![]() |
Re:
Quote:
|
Ce ma amuza? :evil_laug Iti fac o lista si te anunt cand e gata :eyebrow:
|
OnTopic: Am votat 2 :lol: - cum sa votez 1 cand ma amuz asa teribil?
|
Re:
Quote:
|
Lista e lunga si o sa am nevoie de timp...
Fara nici o legatura cu topicul si persoanele de scriu pe aici... un forum pentru fete interesate de baieti cu masini cand se face? Ca fete pasionate de masini sunt destule :lol: :lol: :lol: |
de ce nu ti-l faci singura?
|
Iar sunt offtopic :oops: :oops: Gabi, te saluta sha-u'
|
BUZZ him din partea mea!:)
Huh, se pare ca a adormit flaviutza :) Noapte buna! :bored: |
Quote:
Se pare k cei care au ceva impotriva ta sau care au ceva de spus nu sunt bine priviti de tine... Stii viata nu e asa de frumoasa cum pare... Si crezi k daca ti-ai tras 10 poze langa niste masini aflate la un concurs, gata esti reisarita si tu, pasionata de masini... Habar n-ai cu ce se mananca asta si gata, esti tu fana TUNING. Nu iau apararea la nimeni ( sau poate ca da ), dar observ k prea esti pupincurista si prea narcisista. De ce nu-ti deschizi un Fan Club?Ceva gen : Cine ma iubeste si ii place despre mine sa-mi lase aici gandurile lui > FAN CLUB FLAVIUTZA. Hai k am zis tot ce aveam de zis si te rog nu mai suferii atat!!! |
eu tot nu inteleg de unde atata rautate... si nici nu ma intereseaza... dar totusi.. suntem oameni nu animale.. si cica mai avem si aceasi pasiune...
aiurea |
Re:
Quote:
:lol: Sami explice cineva si mie carei shtou acy... :P :lol: :peace: |
bai dr chiar ca.........sunteti rai mah 8)
mai lasati fata sa respire |
jump to first page ;)
silviule ... esti un lau mah...lau de tot... cum poti spune asa ceva de flaviutza ???? :lol: :) |
nici eu nu vad cei cu rautatea asta :D
in loc sa ne iubim cu totii... urmati exemplul lui moxxu si al lui gabi...preferabil cu o femeie :D ... si apoi vor fi mai putine certuri p aici ;) |
Re:
Quote:
flavia a reusit sa-si faca multi \"prieteni\" :wink: |
Re:
Quote:
|
Majoritatea considera oameni snceri ca fiind incomozi.
Sunt speriati si stresati de ei. Merita un astfel de vot Flaviutza? Ce va facut rau? Stiti cum e cu vulpea careia ii pute unde nu ajunge? Lasati fata in pace! |
flaviutza ii ramai datoare lui sebastian pentru asta :lol:
|
stii tu .......
nu mai spune ... |
Re:
Quote:
|
lau=rau
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Eu nu lucrez pe datorie.
Consider plata faacuta in avans! :lol: |
cred ca am mai spus prin alta parte ....sunt rau si recunosc ...poate diabolic chiar :evil:
|
\"laule\" care esti tu :P
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce mai bomba de topic :lol: asta trebuia pus la divertisment :lol: gay people si girl power,reveniri in forta,marturisiri, tot ce vreti(la un moment dat am crezut ca va fi o contraofensiva feminina, vreo 4 fete s-au aliat, da noroc ca s-a spart repede) de toate sunt pe aicea...sa ii dati linku si la scenaristu de la numai iubire(sau cum s-o numi acuma) ca are ce sa se inspire... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Care fete s-au aliat? :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
moxxu si gabi mey :lol: :lol: :lol: :lol:
|
doamne daca nu in topicu asta v-atzi luat mai mult de gabi si de moxu...oricum in locu moderatorului pana acu stergeam topicu de mult... :wink:
|
Re:
Quote:
|
pai dk nu sunt invitAt la nunta :( :( :(
ma rog... mai bine... nu mai tre sa fur mireasa :) (ce era sa nimeresc alta tasta :lol: :lol: :lol: ) |
a intrat eryka frate..
gata .. a inceput ot`u .. poimaine sterg, azi sunt mult prea obosit |
si daca a intrat eryka ce \"frate\" ??? te deranjeaza prezenta mea?
|
nu mai,el a vrut altceva sa zica...........dar ai inteles tu putin aiurea
|
nu sterge ma topicu asta
e prea tare :lol: :lol: inchidel dk e :D |
nu mah nu
sa-l lase |
Vezi tu pe dracu', SpeederE, vezi tu pe dracu' :twisted:
|
Re:
Quote:
mai rau...nu exista termen de comparatie :D si dracu' e mai cuminte ca tine :) chiar asa mah: te iei de fete de pomana ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ce avetzi ma cu fata?Ce nu va place la ea?Saritzi totzi cu gura pe ea!O fi ea parte \"din sexul slab\" dar sa nu uitatzi ca poate e mai desteapta ca multi dintre noi!
Si sa nu uitatzi ca`n spatele unui barbat puternic sa o femeie si mai puternica,asa ca GO GO GO Flaviutza! :lol: Asta e opinia mea...Scurt si la obiect!Cui nu`i place bine,cui ii place tot bine! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Cred ca exagerezi si nu asa se ia pararea cuiva. Esti urata? Ai complexe? De ce esti asa de feminista? Observ ca faci discriminari fapt pe care in ciuda discutilor aprinse altii nu si l-au permis? care e modul tau de gandire? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning