![]() |
Re: TURBINE!!!!!!!
Quote:
Mai da-mi detalii legate de presiunea turbinei, de turatia la care intra turbina, de debitul de aer, de capacitatea motorului. Merci! |
Quote:
Debitul de aer nu il stiu acum... Aaaa...si un pret la reconditionare turbine(2 buc) t25...sunt in stare buna, dar vreau sa fiu sigur ca mai tin cateva luni... |
Intrebare pentru cine se pricepe:
Am un motor de Fiat Uno 1.7 diesel pe care vreau sa-l convertesc la turbo diesel; acelasi motor(de 1.7 diesel) dar in versiune turbo se gaseste pe Fiat Punto; as putea sa iau turbina, intercooler, furtune etc de pe un asemenea motor si sa le pun pe motorul meu, adica sa pastrez blocul motor cu pistoanele, chiulasa, pompa de injectie etc, ale motorului diesel aspirat ? |
Quote:
|
Quote:
Intercoolerul costa 550EUR + TVA si am primit un termen de 12 zile. |
caut turbina pentru un air-cooled engine de 1100cmc. t2, t25, t28 sau t3
|
Quote:
|
daca se poate un pret pentru fiecare ca sa decid in functie de asta. multumesc
|
SUPER OFERTA!!!!
Turbosuflanta Garrett VNT1749, pt motoare 1.9 TDI 110CP si 116CP, SUPER PRET PT TURBINA NOUA 600EUR+TVA!!!! |
salut, pt un mondeo 2.0 td-di, 115 cai, as vrea un up-grade. turbina este in stare buna acum, as vrea ca si cu ajutorul unui cip sa ajung undeva la 160-180 cai poate si mai mult daca se poate dar fara sa rup motoru in 20.000 km?
|
aaa...si un pretz te rog. si pt un intercooler mai mare, al meu este destul de mic si e amplasat in bara, are cam 50cm x 15cm.astept. Merci.
|
Quote:
O seara buna! |
salut!
Spune-mi te rog la cat ajunge o turbina NOUA si una reconditionata pentru audi A3 1.9tdi P.d. 131cp cod motor ASZ! Merci! |
Quote:
Salut! Una reconditionata este la 420 EUR + TVA UNA NOUA, ESTE LA OFERTA 650 EUR + TVA!!! GARANTIE UN AN, FARA LIMITA DE KM!!!!!! |
Quote:
|
deci "intregul ansamblu" insemnand ce anume? admisie / evacuare? in pretul mai sus mentionat intra up-grade-ul la turbina fara anexe? niste lamuriri te rog. In final care este rezultatul? ce presiune as putea obtine din turbina?10x
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la un polo G40 ce poti oferi?
|
Quote:
Merci! |
pt vw transporter 2004 se poate reconditiona turbina(3k) are axul blocat daca da spune-mi un pret estimativ si durata reparatiei [email protected]
|
Un ax de la o turbina de ford focus 1.8 TDDi 90 CP cat si in cat timp se poate livra...Mercic
|
omuliber nu mi-ai raspuns la pm.Poti sa aduci o turbina de Smart fortwo Brabus sau Roadster Brabus?? si cat costa?
Chiar ma intereseaza. |
am si eu de vanzare 3 turbine : 1 turbina gt1749va , hgr , 038253016 , v510 , 720855-5 , ihb00339r este de audi/passat motor 4 cilindri garrett
si 2 care sunt GT2056V ga3 070145701h 720931-4 ja310010f v250 pt touareg nu prea ma pricep oricum preturile sunt foarte bune daca le achizitioneaza cineva pe toate !!!!! mentionez turbinele SUNT NOI NOUTEEE, neprobate pe nici o masina ...... daca va intereseaza SUPER PRET pentru toate, contact pe privat pentru preturi .... |
Salut!
Am si eu doua turbine de bmw 524td an 1986.Ma intereseaza cat ma costa reconditionarea lor sau numai la una si sa las la schimb cealalta. Merci! |
Salut ...
Pentru un BMW 320 D , 2002 , 150Cp ... a inceput sa scoata fum alb ... si arunca ulei pe tzeava de esapament ... deci taules-baules turbina. Cat costa reconditionarea ? Eventual ma intereseaza si un Up-Grade daca se poate face la ea pentru o putere mai mare . Merci anticipat. |
Salut... am un Opel Astra G - motor 2.0 DTI - Y20DTH... turbina nu cred ca mai are mult... poate fi reconditionata? O pot schimba cu alta? Avnd in vedere ca vrea sa fac un chiptuning si sa ajung la 130CP (din 101 cat am acum) se poate pune o turbina mai mare (ca sa suporte rotatii mai multe)? As vrea niste preturi sa stiu in ce ma bag si un nr de telefon pe PM daca se poate...
Merci |
salut!am si eu o intrebare:am o alfa romeo 75 2.0td iar seria turbinei este k16 2005 A(kkk).vreau sa stiu ce turbina s-ar potrivi pt. un upgrade ?
cat costa reconditionata si la schimb cu k16-le.multumesc! |
0721.887.267
|
Quote:
ce motor si ce putere? |
Quote:
|
Reconditionarea turbinei de pe wv golf3 1.9 td cat costa?Garantie oferiti?
|
salut.o turbina pt mazda mx-5 1.6/110 cp 16 V din 2003 ai?mersi
ciao |
Salut
Se poate reconditiona o turbina pt Renault 25 V6 Turbo motor Z7U700 sau cat costa o buc pt asa ceva (si reconditionarea) Merci |
Salut!Pt bmw 2.7 Eta.chiuloasa de 2,5 ai ceva?Daca da mar interesa ce pret si unde se poate ajunge!Multumesc
|
ai primit turbina pt r5 turbo??? da-mi un pm plz
|
ai un garrett gt28rs (pt s3 upgrade)
|
Poate reusesti tu sa-mi spui ce turbina am eu pe o Lancia Delta `87, motor 2000 turbo diesel. La ce bani ajunge reconditionarea? Dar inlocuirea ei cu una mai puternica? Asta daca se poate.
|
pentru un peugeot 607 2.2 hdi cat costa o turbina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning