![]() |
Re: CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere)
OOO Lume noua ..Salut Sorine si bine ai venit pe forum,incearca sa scri fara limbaj mirc ,messenger adica tz ,k etc
|
sal tata! pey ce sa fac shi eu....dekt la bibliotek mai bine aici:-) e mai educativ pt domeniul meu. merci de sfat...o sa n cerc!!!
|
:lol::lol::lol:
http://www.antena1.ro/index.php?page...¤tPage=6 |
Quote:
ohhhh daaaaa .... au avut ghinionul sa il prinda pe Dinu de servici :lol::lol: |
nasol de ei :(
|
De nenea ce parere aveti? =))))) https://www.youtube.com/watch?v=t_AJFOwYweQ
|
Quote:
l-am vazut mai devreme .... super tare |
e criminal ...
|
am gasit si eu ceva pe net:
https://www.220.ro/OWAan4ikv0/Travest...De-Camion.html |
Quote:
|
probabil :D
|
Autorităţile locale din Piteşti s-au gândit la o soluţie pentru a-i mai calma pe posesorii de bolizi care noaptea fac „liniuţe” pe bulevardele oraşului.
Spectatorii vor avea un spaţiu amenajat pentru a urmări întrecerile În curând, pe platoul Târgului Săptămânal va fi amenajată o pistă destinată special vitezomanilor. Aceştia vor avea ocazia, fără să încalce legea, să arate tot ce pot ei şi masinile lor, turând la maxim motoarele. Competiţiile vor fi organizate cu sprijinul Poliţiei, edilii locali sperând că asemenea evenimente vor duce la dispariţia curselor ilegale de maşini. „Încercăm să oficializăm cumva aceste curse, să le dăm un loc al lor, în care să se organizeze întreceri. Ne-am gândit la Târgul săptămânal, iar ca zi, probabil sâmbăta”, a explicat viceprimarul Cornel Ionică. O iniţiativă similară a avut loc şi în anii trecuţi. În 2007 şi în 2008 vitezomanii şi-au testat maşinile la campionatul de viteză de la Piteşti. Zeci de argeşeni s-au aliniat atunci la linia de start. Competiţiile au făcut parte din programul de intrare în legalitate a curselor de maşini, lansat de către Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport împreună cu Poliţia Rutieră Argeş. Sursa articolului si mai multe pareri si impresii >>> http://killerinc.voce.ro |
Pai da ca luni sa ajuns la comandant treaba cu mine "Ca omor ziaristu" :))) si sa-l impace pe Silisteanu s-a luat hotararea... in fine.. la-s ca e bine DATA viitoare MAI MULT TUPEU DIN PARTEA VOASTRA VREAU..
|
Quote:
vorbe'n vant.... :rolleyes2 |
Quote:
TUPEU :?::?: ca pana acum zice'ai sa nu ''mai facem'' noi galagie pe la finante, si chiar atunci te-a luat pe tine garda... ce sa intelegem de la tine?? si scrie si tu mai citet, sa intelegem si noi :D |
Quote:
ca tot veni vorba, ce-au astia frate, pun radarul (fostu SDW, actual UAS) si inainte de camera de la gara? ca aseara pe la 11 mergeam cu 70-80, am prins verde la IRE, am mai accelerat putin pana pe la 90 si vad la 10m in fata mea UAS-ul cu botul indreptat (norocul meu) spre gara. am franat ca tampitu' de frica, noroc ca am scapat, si apoi m-am mirat si mai tare cand am vazut ca au pus cretinism de damb si la mc donald's la gara:| o sa ajungem sa mergem numai frana - buf damb - accelerat - frana - buf damb. sa vedem cine ne schimba placute si bucse tot timpu... |
Quote:
pai sunt oprite iar radarele fixe, de-aia era pus UAS-ul |
S-au stabilit detaliile finale ale deplasarii clubului "Street 4 Cars" la legalele de la Craiova
Intalnirea membrilor (si nu numai, oricine vrea sa mearga cu noi, este invitat) , va avea loc incepand cu ora 5:30 in parcarea Hypermarket-ului Kaufland din Craiovei, urmand ca la 5:50-6:00 sa se plece inspre Craiova. Pentru a face o lista provizorie a celor prezenti, va rog sa imi dai un PM sau mail la adresa [email protected] . Ne vedem acolo ! |
Quote:
|
Deocamdata zvon.....sa va pregatiti masinile pt 28 martie...locatia...tot la Brancoveanu :)
|
Quote:
bobby, tu tot la 6.00 pleci duminica? |
Pe la 6.30 sper sa fiu la kaufland....si pe la 6,45 sa plec.....tre sa ma abat din drum cativa metrii in Craiova sa las un bagaj si apoi directia bucovatz.
|
mi se pare mai omenesc :), o sa apar si eu pe la 6,30
|
ce bine e de voi..
eu plec sambata seara pe la 9 sau 10... poate chiar mai devreme putin... :sad: |
28? la noi? super :)) eu chiar pe 28 am ore la fac de dimineatza :) acolo la brancoveanu :)) poate ma saluta profele de pe geamu facultatii vazanduma k lipsesc k sa fac liniutze :))
|
nu vreti sa va schimbati masinile? :D
am eu 2 de vazare... click pe semnatura |
Mare afacerist te-ai facut :)))
|
Quote:
sper sa le dau cat mai repede, ca sa-mi pot lua altceva... |
Stiu,am glumit.Bafta la vanzare
|
Quote:
|
Si eu am un audi de vanzare :). Se baga careva duminica la vtm? Anu trecut in primvara am fost o groaza de masini din pit si mioveni...ar trebui mentinut obiceiul.
|
Boby...fara nici un misto...dar cred ca anu` asta dupa gafa facuta la liniute..nu o sa se prezinte mai nimeni!Parerea mea!
Veneam si eu cu cea mai mare placere,dar nu mai am chef iar sa arunc cu banii in vant i sa ma duc iarasi degeaba ca si la liniute sa stau in padure! Oricum daca te duci...sa ai multa bafta si te asteptam cu o cupa! (asta doar daca se va tine concursul!) . |
pai a fost boby undeva la liniute si s-a intors cu mana goala?eu nu cred
|
chiar asa...bobi rupe tot:p
|
Quote:
pana la urma ce ai facut la VTM ? vre-o cupa , ceva ? |
Locul 4 la grupa mea si 7 parca sau 8 la general. Nu am mai stat la premiere...am plecat cu mana goala :)
|
maine incepe spectacolu' :d
|
alex ; sambata sa nu vii cu masina , sau daca vii , sa o pazesti bine de tot .... :) sa nu ramai fara jante :))
|
pun prezoane d-alea antifurt ca sa nu le scoti:))
|
wanna bet ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning