![]() |
Re: Noutati scara 1/24
nu stii cumva, acesta va fi kit de plastic nu? un pret nu cunosti?
|
Imi cer scuze , nu stiu dece nu s'a postat si link'ul!
Mai multe detalii aici: http://www.hlj.com/product/FUJ12382 E kit de plastic dar arata foarte foarte bine! About USD $46.61; €33.41 pretul ! |
5 Attachment(s)
First Prototype of 1:24 2011 Jeep Cherokee
|
hmm..arata cam urat la imbinarea de la faruri , sper sa il mai finiseze:???:
|
Quote:
|
Finalizat va fi in 2011...
|
Modele noi de la Welly aparute pe siteul lor:
-MERCEDES-BENZ G-CLASS -2010 CITROEN DS3 -2010 CITROEN C3 -1953 PACKARD CARIBBEAN (CONVERTIBLE) -1953 PACKARD CARIBBEAN (SOFT-TOP) -2010 ASTON MARTIN V12 VANTAGE -PORSCHE 946 TURBO |
G-Class 1:24 cu directie activa realizat de Welly :joy:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Maisto e diecast, Fujimi e plastic. Maisto-ul e asamblat intr-o ora cu tot cu pauze, la Fujimi ai serios de munca...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Daca tot vorbim de kituri din plastic, uitati 2 kituri de la Revell care mi se par interesante
-Trabant 601 Limousine-Pret:114 RON pe Revell.ro - True-to-original reproduction of bodywork with fine surface details - Separate, opening bonnet - Detailed multi-part engine - Separate exhaust assembly - Detailed interior with dashboard, seats with headrests and rear seat - Removable roof - Movable wheels - True-to-original reproduction of wheel rims - Movable boot lid - Detailed chassis - Simulated rubber tyres and spare wheel - Instructions and authentic decals with different markings (DDR, CS, PL, HUN, A, Attachment 1825318 Attachment 1825319 -Mercedes SLS AMG-Pret de pe net - 34 Euro - Authentically reconstructed bodywork with finely structured surfaces - Detailed interior with authentic dashboard and textured seats - Separate, opening bonnet - Highly detailed multipart eight-cylinder engine - True-to-the-original rims and brakes - Steerable front axle - Detailed wheel suspensions - Moveable wheels - Detailed chassis - Many chromed parts - Various decals with international plates (D, NL, F, CH, GB) Attachment 1825298 Attachment 1825299 |
misto ferrari-ul 458 italia , totusi , nu cred ca e 90 lei , am vazut si pe la 70.
oricum , zilele astea am vazut un cl63 amg , de la masito 1.24 , foarte misto:D dar era la benzinarie vreo 60 lei. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Dupa ce o vezi live iti schimbi parerea, stai linistit. Am gasit-o si eu de Craciun in Carrefour, pretul oarecum rezonabil (aproape 60 de lei parca), dar cand am vazut cum e facuta am lasat-o pe raft.
|
Megane e 49 de lei la Noriel
|
Dupa cum ma asteptam ... slaba macheta, cel putin din ce vad in pozele live. Motorul se putea de 10x ori mai bine, macar de nu-l faceau asa monoton, si interiorul (chiar daca nu s-a pus poza) banuiesc ca este la acelasi nivel cu motorul :sad:
|
9 Attachment(s)
Audi R8 Spyder by MaiSto |
2 Attachment(s)
Frumoasă. Văd că se mişcă repede cei de la Maisto că deja sunt pe eBay. :oops: abia aştept să o adaug lângă cea 1:18.
|
Pacat de masina ca i-au oferit o realizare demna de un ... Maisto ! Farurile arata urat, motorul slab (inteleg ca nici la cel real nu se prea vad multe, dar puteau macar detalia putin, si la interior e acceptabil, dar recunosc ca imi place combinatia asta de culori :-)
|
1 Attachment(s)
Dacă v-a merge să pun farurile de pe cel Welly 1:24 ! iese bestial.
|
Quote:
PS: sincer cred ca n-are rost sa tot zic la un Maisto1/24 ca modelul Welly e cu ani lumina in fata. Se vede clar ca multe Welly-uri noi arata excelent pentru pretul lor, lucru pe care maisto n-o sa-l realizeze vreodata. Acum am in plan alte modele, dar altfel 911 gt3 rs, Mustang GT, ML350, X6 si inca cateva s-ar afla 100% la mine in colectie. Multe degete din mijloc pentru Maisto :))) |
6 Attachment(s)
Ce urat... a incercat sa faca un fel de R8 Kyosho ca si al meu dar a iesit un fail total.
|
2 Attachment(s)
MATT BLACK 1:24
|
|
Blogul asta il urmaresc demult. Imi place foarte mult cum se prezinta scara asta pe blog. Tipul asta are si multe curiozitati in materie de 1/24.
|
Noutati scara 1/24
pt fanii Lamborghini:
* Lamborghini Murcielago LP670-4SV - Motor Max ca il am eu si este frumos facut, nu extraordinar. http://viewitem.eim.ebay.eu/LAMBORGH...202938621/item * Lamborghini Aventador LP700-4 - Maisto, l-am vazut deja de vanzare pe site-uri din afara http://store01.prostores.com/servlet...-Orange/Detail |
6 Attachment(s)
a aparut 3er touring /bburago :D
l.am gasit si pe ebay |
Pfff, ce dor mi-era de un Bburago veritabil. Balamalele de la capota sunt dementiale.
|
picioare de porc..:shock:
|
asta-i chiar oribila din toate punctele de vedere. De ce sunt asa groasa cauciucurile ? Narile sunt praf, luft la usa (omg da' mare luft) blocurile optice sub orice critica, "linia" de la geamuri nu-i dreapta, daca va uitati la poza 3 sigur vedeti multe lucruri "strambe" la macheta, si motorul .. mai poate fi zis ceva?, cred ca aveau Maisto in plus o placa de surf si le-au dat-o la bb ca n-aveau ce face cu ea :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Bburago news 1/24
|
la cel alb au uitat sa-i puna sigiliile :lol::lol:
cam caricaturi 3-urile astea... interesant totusi ca i-au pus plafonul panoramic...:lol: |
10 Attachment(s)
Bmw 535i welly..a aparut deja pe ebay la un pret cam mare...:D
|
Asta e 1:25 - 1:26 ... cu siguranta. Unul din motivele pentru ca nu as colectiona 1:24 e faptul ca multe machete sunt "offscale".
|
1:25,7 e scala la asta. În general arată bine, păcat de grila aia urâtă.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning