![]() |
nu ai inteles bine... io trebuia sa fiu la volan.. si la acceleratie... :P
|
Re:
Quote:
|
hai sa facem intalnirea pe 14 ianuarie,ca sa vina mai multa lume .poate mai vine si ate cineva din bucuresui :golftuning,all -x.
ce ziceti ? lasam o marja sau vreti neaparat pe 7 ian? |
e buna ideea lui tweety :wink: poate atunci pe 7 lumea este plecata pe la munte ca e dupa sarbatotri:arrow:
|
eu pe 7 sunt aici : http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...8&#entry147848
deci daca va decideti sa o faceti atunci va doresc vreme buna si distractie placuta. Daca o sa o faceti in alta zi o sa incerc sa ajung si io ( depind finantele de dupa rev) |
DRUPAREEEEEEEEEEEEEEEE ! VB si tu cu tipu cu Jetta ca el a fost cu ala de a filmat ca vrem si noi filmuletul :wink:
|
Re:
Quote:
|
daca ati reusii asa ceva ati scoate banii buni
dar din cate am vazut BMW care a fost la intalnire(nu stiu daca al tau) nu prea a reusit cerculete (mie mi sa parut suspensia moale ca se lasa prea mult) personal am fost dezamagit ca ar fi trebuit sa fie cel mai tare pe gheata aia. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ai dreptate si cu \"daca ati reusii asa ceva ati scoate banii buni\".Daca mi-ar reusi,as scoate bani buni din buzunar sa dau pe caucioace si echilibrari de roti :lol: (nu ca ar fi asta motivul pt. care n-a iesit show-ul cum trebuia) |
gata pai asa facem :intalnirea ramane pe 14 01 2006 sa fim cati mai multi
,si sa fim siguri ca vom avea zapada |
am o dilema..cu care din bestii sa vin?as veni cu amndoua dar imi trebuie inca u sofer :wink: ....in care sa am incredere sa-i las pe mana asa ''bijuterie'' :lol: :wink:
|
pe 14 dar unde sau nu s-a stabilit inca?
|
FILMUL????cum facem si noi rost ? :wink:
|
Re:
Quote:
|
ptr momo raspunsul: :censored: :chainsaw: :bat:
|
Filmu momentan esti la DVR in camera
Am vb ieri cu Droopy si a zis ca sa umple caseta si apoi sa scoata produsul finit.Adica vom mai trage niste cadre pe 14 ian. Pitu te rog mult sa pui tu pozele .. sti.. la mine nu incarca :roll: Multumim inca odata celor care au venit si in special celor care au facut show!! :peace: |
si noi iti multumim ca ai facut posibila o asha intalnire :wink:
|
cred ca lui comisaru nu iau iesit cercurile.. din prima pt ca
1 are cauciucuri de iarna cu balon cam mare 2 nici macar nu era incalzite 3 fara diferentzial autoblocant iese dar nu foarte mult trebe sa tragi de masina 4 cred ca cursa la ambreiaj este cam sus si poate ca sa emotionat un pic..! :P :o :o :o in rest a fost frumos.. este de apreciat ca a vrut sa ne arate acea chestie pt care ne-am strans akolo adika \"spectacolul\" :wink: |
m am chinuit o ora sa pun pozele si tot nu am reusit .puneam cateva poze ,se bloca si o luam de la 0.
i le am trimis lui tre si sper sa reuseasca el |
12 Attachment(s)
da.
cred ca lipseste o poza din ce mi-a trimis tweety, aia pe care o are tng la avatar. ps. deci numerele de inmatriculare care este, trebuie sterse indiferent daca se vad sau nu. :D |
tng m a rugat sa nu o pun pe forum :wink:
|
exact ... adica sa fie decat la semnatura mea :twisted:
oricum, voi stiti despre ce e vb acolo :P :D |
Daca voi vreti pe 14 pe 14 sa fie cu toate ca pe 7 cred eu ca era mai bomba :D Voi fi prezent ca intotdeauna :wink:
|
Re:
Quote:
|
Dovada ca si la Ploiesti se poate ! Inca o dovada :twisted: :bat: :bat: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
|
ms Golfuletz
:wink: |
1 Attachment(s)
:arrow: :wink:
|
10-x Mate :twisted: :twisted: :!: :!:
|
c frumos iti sta tng`ule la start :D
|
tng-ule te pricepi la dastea :wink: eu nu apar in nici o poza :cry:
|