![]() |
Re: sexy braileanca de bucuresti
dam o tura vineri???:D
|
nu am uitat....:D
|
Re: sexy braileanca B 44 DVL
3 Attachment(s)
pozele cu noile nr si un mic VT de la rares_crm cum o sa arate DVL-ul meu:D sper sa va placa, eu mor dupa ea, astept pareri si comentarii
|
1 Attachment(s)
Un mic update :-P
|
mersi mult omule:D ai scoso de nota 11, arata beton:D:D:D
|
foarte tari VT-urile!abea astept sa le vad puse in practica.:D
|
Quote:
|
Frumos VT .. si galeria aia de 1,6... o sã vinã la fix ;)
|
Quote:
om rau ce esti..... |
Ar fi super daca s-ar pune in practica VT-urile!
|
pai or sa se puna dar mai intai partea mecanica si dupaia estetica.:D
|
Mi se pare corect:)!
|
negrul mat da bine pe orice masina :X mai ales pe dacia
|
Quote:
oricum dacie neagra da foarte bine @ tiganu, masina va fi asa cum este vt-ul, ai sa vezi:D vb lu bolid, sami fac mecanica si dupaia in primavara vara ma voi apuca de estetica:P sper pana in toamna sa am masina gata:D |
faci masina de securisti ?
|
Quote:
|
pun pariu ca alea de partid erau mici copii pe langa ce o sa fie aceasta masinuta :lol:
|
Quote:
|
cum adica iti faci suspensia facuta?
|
Quote:
|
achizitie noua:D scaune de vw sciroco:D second, negre reglabile pe inaltime fatza spate si spatar:D diseara poze:D
|
hehe mi-ai luat-o inainte cu scaunele alea....dar lasa ca deh asta e ne cunoastem...il las eu fara jante :D!!! cat ai dat pe scaune??
|
sa te vad eu cum le prinzi!
|
cu super glue
|
e criminal vt tau ygs :pistoles:
|
8 Attachment(s)
@Ashes sti vorba aia: cine se trezeste devreme departe ajunge:oops: am lucrat cred ca 2 ore sa dau scaunele jos, precizez ca am folosit multa zeama de flex:D dar a meritat
scaunele au fost 80 roni, cel din dreapta este in stare buna, scaunul soferului necesita putine reparatii la textila deoarece este cam rupt dar, se poate repara :P @bolidul am deja o solutie cum le voi prinde dar, trebuie sa vad cum si unde le sudez:P oricum zilele astea vreau sa ma apuc si de astea:D @Hot_M@n mersi mersi si eu sunt mort dupa VT a iesit mai bine decat ma asteptam cam asa arata scaunele,au prindere pt centura incorporata, reglaje pe inaltime, fatza spate si spatar, de stat in ele stai super bine, sunt foarte confortabile parca se muleaza dupa corp, eu personal sunt foarte entuzismat de ele sper sa va placa:) |
bai grasule tu nu o sa incapi in scaunele astea////da-le incoa ca vin mai bine la mine!:D
|
nu e frate ca tu ai 3 metri si nu incapi in ele:lol: sunt bune asa pentru mine:D:lol:
|
Quote:
|
ma dale n colo dale ncoace pana la urma dale la mn ca eu sunt mai subtirel :))
|
Quote:
|
se lucreaza la ea acuma:lol:
|
13 Attachment(s)
@dog mersi de apreciere, deabea astept sa o vopsesc sa vezi dupaia:D
@Hot_M@n o sa ramana la mine pana te hotaresti tu sau bolid:lo::P @eugen_pustiu mersi dar miam cumparat unul nou, oricum o sa dau o fuga cand o sa am timp sa ma uit:P mersi pentru informatii @ayg operatia a fost un succes pacientul este mort:lol: glumeam, a iesit super bine multumita baietilor magici: bolidul si brosko:D ne-am apucat de masina ygs la 3 si dupa nenumarate injuraturi, un ciocan rupt(eroare de calkul:lol:) am adus un ciocan mai mare si au sarit singure, undeva la ora 7 jumate dvl-ul avea fuzete "noi" si nu mai avea nici o problema sau pus aditionale: o bara de torsiune de 19 si cateva bucsi de la ygs care erau relativ noi:-p las pozele sa vorbeasca de la sine:P |
nu vrei niste tiranti modificati? ce fata are tovarasu meu bolidu:lol: aripa si usa sunt indoite?
broscoiule asta e al 2 ciocan care il rupi in bucuresti:evil: |
sa ai grija cu lonjeronu ala :P
|
Quote:
@ayg... momentan sunt lefter, ramane sa vb, nu pot sa ma pronuntz acum... am alte prioritati momentan:D cum ar fi mutatul de motor:D sper saptamana viitoare sa il am pus:D |
Quote:
|
AYG am fata in reparatii deocamdata.....:D
YGS rezolvam noi si prioritatea cealalta! |
Cum stau rotile fatza acum?ca si ale mele stau un pic inclinate / \
|
parca e mai inalta acum :-W...facem un barbut?:D
da zarurilea alea jos de la oglinda |