![]() |
Re: Produse tuning
1 Attachment(s)
Mai exact prizele astea .
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cam asa arata |
Quote:
|
felicitari!!!!! lucrari foarte frumoase tot respectu!!!!
ati facut masini si pt noi :) ma intereseaza daca aveti pleoape pt passat 94 .....si eventual ceva kit pt el va multumesc! pleoape neaparat! |
si de logan pleoape? astept niste preturi + poze. va rog daca se poate in pret sa fie inclusa vopsitoria. multumesc anticipat
|
Quote:
|
Quote:
nici pt pleoape! |
Pt.bmw(ursulet)ce aveti????Ceva fain si unicat,sa nu fie din alea de M ca le vomit deja,ca am vazut si pe dacii deja destule....
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
ca noutate fiat grandepunto ...
|
pt un scooter mi-ai putea face ceva carene? Si pt celica mea am ceva praguri vechi si as dori sa fac altele la fel ca sunt cam sparte. Se poate?
|
Pt un renault 9 din 85 poti face ceva spoiler fata spate?si km la ce bani
|
Quote:
|
Quote:
am vazut ca esti din baia mare asa ca te asteptam la atelier str.victoriei 140 .cu respect robert |
700 RON o bara,deci amandoua 1400 nu?ai vre-un model ceva facut,sa vad si eu cum da?ms
|
m-ar interesa nishte pretzuri pt spoilere de dacie shi nishte modele
ms |
9 Attachment(s)
Quote:
avem cateva bari care cred ca ar potrivi pe masina ta dar voi studia mai bine problema!!teoretic cam barile din poza sunt cele care cat de cat au de aface cu msina ta.problema cea mai mare e cu potrivitul!! adica sunt doua posibilitati sau aduci masina sau numai daca nu gasesc pe cineva cu renault ca si al tau sa-mi permita sa desfac bbarile originale pana le potrivim ceeea ce e un pic mai dificil.! inca o problema e bara de spate nu vad ce sa potrivim pe spate dar ma mai gandesc eu. ar fii bine sa ma adaugi pe lista ta de mess sa vb acolo detalii |
9 Attachment(s)
tocmai lucram pe un megane 2 sunt curios ce ziceti de el???? inca nu e terminata!mai lipseste un detaliu dar si asa e eficienta!!
|
Quote:
|
Bv copilu BV...
|
criminal arata megane-ul...;)
|
pentru kadett GSI cabrio ce ai ?
|
kitul de la ABT pe Polo 9N Facelift ?
|
deci eu am o dacie 1300 cu fatza schimbata de CN2
shi as dori neaparat adika prima oara as vrea sa imi spui un pretz cam la cat deci m-ar interesa cam asemanator ce ai facut pe meganu ala.... o sa pun o poza virtuala in paint ca nush daca mai am cd-ul cu photoshop revin mai incolo..... |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci as dorii ceva la o mashina din asta cum ii in poza asta pe care o atasez
deci spoileru sa fie impreuna cu masca , in interiorul mastii de fatza sa fie o briza generoasa, iar marginile de sus sa fie shi un fel de ochelari te rog spune-mi daca se poate face shi cam cat m-ar costa m-ar interesa foarte mult poza este facuta rau de tot dar numa asa in principiu as vrea sa stiu daca ai putea sa faci asa ceva iar partea de jos sa fie aproape la fel ca shi cea de pe renault megane 2 |
shi cam in cat timp ar fi gata
astept raspuns ms |
Quote:
cu respect robert!!! |
oke da un hardtop ?? crezi ca e o provocare prea mare ?? :D
|
Quote:
|
:)))))
da posibil asta daca nu ceri cat face mashina :))))) ar fi ceva unicat nu am gasit nicaieri pe net o mashina cu hardtop lasa un pm ..... |
9 Attachment(s)
tocmai am terminat bara de megane!!sper sa va surprinda placut!!!!!
|
foarte misto relativ la linia colturoasa a masinii...bravo
|
Quote:
si spatele ??? |
Quote:
|
Salut, ceva nou pt. SLZ ? Sau doar kit-u dp. cea galbena ?
|
vreau si eu ceva pt un BMW E46.spoilere, flapsuri, arata si tu tot ce ai sau ai putea avea.eventual un pm sau mail ar fi grozav. multam anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning