![]() |
S-a terminat cu smecheri ! Felicitari ! Si speram cel putin sper sa vedem produsul final pe 1 :wink: Bafta :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
felicitari....sper sa nu ii faci vreo tiganeala mare sa o strici ...pana acum arata super...bafta in continuare ! capota peste si capota drapta eeeeeeee....eeeeeee.....BOMBA , pacat insa ca nu ai incercat sa o faci cum a pus poza 8v cu prelungire si din aripi se vede super tare...o sa pun o poza cu fosta masina ....capota este prelungita pana peste masca..dar si din aripa....si si mi-e unu mi a placut cum sa vazut...o sa pun si o poza sper sa nu te supery !
|
ma scuzi doomy. dar nu prea am fost atent. am mai vazut pe la astia ca au facut asha. au taiat de pe una din 90 si au pus la astea mai vechi.
|
Re: BH 04 ARO
Sti ce mar interesa pe mine?.....................cam catzi bani itzi trebuie sa faci un urs asa?
|
Re:
Quote:
|
foarte bine arata masina...tine-o tot asa
|
si deci , domy , ne vedem pe 1 si pe 2 aprilie ? :)
|
asta e intrebare retorica banuiesc :twisted: :evil:
|
Quote:
|
dar fara masina vii? cu un preten ceva.
|
Re:
Quote:
|
am citit tot in noaptea asta si am ramas surprins ca mai sunt si oameni dastia in Romania care sa aibe o pasiune nebuna pt ,,ursuletze" si atata vointa de fier dupa necazul acela!frumoasa a fost masina si frumoasa va iesi si puternica!
TE FELICIT DOMY SI MULT PREA MULT SUCCES SI RABDARE CA AM VAZUT CA AI IN VIITOR!numai bine si daca vei veni la Bucale pe 1-2aprilie am sa vin sa strang mana cu tine!RESPECT! |
Pe Sambata Viitoare Am O Surpriza.vin Cu Poze!!!!!
|
pakt ... era misto oricum .. spor la treaba cu noul tau proiect ;)
|
SA vedem noua bestieeeeeeeeee
|
1 Attachment(s)
pacat ca ai lovit-o era brutal l-am vazut anul trecut la International Tuning & Sound da is convins ca urmasu o sa fie si mai dur .... bafta!!!!
|
Ai mai.....pacat de masina,foarte faina era,am si eu un ursulet din'85,am vrut sa-l vopsesc ca si al tau:)dar am zis ca trebe sa fie unicat......te-am vazut la tuning&sound Oradea si mi-a placut,ai facut spectacol,cel mai mult mi-a placut cand ai iesit din masina:)tare de tot.....eu iti urez succes pe mai departe in realizarea proiectului,sa o faci tot asa faina cum era inainte.Bafta!!!Caut spoilere si praguri pt.al meu....daca ma-i putea ajuta......mai vb.....salut.
|
hmm, beton!!!dc nu vi si u in sm la legalele noastre, oradea nu-iasa de departe.haideti si voi p la noi k noi v-am onorat cu prezenta noastra :D:D:D
|
Nu Prea Pun Noutati Ca Nu Prea Am Ce.masina E La Vopsit.dar Cand Aduc Acasa Si Incep Sa Montez Napoi ,promit Ca In Fiecare Zi Fac Poze Si Pun La Forum.
|
VREM POZEEEE!!!!!!!!!!!!
ce culoare o sa fie ...tot albastra ca nu am fost atent pe aici sa vad ce se mai vb |
Dmy ne tii in suspans ? :-P
hai Domy cu pozele ca si eu sunt curioasa...:D Bafta la munca si toate succesele posibile !!... sa iei toata cupele posibile !! nu lasa una !!! ;) Inca odata mult succes si bafta ! am incredere ca o sa fie printre cei mai tari ursuletzi din tara ca si cel vechi .. daca nu iei vre-o cupa imi spui sa mergem sa o furam :D Spor la munca si hai cu pozeleee ca deja si eu stau ca pe ghinpi ... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Se vede ca iubesti ursii...:D
Pana la urma asta ce culoare va avea :? |
Quote:
|
domy...hai sa te intreb eu ceva, ca nu sunt prea lamurit:)
masina a fost vopsita complet...nu? ai demontat instalatia electrica, bord, alte cabluri. Eventual a ramas volanul si coloana de directie, dar alea se pot acoperi. nu inteleg de ce a trebuit sa acoperi geamurile, de fapt locul acestora. dupa parerea mea era mult mai bine daca primea si pe acolo vopsea, ca doar nu ti-ai banuit de 200ml in plus... intreb asta...fiindca sunt in tema(vopsitor auto) |
probabil ca in interoir o fost vopsit o culoare. poate o antifonato si ca sa nu fie stropi in interior. parerea mea.
|
Quote:
sambata seara vin cu pozele... |
rucsi ai vrut sa zici:)
ok, am prins ideea:) spor la treaba:) |
mai ai niste poze cu masina asha cum e ea in stadiul asta?
|
hai domy mai pune poze , mia zii ceva :???: nu ne mai lasa asha sa asteptam ;)
|
a zis domy k pune poze sambata seara, speram sa nu intarzie:D k stam k p jar.
|
si ceva poze , cum am promis.
nupot sa pun pozele naspa rau forumu asta nou |
intra pe www.imageshack.us
da upload la poze (dai click pe Browse si alegi poza din calculator, dupa care dai click pe Host it!) copiaza aici linkul de la thiumbvial 1 sau 2. |
offf abia astept sa vad pozele :(
|
8 Attachment(s)
am sa pun eu pozele in numele lui doomy. el are niste probleme pe la calc, pe la internet. so.. s aincepem cu pozele mult dorite. si o sa sil lasam pe doomy sa le descrie. oricum . superbe pozele.
|
Mersi Frate Pt Ajutor
|
de ce n-ai facut-o alta culoare? o fi la fel ca alalalt?
|
am citit toate cele 11 pagini..si nu pot sa spun decat:peace: :peace: multa bafta in continuare se vede clar ca tot ceea ce faci....faci cu mare pasiune...pacat de vechea masina...dar asta cred ca va fi si mai si...succesc in continuare...
astept cu nerabdare poze...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning