Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   4T 3D Car Battle Special Edition 6 (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/110199-4t-3d-car-battle-special-edition-6-a.html)

thundermike 13-04-09 11:33

Re: 4T 3D Car Battle Special Edition 6

daca spuneti ca au fost 14 participanti si fiecare a trebuit sa faca minim 6 imagini, atunci ar fi trebuit sa fie peste 80 de printuri afisate; eu unu nu mi-am vazut lucrarea...sau poate era pe un alt panou... :(

frost_dani 13-04-09 12:15

Quote:

Originally Posted by INfinit-3D (Post 2233206)
cred ca vad 3 masini facute de Cipriany" :shock: (porsche,alfa romeo si sandero) ,doua de Ruver" (nissan skyline si opel astra),una Grigo" (vw,cred) si una facuta de Dane289" (hyundai tiburon,cred) .poate gresesc,da...cam astea sunt cele pe care le'am recunoscut :D dupa stilul de randare.

+ ca vad un bmw negru 8) de'abea astept sa'l vad pe site...si restul modelelor,normal ,pentru ca la prima vedere,majoritatea sunt reusite :D

nu e nici un sandero:P

L.E.: acum l-am vazut si eu...dar zici ca e altceva :)

Gabi 13-04-09 15:16

Spaţiul de care am dispus a fost restrâns. Etajul unde au fost puse pozele anul trecut a fost închis, şi a trebit să ne limităm la cele 4 panouri de lângă BMWul M6.

Cu părere de rău am scos 2 maşini din concurs (Golful galben şi Audiul albastru), dar... ăla n-a fost nici tuning, nici 3D, ci doar nişte lucrări făcute "în joacă".

A mai rămas un Audi roşu care, din lipsă de timp, nu l-am mai lipit. De asemenea, din restul lucrărilor am mai scos câteva poziţii, pentru că, în caz contrar, nu aveau loc nici măcar jumătate din cele lipite.

Jurizarea se va face separat. Există cupe, diplome şi premii.

alexei89 13-04-09 15:25

spre interesul tau, gabi, eu si prietenul meu care a facut audi-ul albastru, ne-am inscris in ultimile 2 sapt si nu ma avut masini facute din timp! in 2 sapt sa iei si tu o masina de la 0, sa dorm 3-4 ore pe noapte, sa te duci la scoala de la ora 8 si sa mai si inveti pt a 2 zi si dupa aia sa imi zici mie ca au fost facute in joaca! nu am avut timp nici macar sa le randam cum trebuie! pt efortul depus cred ca meritam si noi sa ni se afiseze macar cate o poza cu masina fiecaruia! :shakefist

ruver 13-04-09 15:57

alexei89 Stai tu linistit ca nu esti singurul care a fost in criza de timp cand m-am aucat de ea am tras tare cateva zile, apoi am finalizat masina in ultimele 2 zile si de randat am randat pe ultima suta de metri fara teste fara nimic cum au iesit au iesit, de acea acest concurs cred ca va fi si ultimul la care voi participa deoarece nu imi mai permite munca sa fac nimic si daca am timp liber prefer sa il petrec altfel dect sa stau in fata monitorului storcandu-mi creierii.
A, crede-ma 2 saptamani e timp berechet 2 ore pe zi e chiar destul ;) si asta chiar nu zi de zi
Fie, bafta tuturot si acum si pe viitor
Maybe i'll be back soon :peace:

rusty_hawk 13-04-09 16:26

Gabi,asta nu e scuza....cat dura?5 min sa scoti 4 printuri si sa le lipesti pe panou....sa inteleg ca nu am mai intrat in concurs? hmmm oare cand o sa fie un concurs la 3d cat si la 2d organizat pe bune?oare este la fel de varza si la concursurile cu masini in care se investeste mii de euro?

Gabi 13-04-09 16:35

Toate lucrările, de la toate categoriile, vor intra în jurizarea ce urmează a fi făcută zilele ăstea.

Cipriany 13-04-09 17:02

Am vazut ca unele lucrari de la 2d si 3d s-au facut publice pe alte situri, putem sa le postam si noi, chiar daca nu pe 4tuning?
Multumesc

Sleepy_85 13-04-09 19:47

Citez:
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2210423)
Sunt câteva lucrări care, cel puţin pe mine, m-au lăsat :yikes:

Dacă se face publică vreo lucrare înainte de 13 aprilie, cel care a făcut-o va fi descalificat.

Deci da, azi e in 13...si pentru ca nu vad nici un motiv pentru care nu am putea sa ne afisam lucrarile unde vrem, pana la urma sunt lucrari la care noi am muncit si noi suntem singurii care decidem ce facem cu ele, si asa la salon nu le-a vazut nici naiba pe alea care erau.

GRIGO 13-04-09 19:50

Acum sunt putin prins,
revin mai tarziu cu lucrarile.

Da se pot face publice.

Cipriany 13-04-09 19:54

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 2235013)
Citez:

Deci da, azi e in 13...si pentru ca nu vad nici un motiv pentru care nu am putea sa ne afisam lucrarile unde vrem, pana la urma sunt lucrari la care noi am muncit si noi suntem singurii care decidem ce facem cu ele, si asa la salon nu le-a vazut nici naiba pe alea care erau.

Mersi Sleepy, chiar vroiam sa le postez si eu.
Keep it up! :D

frost_dani 23-04-09 11:52

boon...deci a trecut o saptamana...a trecut si pastele... sunt sanse ca pana la inceputul week-end-ului sa aflam si noi rezultatele?

Sleepy_85 23-04-09 23:13

Salutare si Hristos a Inviat!
Cum stau lucrurile cu rezultatele. Mai aflam si noi ceva, o sa avem si noi parte de o finalizare?
Daca aveti nevoie de ajutor nu va sfiiti sa il cereti, dar nu mai intarziati asa treaba pe aici ca nu-i frumos.

Gabi 27-04-09 20:33

Mâine seară se anunţă rezultatele şi premiile. S-a aşteptat mai mult pentru că s-a dorit centralizarea completă a rezultatelor de la mai multe concursuri.

m1hne2 27-04-09 20:34

finally

rusty_hawk 28-04-09 22:26

hmmm inca putin si se duce si ziua de azi,si promisiunile se duc.....probabil si centralizarile...probabil tot,lasa ca si maine este o zi

m1hne2 28-04-09 22:35

Quote:

Originally Posted by rusty_hawk (Post 2274503)
hmmm inca putin si se duce si ziua de azi,si promisiunile se duc.....probabil si centralizarile...probabil tot,lasa ca si maine este o zi

Stai ca inca nu e 12 :lol:

rusty_hawk 28-04-09 22:36

da,de asta am zis "inca putin":D ne auzim la 00:01:)

GRIGO 28-04-09 23:11

am vorbit cu Gratian la telefon,
se finalizeaza concursul,
s-a facut rost de premii, se jurizeaza si se pregatesc comentariile pentru fiecare lucrare,
mult nu mai dureaza

ely862me 29-04-09 02:01

e deja 3:01 :))

Sleepy_85 30-04-09 12:58

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2271280)
Mâine seară se anunţă rezultatele şi premiile. S-a aşteptat mai mult pentru că s-a dorit centralizarea completă a rezultatelor de la mai multe concursuri.

Bai dati-o naibii ca de acuma e bataie de joc, ce pana mea mai aveti de facut acuma frate, desenati diplomele.
Sincer nu ma intereseaza comentariile, da puneti odata castigatorii aia ca lumea de aici sta de la inceputu lunii si asteapta un raspuns. S-a saturat lumea de explicatiile pe care le dati...chiar in fiecare an trebuie sa sa fie scandal. Serios acuma decat sa va bateti joc asa de oameni mai bine lasati-va de concursuri.

rusty_hawk 30-04-09 13:01

:D pe pariu ca poate saptamana viitoare se posteaza?:D vine 1 mai + weekend
pe mine ma deranjeaza ca sunt neseriosi...

Sleepy_85 30-04-09 13:07

Ce 1 Mai...mergem la Basescu in puii mei sa ni se faca dreptate :lol:

m1hne2 03-05-09 21:17

Adevarat :> 1 luna si ceva chiar...mai asteptam...ca e misto suspansu :)

ely862me 03-05-09 21:19

Adevarat :> obraz de lonjeron

Cipriany 04-05-09 19:55

Acuma pe bune se mai afiseaza ceva?

mba 04-05-09 21:00

mai... la partea asta pot spune ca da... destul de sigur... pentru ca tot timpu sa afisat ce trebuia...

dar niciodata cand trebuia... si asta la fel de sigur...

adica... kind of vedetiva in continuare de treaba... si cand nu te astepti o sa apara si rezultatele...

Sleepy_85 06-05-09 15:22

Quote:

Originally Posted by mba (Post 2288878)
mai... la partea asta pot spune ca da... destul de sigur... pentru ca tot timpu sa afisat ce trebuia...

dar niciodata cand trebuia... si asta la fel de sigur...

adica... kind of vedetiva in continuare de treaba... si cand nu te astepti o sa apara si rezultatele...

In felul asta prin sectiunea 3D si la VT o sa bata alizeul...ca din punctul meu de vedere e cam degeaba 3D-ul pe aici, mai vine din cand in cand unu care se trezeste si vrea si el sa invete programu asta de tunning sau zice cat de tari suntem :???: ca de parca da cineva o ceapa degerata pe asta

Pion33r 09-05-09 20:07

"traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" :))

frost_dani 10-05-09 18:40

Gratzian... Gabi, sau oricine a organizat concursul asta..?!?? acum ce scuze mai sunt ? de ce nu ne ziceti si noua care e treaba cu acest consurs?? a trecut o luna aproape...si noi tot ca fraierii am ramas in asteptare.

m1hne2 10-05-09 18:55

suntem tari...avem rabdare de fier:D nu va lasati pana nu trec 2 luni:twisted:

rusty_hawk 10-05-09 19:12

si anul trecut a fost ceva de genul nu mai tin minte...dar dupa "incident" s-a facut o pauza de 3-4 luni......o fi la fel si acum.Mama Omida,unde esti?

m1hne2 10-05-09 19:19

3-4 luni?:help:

rusty_hawk 10-05-09 19:21

da.trebuie sa fie pe forum

m1hne2 10-05-09 19:24

e clar ca la anu' daca se va mai organiza...vor intra iar "noutati" ca noi sau cel putin eu nu ma mai risc

radu.3 10-05-09 21:40

buey, daca e sa primiti premii, tot le primiti, chiar daca va fi cu intarzaiere. Tot amenintati ca n-o sa mai participati, de parca ce rau o sa le para ca n-o sa mai dea banii pe alte premii si n-o sa-si mai bata capu` cu voi :lol:

Sleepy_85 10-05-09 21:49

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 2305918)
buey, daca e sa primiti premii, tot le primiti, chiar daca va fi cu intarzaiere. Tot amenintati ca n-o sa mai participati, de parca ce rau o sa le para ca n-o sa mai dea banii pe alte premii si n-o sa-si mai bata capu` cu voi :lol:

Noi am participat din pasiune, nu pentru pomana lor desteptule.
Si suntem suparati pt ca pe ei ii doare in cot de munca noastra, munca de doua luni si nopti albe...
Du-te la tine in ograda si latra acolo...

mba 10-05-09 22:42

=)) ...

radu e doar fericit ca el nu a participat :)) ... dar pare a fi mai nerabdator decat noi toti...

din punctu meu de vedere... sa apara cand vor ele rezultatele...doar sa apara "criticile" alea facute bine... oricum vroiam sa fac masina aia.. de aia nu are nici tuning.. asa mi-am dorito... acum oricum lucrez la alta.. cu sau fara concurs...si cred ca oricum "latram" degeaba.. macar facem conversatie :))

edit: sau... hai sa facem greva :lol::lol: nimeni nu mai posteaza pe sectiune pana nu apar rezultatele...ganditiva ce ar fi daca nimeni care a participat nu ar mai posta nicaieri... nu cred ca ar fi bine pt 4tuning :)) ... :rolleyes2

Sleepy_85 10-05-09 22:48

vorba multa saracia omului...pana la urma munca te defineste nu ce spui :lol:...stiu suna a cliseu dar asa e

m1hne2 10-05-09 22:52

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 2306207)
vorba multa saracia omului...pana la urma munca te defineste nu ce spui :lol:...stiu suna a cliseu dar asa e

ai vazut ce scrie mai sus radu.3 ? :D:lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:30.

- Copyright 2026 4Tuning