![]() |
Re: Cine-l stie PE ENIS ??
adica cum?fi mai explicit
|
1 Attachment(s)
Enis e baza:))
downloadatzi sa vedetzi cum a muscato =))))) |
YOo: cu enis nu ai
SerbY Lil Saint: cu cine ma? SerbY Lil Saint: ) YOo: ENIS SerbY Lil Saint: cine e aia? sau ala? SerbY Lil Saint: YOo: o sa iti zi da nu acum SerbY Lil Saint: zi ma SerbY Lil Saint: SerbY Lil Saint: ce tzi-e rushine? SerbY Lil Saint: YOo: nu SerbY Lil Saint: pay shi...?? SerbY Lil Saint: m-ai facut curios SerbY Lil Saint: alta data :)) |
1 Attachment(s)
frate sa mor de la ora 4 tot rad in continuu am facut-o shi eu catorva persoane
|
Ba!! Voi NU sunteti sanatoosi!! :))) Abia acum am vazut si eu.. :)) Va transmite salutari, oricum! :)))
|
Oupsss... si cat am cautat topicul asta saptamana trecuta si nu l-am gasit, revin cu o farsa marca "ENIS" :D:lol:
|
Scuze pentru dublu post dar nu mai pot da edit...
Cum spuneam, am revenit cu o farsa marca "Enis" Baiatu spune ca sigur il cunoaste si el si taicasu, pot eu sa-l contrazic ? :lol::lol::lol::lol::lol: Watch and laugh :arrow: *Dragos: bai *Dragos: il stii pe Enis ? *Ionutz Grasu: nu *Ionutz Grasu: cn e ala? *Dragos: a murit frate *Ionutz Grasu: da enis? *Ionutz Grasu: *Ionutz Grasu: dc cum>? *Ionutz Grasu: *Dragos: a intrat cu masina intr-o buturga *Dragos: pe la Traian... *Dragos: si i-a intrat teava de la directie in umar *Ionutz Grasu: vaii ce najpa fereasca Dz ..... *Ionutz Grasu: Dz sal Ierte *Dragos: Dumnezeu sa-l ierte.. *Dragos: pacat.. a fost baiat de nota 10 *Dragos: stii doar ca era baiat simtit *Ionutz Grasu: da.. *Ionutz Grasu: darr nujtiu cine e . *Ionutz Grasu: ce masina avea? *Dragos: cum nu il stii ma *Dragos: te-ai intalnit de atatea ori cu el la bancute *Dragos: eram si eu *Dragos: ai dat noroc cu el *Dragos: avea el un Audi A4 negru *Dragos: tasu era turc de origine *Dragos: Enis Sinep *Ionutz Grasu: aha...... cred k stiu.audi modelu mai nou?2005? Dragos: nu stiu daca era 2005 *Dragos: dar era model mai nou *Ionutz Grasu: si era el 1pik mai grasutz asa nu? *Dragos: da,da *Ionutz Grasu: .. *Dragos: grasutz *Dragos: si mai chel *Dragos: bai frate *Dragos: ce rasuri faceam cu el pe la bancute *Dragos: vrajea cu fete *Dragos: le pupa *Dragos: si imediat *Dragos: le scuipa *Dragos: la caterinca *Ionutz Grasu: . Dragos: *Ionutz Grasu: imi dau seama nu stii k asa e ia pe cn nu trebuie *Dragos: mi-e mila de pupaciosu.. *Dragos: asa ii mai ziceau baietii *Dragos: si fetele *Dragos: nu stii *Dragos: te lua in brate si te pupa de fiecare data *Dragos: pe obraz *Dragos: respectuos rau de tot *Ionutz Grasu: pana mea. sigur stiu de cine-i vb .dar nu sunt 100% sigur *Dragos: il stii frate *Dragos: cred ca si taicatu si maicata il stie *Dragos: venea la tine la service *Dragos: stiu ca si-a facut sistemul de evacuare la tine la service Ionutz Grasu: nujtiu ce sa zic....posibil si chiper il stie nu? *Dragos: chiperi il stie bine *Dragos: era prieten cat de cat bun cu el *Ionutz Grasu: cred k stiu cv cv dar nu pot fi 100% si de asta zic *Ionutz Grasu: nu stateeaa mult de vb cu marius ala care e in clasa cu theo? *Dragos: nu stiu care marius *Dragos: statea de vorba cu multa lume *Dragos: era sociabil *Ionutz Grasu: trebe sal stiu *Ionutz Grasu: *Ionutz Grasu: ce nr avea la masina nu stii *Ionutz Grasu: ? *Ionutz Grasu: http://bike****.ro/handler.php?src=d...p=am&ID=268992 *Dragos: NT 05 ULA *Dragos: ba nu *Dragos: NT 55 ULA *Dragos: avea *Dragos: bai *Dragos: da-i modificare anunt *Ionutz Grasu: pana mea oricum cred k il stiu *Dragos: si sterge "Pretul este negociabil *Dragos: il stii frate *Dragos: avea NT 55 ULA *Dragos: un Audi a4 negru *Dragos: sau albastru inchis *Ionutz Grasu: crek tata il stie sigur *Ionutz Grasu: *Ionutz Grasu: unde scrie modificare anuntz? *Dragos: da *Dragos: da ma, tactu cred ca il cunoaste *Dragos: sigur *Dragos: tactu se cunoaste cu tasu *Dragos: pe tasu il cheama *Dragos: Sinep Alus *Ionutz Grasu: aha.. cred k il stie sigur *Ionutz Grasu: il intreb diminetz[ *Ionutz Grasu: a *Dragos: bah boule, nu-l intreba pe tactu daca il cunoaste pe Sinep Alus sau pe Enis Alus *Dragos: ca te bate pana vorbesti singur *Dragos: *Ionutz Grasu: Dc *Ionutz Grasu: *Ionutz Grasu: Dar nul intreb deeta .uitam pana dimineatz[ *Dragos: esti in direct la Radio 21 *Dragos: tocmai l-ai muscat pe ENIS *Ionutz Grasu: )) *Dragos: |
Dragos: chiperi il stie bine
*Dragos: era prieten cat de cat bun cu el Asta e mondiala =)) |
Da !!! :lol:
Si pentru cine nu stie, Chiperi are user pe forum: VladM Vladutz, nu te supara, nu a fost cu rautate, dar cand ii vorba de ENIS nu ne jucam :lol::lol::lol: |
Am mai agatat unul :lol:
Cine mai doreste cine mai pofteste ? 3+1 gratis :lol: Have fun! :arrow: *Burca george: cine e enis? BUZZ!!! *Dragos: cum ma, nu il sti pe enis ? *Burca george: nu stiu daca il stiu *Burca george: asa dupa nume nu il s tiu *Dragos: il stii sigur *Burca george: ai vreo poza cu el *Dragos: n-am poze vere *Dragos: da il cunosti *Dragos: ai dat noroc cu el *Dragos: de o gramada de ori *Burca george: da cand a murit? *Dragos: azi dimineata *Dragos: l-au gasit aia de la politia comunitara *Dragos: in fata la primarie *Dragos: pe o banca.. sugrumat *Dragos: cu spume la gura *Burca george: bai esti nebun? *Burca george: serios acuma *Burca george: da cati anii avea? *Dragos: avea vreo 20 cm asa *Burca george: si pe unde sta el? *Dragos: nu stiu unde statea *Dragos: il stii ma *Dragos: era chel *Burca george: ai hi.5 cu el *Dragos: si facut asa *Dragos: n-are ma hi5 *Dragos: ii ala *Dragos: care venea prin Euphoria *Dragos: sau pe la Save *Dragos: si toate fetele statea cu el *Dragos: il pupa *Dragos: si el isi batea joc de ele *Dragos: le scuipa *Dragos: le mai dadea una peste ochi la misto.. *Dragos: facea caterinca *Burca george: nu stiu de cine zici frate *Burca george: dar...poate daca las vedea las stii *Burca george: in fine asta e *Dragos: da frate *Burca george: dumnezeu sal ierte !! *Dragos: cica a facut misto si lea scuipat *Dragos: pe niste fete d'alu Popeanu *Burca george: si ce treaba are asta? *Dragos: pai si s-a bagat cornel *Dragos: cica a trimis pe nu stiu cine *Dragos: sa-l bata *Dragos: si l-au sugrumat *Burca george: bai esti nebun? *Burca george: nare cum sa fie de la asta ma !! *Dragos: asta ziceam si eu *Burca george: poate sa drogat ma si a facut spume la gura ca de la sugrumare nu faci spume mai da-o naibi acuma *Dragos: plm *Dragos: asa au scris anchetatorii *Burca george: da tragea si el asa marfa *Dragos: nu stiu daca tragea.. *Dragos: daca tragea era prieten d'al tau *Dragos: *Burca george: de-al meu ??? *Dragos: zic si eu *Dragos: .. *Burca george: da ce trag eu ma pe **** doar asa mai trag si eu ) *Dragos: plm *Dragos: saracu *Dragos: enis.. *Dragos: il stii ma sigur *Dragos: ii baiatu lu Sulap Sinep *Dragos: ala *Burca george: da ai id`ul lui de mess? *Dragos: turc *Dragos: turcu ala *Dragos: are el un jeep coreean *Burca george: aaaaaaaaaaaa *Dragos: Sssayoong Jolidon *Dragos: si sta toata ziu in el *Burca george: care are auraria ma ? *Dragos: se plimba *Dragos: nu ma *Dragos: ala ii Ozer *Dragos: cu amanetu *Dragos: ii baiatu lu Sulap Sinep *Burca george: pe baiatul lui ma? *Dragos: nu maaa *Dragos: asta care a murit *Burca george: da ma gata stiu de cine zici ma *Dragos: ii baiatu lu Sulap Sinep *Dragos: are jeepu ala *Burca george: da ma !!!!! *Dragos: Ssayong Jolidon *Burca george: gata stiu de cine zici ma *Dragos: se plimba toata ziua in el *Burca george: tov lui era una slaba nu ? *Burca george: e vecina mea ea *Dragos: aaa *Dragos: inseamna ca il stii *Dragos: trecea si pe la tine *Burca george: da ma *Dragos: cand venea pe la vecina ta *Dragos: Dumnezeu sa-l ierte *Burca george: nu trecea pe la mine *Dragos: aa.. *Dragos: pacat *Burca george: ne stim asa din vedere salut salut atata tot *Dragos: aaa.. pai asa ii frumos *Dragos: salut... dai noroc cu omu *Burca george: mdea.... *Dragos: plm, vii la inmormantare ? *Burca george: da stiu cand e ? *Dragos: sa ii pui mana pe cap, sa il jelesti *Burca george: vin *Burca george: ))) *Burca george: eeeeeee *Dragos: pai vineri Burca george: ai nr meu? *Dragos: e inmormantarea *Dragos: da man *Burca george: nul mai am pe ala ca am alt nr acuma !! *Dragos: il am ma *Burca george: ca am fost plecat si mi-am luat alta cartela *Dragos: pe asta cu 309 nu ? *Burca george: 0740576308 *Burca george: e altu frate !! *Dragos: hoo ma, nu te rasti, ca il trezesti pe enis, lasa-l sa se odihneasca in pace Burca george: ) *Burca george: bn ,a *Burca george: bn man *Dragos: ce razi mancameai gheremezu *Burca george: hai ca ma bag la somn !!! *Burca george: is mort de oboseala !!! *Dragos: du-te *Burca george: noapte buna !!! *Dragos: noapte buna bai semnu exlamarii *Burca george: *Burca george: *Burca george: |
ce glume tari :|
|
Quote:
ma apuca la ore fixe :lol::lol: |
Quote:
|
Sulap SInep:-P:-P:-P
|
eu zic s-o lasati balta pe asta cu "enis" e expirata de mult! ;)
@ scturoag : si Enis, are un user pe forumul asta, si e posibil sa fie mai multi cu numele asta, ok? vad ca habar n-ai despre cine e vb, dar vrei si tu sa faci o gluma aiurea pe seama altora! Nu e vb numai de tine, ci de mai multi, care au postat in topicul asta ;) |
Sau strambi din nas ca ai ENIS la user :lol::lol::lol:
|
tocmai ce spuneam.. habar nu ai de numele asta ;) n-are rost sa mai comentez . Have fun, daca te distreaza asa mult :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning