi Suceava, detaliile mai sus , eu unu sper sa fiu prezent. |
Quote:
|
Cum a fost la KOE ?:) Asteptam si noi niste poze ...filmari ..etc etc.
PS: Cine merge la Suceava ?:) |
Quote:
ps. slabe sanse sa merg. |
Quote:
sper sa se respecte programul ca`n desfasurator ca sa stiu exact |
50 Attachment(s)
King Of Europe |
In sfarsit te-ai gandit sa pui si tu pozele aici :).
LE: Pune si poze cu membrii Katana ce au fost la eveniment :-P |
Quote:
Inca un eveniment la care am luat parte, asteptam pozele Stefan si Codrut :D |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Katana Team @ Suceava :)
Attachment 1105379Attachment 1105380 Attachment 1105381Attachment 1105382 Attachment 1105383 In curand v-a urma si galeria foto .:rolleyes2 |
Asteptam pozele Stef :)
ps. Nice work , si'n poze arat bine :lol: |
Cam jumatate din pozele pe care le-am facut le puteti gasi aici : https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...a/page-26.html
|
Quote:
|
Restul pozelor de la Suceava le gasiti aici : https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post2678449
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
4TuningFESTIVAL 2009 - 3-4 octombrie - Baneasa Shopping City 4TuningFESTIVAL Participa cu masina, vino sa fii Campion National! Intre 3 si 4 octombrie, la Baneasa Shopping City Bucuresti Vor fi organizate finalele nationale in cadrul Campionatelor Nationale de Tuning, Drift si Car-Audio. In cadrul acestui eveniment-spectacol, un concept de mix intre expozitie, demonstratii si competitii de profil, vor fi desemnati Campionii Nationali ai Romaniei pe anul 2009. Cele mai frumoase masini din tara, cel mai puternic sunet in car-audio si cei mai buni piloti se vor lupta pentru titluri. In cadrul evenimentului vor fi si demonstratii de virtuozitate executate de TENGU, in calitate de invitat special si presedinte al juriului la Drift. De asemenea, vor fi organizate si ture dedicate pentru TAXI-DRIFT. Vino sa vezi cum e driftul pe viu! Editia a doua a Festivalului de Tuning, Drift si Car-Audio este organizata de Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) impreuna cu 4tuning. Intrarea libera. Mai multe detalii despre eveniment :arrow: https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ping-city.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10-11 octombrie -Bucuresti Vitantis Shopping Center ALL STAR DRIFT! o parada a driftului Romanesc, demonstratii si competitii OPEN EXPO tuning si demonstratii car-audio cu campionii nationali |
Quote:
|
Eu prezent ....si poate ca de la anu ...nu o sa mai ma prezint ca "spectator"....;)
|
Quote:
|
S-a incheiat un an, a fost binisor spun eu, se putea si mai bine...oricand se poate si mai bine.
Sper ca in noul an sa fim prezenti la cat mai multe evenimente si poate sa aducem si cate un premiu, cine stie. Haideti sa facem sa ne fie bine !!! |
3 Attachment(s)
Codrut cu Peugeot-ul la Cluj - KING OF EUROPE
|
Spre surprinderea noastra , chiar si a lui Codrut , Peugeot-ul a costigat o cupa la BEST INTERIOR la KOE @ Cluj ...
Bravo Codrut ! https://forum.4tuning.ro/634-king-of-...ng/page-2.html |
Quote:
Prima cupa a clubului Katana Team . Sa faceti o poza cu Codrut + masina + diploma :) . Inca o data felicitari Codrut . |
sunt extrem de fericit pentru prima cupa castigata de codrut ,implicit de katana team! FELICITARI CODRUT !!!!
app.. ce calm era azi la telefon... =))))) |
4 Attachment(s)
Sa va prezint un eveniment foarte tare :arrow: Bucharest Classic Car Show
Attachment 1517160Attachment 1517161 Attachment 1517162Attachment 1517163 Mai multe poze puteti gasi pe topicul dedicat evenimentului si pe blogul meu . |
Quote:
In weekend din cate am inteles este eveniment la Iasi. Insa nu cred ca o sa ne prezentam , vrem sa ajungem pe 10 - 11 la Sv. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning