![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
hm am inteles ca sa anulat prima etapa de la campulung [ discuti la federatie !? ]
|
dap....din pacate asa este, posibil sa inceapa din 8-10.mai.2009 cu " Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) "
mai multe info. ↓↓↓ http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...ill_climb.html |
Quote:
|
Salut!
Ca intalnire pt weekendul acesta as propune sa facem un "trip". Putem merge si pe Transfagarasean sau undeva mai aproape. Mai astept propuneri... Sunteti deacord??? ;) |
pai transfagrasean ul se deschide doar in august din cate stiu eu , hai ca poate eu oi urca:poke:...mai daca mereti eu va urez nice trip ca eu am de leganat si schimbat pampersi
|
:sad:Weekendul asta e 4tuning days......:rolleyes2
Nu vreau sa il pierd......:twisted: Lasati si voi trip-ul asta prin luna mai....sa se incalzeasca mai bine:lol: |
Cami are dreptate. Daca tot aveti bani de facut un trip eu zic sa o luam din loc si sa mergem la 4tuning days.
|
Sa vedem ce si cum...ca la anu ne facem si noi vazuti acolo. ;-)
|
ok...haide sa mergem la 4tuning day's.
cine vine??? |
Parca era vorba sa facem altceva in weekend-ul asta..:(( + ca lovele de plimbari deasta nu prea sunt.... cine nu merje la 4tuning days pm ca sa vedem ce facem....
PS......INCARCATI-VA BATERIILE LA STATII!!!! |
Pei stati asha. La 4 tuning days mergem sambata de dimineata, mai pe seara suntem oricum in bv iarasi. Si organizam ceva si pe seara in brasov. E mai ok asha.
PS: CARE VINE SAMBATA |
cu cea mai mare placere , dar nu pot venii ...
la vtm imi fac prezenta adica ne facem , pardon ... |
La vtm. cand anume? cand e?
|
cel de la campulung s-a anulat?
asta nu stiam , mergem la Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) 08 mai Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) 10 mai 1 Campulung Muscel (Campulung Muscel) 10 apr 2 Campulung Muscel (Campulung Muscel) 12 apr 3 Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) 08 mai 4 Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) 10 mai 5 Sinaia "Cota 1400" (Sinaia) 05 iun 6 Sinaia "Cota 1400" (Sinaia) 07 iun 7 Sugas Bai (Sf. Gheorghe) 31 iul 8 Sugas Bai (Sf. Georghe) 02 aug 9 Ranca (Ranca) 11 sep 10 Ranca (Ranca) 13 sep 11 Voineasa (Voineasa) 02 oct 12 Voineasa (Voineasca) 04 oct 13 Resita (Resita) 23 oct 14 Resita (Resita) 25 oct |
Vali...din cate stiu se anulase prima etapa de catre federatie.
Se mai tine??? http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...ill_climb.html din cate vad eu...nu prea. |
DECI!!! Facem ceva sfarsitu asta de saptamana sau nu?
|
Asta era intrebarea initiala. Peste 2/3/4 saptamani vedem atunci ce facem, acum chiar nu conteaza.
|
Toata lumea vine la Rasnov sambata seara si de acolo va anunt eu ...
|
Da. Cel mai bine ne intalnim in rashnov sambata seara si vorbim atunci ce si cum facem
E cel mai bine. |
:rolleyes2Cine vine la 4tuning days?
|
NU stiu care vine ,care nu. U cand mergi?
|
Eu as vrea sa merg de maine dimineata si sa stau toate trei zile...dar daca prietenele mele nu pot sa vina(azi vb k ele) atunci merg numai sambata......mergem in grup cu mai multe masini....
:lol: |
Eu ma bag. Daca vin si prietenele tale :-p
|
Quote:
|
Re: ACCELERATE PROJECT - 4 tuning day's
Quote:
|
hotarativa azi , sa stiu cine e sambata la rasnov !!! astept raspuns !!!!
|
:twisted:Unde ne intalnim?:lol:
Daca va e bine la benzinaria petrom din darste fata in fata cu hotelul ramada....propuneti ora:rolleyes2 Si daca ne strangem mai multi poate mergem in mai putine masini.....scutim bani;) Sambata seara la rasnov.....sunt si eu prezenta:peace: Ce ora?:rolleyes2 |
:???:Nimeni nimik?:shock::shock::shock:
|
Probabil se va intampla in centru la orele 21 ... daca intervine ceva vetzi fi anuntzatzi
va asteptam! |
Sambata 21:00 voi fi acolo.....incarcati-va statiile!!!!
Eu aduc 2!!!! |
:lol:O sa va aduc poze de la 4tuning days......8)
|
Quote:
Restul sambata la ora 21:00 in centrul rasnovului adunare generala alex sa iti incarci bateria bine ca faci pe dj-ul si ceilalti cu muzica tot lafel , sper sa fac rost de un fm sa facem un concert :headfones |
Propun o intalnire a comitetului executiv pentru luarea catorva masuri absolut necesare!!! propuneti locatie, data si ora. Aseara nu sa putut discuta ....de inteles la ce rush de adrenalina aveam toti.
PS. - Decizia finala sa fie anuntata in PM! |
no , tibi draga , nu ai pus poza cu noi si " preteni " nostri :shock::lol::lol::lol:
|
:-) BooN. Si? Cand o mai trantim de un ''Gratar'' ? :-)
|
15 Attachment(s)
:peace:Asa cum am promis , poze de la 4tuning days....cateva mai interesante:lol::lol::lol:
|
misto...cine a facut pozele?
:D |
Urmeaza centralizarea fotografiilor din cadrul intalniri din data de 11.04.2009, dupa care le vom posta aici pentru toata lumea:)
Sa nu uitam sa facem mentiunea ca a fost o seara neasteptat de reusita in ciuda pregatirilor ... Anuntam totodata membri clubului ca in scurt timp urmeaza pregatirea unui eveniment similar, care se anunta cu mult mai spectaculos decat cel precedent:D P.S. Vetzi fi anuntzatzi din timp astfel incat sa nu va programatzi alte lucruri, si sa stabilim un nou record de prezentza:-) - Prezenta va fi obligatorie!! :twisted: O zi buna tuturor! |
Deci...ca sa spunem asha...o punem iar' de un ''GRATAR'' :-D
|
ATENTIE!!! Multe radare astazi spre BRAN si ZARNESTI !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning