Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4, B5 - ajutor!!! (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/107001-audi-a4-b5-ajutor.html)

Stanley 24-11-09 11:01

Re: Audi A4, B5 - ajutor!!!

plange si striga dupa ceva suspensii:D

clausweb 24-11-09 14:50

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 2832236)
plange si striga dupa ceva suspensii:D

Asa-i, o sa caut sa vad ce gasesc.

TaucheR 25-11-09 10:55

Tipsul sincer nu-mi place deloc...mai bine pui 2 rotunde. In rest foarte ok, ar merge totusi colantat plafonul;).

clausweb 25-11-09 13:45

Quote:

Originally Posted by TaucheR (Post 2835263)
Tipsul sincer nu-mi place deloc...mai bine pui 2 rotunde. In rest foarte ok, ar merge totusi colantat plafonul;).

Cand am cautat sa pun tipsul nu avea foarte multe ala atunci, unde l-am pus si l-am ales pe asta...poate o sa-l schimb in viitor.

Cucotzu' 29-11-09 01:02

frumoasa masina! sa o folosesti sanatos!dupa parerea mea...mai bine schimbi tipsul cu 2 rotunde...ar "da mai bine la public" :D
dar pana la urma urmei...tie sa iti placa...
numai bine!;)

gabitza121 29-11-09 06:35

o intrebare am si eu,cine ti-a facut stopurile?ca sincer din ce am obs eu sau nu se vede bine nu sunt prea reusite adik nu sunt uniform

clausweb 29-11-09 11:49

Quote:

Originally Posted by Cucotzu' (Post 2845412)
frumoasa masina! sa o folosesti sanatos!dupa parerea mea...mai bine schimbi tipsul cu 2 rotunde...ar "da mai bine la public" :D
dar pana la urma urmei...tie sa iti placa...
numai bine!;)

Ms! O sa ma gandesc la tips, o sa caut alt model.

clausweb 29-11-09 11:54

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2845494)
o intrebare am si eu,cine ti-a facut stopurile?ca sincer din ce am obs eu sau nu se vede bine nu sunt prea reusite adik nu sunt uniform

Tu te referi ca, sunt mai inchise pe mijloc?

gabitza121 29-11-09 11:55

Quote:

Originally Posted by clausweb (Post 2846018)
Tu te referi ca, sunt mai inchise pe mijloc?

da si ca pe margine nu e calumea facut,prin ce procedeu ti-a facut stopurile

clausweb 29-11-09 11:58

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2846025)
da si ca pe margine nu e calumea facut,prin ce procedeu ti-a facut stopurile

Prima data am facut mijlocul (l-am vrut sa fie mai inchis) am lipit banda pe margini. Am dat vreo 2 straturi pe mijloc, am luat banda jos si am mai dat inca doua straturi peste tot...in final mijlocul 4 straturi si marginile 2.

gabitza121 29-11-09 12:08

Quote:

Originally Posted by clausweb (Post 2846032)
Prima data am facut mijlocul (l-am vrut sa fie mai inchis) am lipit banda pe margini. Am dat vreo 2 straturi pe mijloc, am luat banda jos si am mai dat inca doua straturi peste tot...in final mijlocul 4 straturi si marginile 2.

cu ce ai dat pe ele?

clausweb 29-11-09 12:11

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2846066)
cu ce ai dat pe ele?

Am luat ceva spray special pt stopuri numai stiu cum se numeste. Sincer trebuia sa nu fac mijlocul mai inchis ca daca e soare afara nu se vede asa bine semnalizarea, daca vrei sa-ti faci tu sa nu dai mai mult de doua straturi.

gabitza121 29-11-09 12:14

Quote:

Originally Posted by clausweb (Post 2846078)
Am luat ceva spray special pt stopuri numai stiu cum se numeste. Sincer trebuia sa nu fac mijlocul mai inchis ca daca e soare afara nu se vede asa bine semnalizarea, daca vrei sa-ti faci tu sa nu dai mai mult de doua straturi.

nu vreau sa imi fac asa ptr ca in bv se iau astia de tine imediat daca ai stopurile asa,insa eram curios sa vad prin ce procedeu.
mult mai fain aratau daca le lacuiai si in acel lac ai fi bagat umpic de negru si ma repet UMPIC,adik ar fi prins un luciu si o tenta de negru in functie de cata vopsea neagra bagai in lac

clausweb 29-11-09 12:19

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2846090)
nu vreau sa imi fac asa ptr ca in bv se iau astia de tine imediat daca ai stopurile asa,insa eram curios sa vad prin ce procedeu.
mult mai fain aratau daca le lacuiai si in acel lac ai fi bagat umpic de negru si ma repet UMPIC,adik ar fi prins un luciu si o tenta de negru in functie de cata vopsea neagra bagai in lac

Chiar e buna ideea ta cu lacul si putin negru. Oricum vreau sa le fac mai deschise si asa o sa fac. Ms pentru sfat!

gabitza121 29-11-09 12:22

Quote:

Originally Posted by clausweb (Post 2846111)
Chiar e buna ideea ta cu lacul si putin negru. Oricum vreau sa le fac mai deschise si asa o sa fac. Ms pentru sfat!

pai si eu am vazut-o la altii ptr ca iese mult mai frumos,ca spariul acela e o porcarie si daca vrei sa faci ceva frumos trebuie sa fie frumos si de apropae nu doar de la distantza

Cucotzu' 29-11-09 14:03

si eu am facut stopurile negre8)...eu le-am facut cu un prieten...am dat jos stopurile, le-am curatzat, le-am matuit cu un smirghel fin, dupa care am dat 2 straturi de vopsea neagra cu pistolul la un interval de aprox 30 min...apoi am dat 2 straturi de lac, cred ca era de la Standox...daca nu ma insel...si au iesit destul de bine(cateodata m-i se par a fi mai negre ca si caroseria:lol:)
sunt facute de jumatate de an si nu am avut probleme cu ele...

clausweb 29-11-09 21:04

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2846124)
pai si eu am vazut-o la altii ptr ca iese mult mai frumos,ca spariul acela e o porcarie si daca vrei sa faci ceva frumos trebuie sa fie frumos si de apropae nu doar de la distantza

Asa-i, intr-adevar, cat de curand asa o sa le fac si eu. Aproximativ nu stii cata vopsea sa neagra sa bag pentru doua stopuri?

clausweb 29-11-09 21:07

Quote:

Originally Posted by Cucotzu' (Post 2846394)
si eu am facut stopurile negre8)...eu le-am facut cu un prieten...am dat jos stopurile, le-am curatzat, le-am matuit cu un smirghel fin, dupa care am dat 2 straturi de vopsea neagra cu pistolul la un interval de aprox 30 min...apoi am dat 2 straturi de lac, cred ca era de la Standox...daca nu ma insel...si au iesit destul de bine(cateodata m-i se par a fi mai negre ca si caroseria:lol:)
sunt facute de jumatate de an si nu am avut probleme cu ele...

Pune poze sa vedem cum au iesit, sau nu ai ceva thread deschis si uh, ca sa ne uitam acolo.

Cucotzu' 29-11-09 21:19

mai...promit sa pun niste poze cu stopurile...nu am momentan poze cu ele facute...si din pacate acum ceva vreme s-a gandit un mopedist sa franeze direct in mine...sa nu isi mai uzeze el placutzele de frana...si e putin "sifonata" in partea din spate...
este deschis un thread cu masina mea...dar nu am apucat sa pun mare lucru acolo...
https://forum.4tuning.ro/126-masina-m...ml#post2847637
cred ca asta e adresa...:-P

gabitza121 30-11-09 03:51

Quote:

Originally Posted by clausweb (Post 2847594)
Asa-i, intr-adevar, cat de curand asa o sa le fac si eu. Aproximativ nu stii cata vopsea sa neagra sa bag pentru doua stopuri?

merge si cum a zis el insa cum ti-am zis eu o sa prinda un luciu foarte belea stopurile.si bagi vopsea in lac in functie de cat de inchise vrei sa le faci dar bine ar fi sa nu te zgarcesti si sa te duci la un vopsitor calumea ca sa nu iti curga lacul sau alte cacaturi si sa iasa belea

clausweb 30-11-09 11:32

Oricum eu as vrea sa-mi schimb stopurile si sa pun ceva cu leduri. Dar pana gasesc o sa le fac pe astea asa cum mi-ai spus.

Cucotzu' 30-11-09 12:57

intradevar, ies mai bine daca bagi vopsea in lac...dar eu le-am facut singur...si nu stiam chestia asta atunci...asa ca le-am facut cum am stiut eu:-P...in orice caz...si ale mele au luciu destul de fain;)

Cucotzu' 02-12-09 16:51

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by clausweb (Post 2847605)
Pune poze sa vedem cum au iesit, sau nu ai ceva thread deschis si uh, ca sa ne uitam acolo.

uite aici cateva poze cu stopurile...calitatea imaginii nu e prea buna si nici masina prea curata:sad:...

clausweb 02-12-09 17:23

Quote:

Originally Posted by Cucotzu' (Post 2855742)
uite aici cateva poze cu stopurile...calitatea imaginii nu e prea buna si nici masina prea curata:sad:...

Dar sunt inchise tare de tot:D...nu s-a legat politia de tine?

Cucotzu' 02-12-09 17:44

;)...mai pana acum nu am avut probleme...sper sa fie tot asa ca si pana acum...:-P
dupa cum am zis...stiu ca le-am facut prea negre...dar mie imi plac cum au iesit...si eu zic ca sunt destul de lucioase(in felul in care le-am facut eu fata de chestia cu bagatul vopselei in lac):D
singura chestie ce am omis-o e ca nu am facut si "ochii de pisica" de pe bara:sad:

clausweb 02-12-09 17:45

Arata bine masina.Chiar ca, si ochii de pisica trebuiau facuti.

Cucotzu' 02-12-09 22:59

na lasa...noi sa fim sanatosi...toate la timpul lor!:D;)

CLM_Audi 02-02-10 23:42

frumoasa masina, iar tu ai facut'o si mai frumoasa. la stopuri negre, grila neagra si folii, daca vrei sa mergi pe aceeasi idee, sugestia mea ar fi sa te axezi pe jante negre. arata bine combinatia de alb cu negru... eu personal nu as pune acuma jante cromate.

legat de faruri, iarasi o parere strict personala (deci consider'o ca atare):
angel eyes=bmw
devil eyes=Audi
modelul de faruri cum ai tu e ok pentru moment oricum... asteptam sa vedem "incaltamintea"

bafta la tuning

Stanley 03-02-10 00:31

da... cu niste jante negre ar arata foarte frumos..
cat despre faruri.. lasa-le pe astea ca sunt frumoase:D

clausweb 03-02-10 19:26

Quote:

Originally Posted by CLM_Audi (Post 3044427)
frumoasa masina, iar tu ai facut'o si mai frumoasa. la stopuri negre, grila neagra si folii, daca vrei sa mergi pe aceeasi idee, sugestia mea ar fi sa te axezi pe jante negre. arata bine combinatia de alb cu negru... eu personal nu as pune acuma jante cromate.

legat de faruri, iarasi o parere strict personala (deci consider'o ca atare):
angel eyes=bmw
devil eyes=Audi
modelul de faruri cum ai tu e ok pentru moment oricum... asteptam sa vedem "incaltamintea"

bafta la tuning

Nici nu ma gandesc la angel eyes, specific bmw. Nu stiu in privinta farurilor, m-am gandit sa vopsesc putin interiorul cu negru, sa fie ceva unic:D.O sa vina si jantele cat de curand, dar in orice caz ceva de culoare inchisa vor fi. Dupa cum ai vopsit vazut si logo-ul l-am vopsit negru, numai am niciun gram de crom la exterior. Ce as mai vrea eu sa fac cand vine caldura ar fi vopsirea plafonului, negru.
Multumesc pt. aprecieri baieti.
P.S. numai tips-ul e cromat:D

CLM_Audi 04-02-10 01:39

cum ar arata cu jante negre...

http://www.ideo.ro/supercars/wp-cont...vxr-arctic.jpg
http://autof1.gsp.ro/wp-content/uplo...-ml-003_kl.jpg
http://www.autoghid.ro/UserFiles/Ima.../080121003.jpg

clausweb 04-02-10 20:42

Re: cum ar arata cu jante negre...

Multumesc Clm....! O sa ma duc dupa ce termin sesiunea la un mgazin in arad sa vad ce gasesc.

clausweb 12-05-10 20:52

Re: cum ar arata cu jante negre...

5 Attachment(s)
N-am mai postat de ceva timp pe aici. De curand am achizitionat jante pentru carutza mea:D

CLM_Audi 12-05-10 21:44

ce'i cu grila?

Stanley 12-05-10 23:19

frumoase jantele... ii sta bine asa dar acum trebuie neaparat sa o culci putin:D

clausweb 13-05-10 22:47

Am pierdut ornamentul ala de la ea:(

CLM_Audi 13-05-10 23:16

este grila fara semn la firma FK, avand in vedere ca tot le-ai facut negre... si rezolvi si problema ramei aleia cu un drum

florin_vily 20-05-10 16:59

nu e carutza, clausweb, e mashinutza ta
arata bn, arata si muzik:D;)

ZaNe94 21-05-10 09:13

foarte faina masina. am mai vazut un a4 alb facut frumos si chiar simplu, cu jante de 19', plafonul negru si numarul de pe fata pus mai jos, in fosul spoilerului (cum avea dubita aia hipi din filmu "cars"). bafta si la a ta

clausweb 22-05-10 14:18

ZaNe94, am facut si plafonul negru mat, dar n-am reusit sa fac poze:(

All times are GMT +2. The time now is 01:12.

- Copyright 2026 4Tuning