![]() |
Re: A
Quote:
|
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
Quote:
vroiam doar sa specific ca mai ieftin ajungi daca folosesti un benzinar decat un diesel de lux.orice piesa la un diesel e mai scumpa decat la una pe benzina. la categoria offroad balanta se inclina asupra dieselurilor |
Quote:
tin sa te anunt ca nu audi a venit cu idea componentelor frontale din aluminiu pentru a se obtine ceva aproape de 50-50 precum probabil credeai. Tin sa te anunt ca sistemul Quattro are deja peste 20 de ani. De unde tot aveti impresia ca sistemu Quattro e cel mai bun dintre toate??? |
A8 logic :D
pt GabiByte: crezi k i acelasi sistem dezvoltat acum 20 de ani? pe parcurs quattro-ul a fost imbunatatit constant ajungand azi la a nu stiu cata generatie :P |
e acelasi diferential Torsen folosit pe Audi Quattro. Se stie clar ca tractiunea spate e superioara pe circuit nu mai are rost sa discutam.
|
Quote:
iar in legatura cu suspensiile ce au componente din aluminiu,eu sunt adeptul otelului,a suspensiei ce are componente din otel ce ar rezista mai mult pe drumurile noastre si nu prostiile astea de suspensii ce se torsioneaza dupa ce treci de o groapa si hai sa fim seriosi,cine se duce cu aceste masini pe circuit sau cati dintre noi a fost pe circuit? |
Quote:
oricum S classe este cu 10 ani inaintea audi si bmw , a8 m-a dezamagit, nu spun ca nu este o masina buna dar senzatia pe care ti-o da un mercedes nu este egalata de nimic din ce ofera audi sau bmw. |
performantele pe drum sa stii ca nu sunt diferite de cele de pe circuit pentru ca nu ar avea logica sincer. is tot curbe, atat ca probabil drumul e mai denivelat.
Oricum 4wd are un drivetrain loss mai mare ca si rwd. Vorbeam de capota si alte elemente ale caroseriei care fac puntea fata mai usoara nu numai suspensiile e drept ca e mai avansat tehnologic S-klasseu, dar ma tem ca va deveni ca si telefoanele mobile, adica plina de dotari avansate tehnologic care nu sunt folosite mai deloc. pt moment e o masina geniala oricum. |
sa stii ca sistemul COMMAND e foarte practic si foarte folositor. E o placere sa te joci cu el. Oricine iti poate spune ca e cu mult peste I-drive-ul de la bmw.
|
din cate am vazut lumea a fost nemultumita de varianta de pe s-klasseul mai vechi si de pe m-klasse, dar de pe s-klasseu nou s-a zis de bine. da sistemu cum se opereaza, din joystick sau comanda vocala?
|
si , si . Toatea comenzile pot fi efectuate si de la joystick si prin comanda vocala (dotare optionala numita - linguatronic). Dar daca nu vorbesti perfect limba nu merita sa iti instalezi asa ceva, cred ca ati observat ca si Jeremy Clarkson se chinuia cu el, nerecunoscand chiar toata comenzile. Mi-a zis intr-o zi un tip de la mercedes ca cineva care a locuit 15 ani in Austria si-a pus Lunguatronic (Limba Germana ) pe un E-class. Nu la folosit o luna dupa care a si fugit la reprezentanta sa il dezactiveze ca numai il incurca.
|
desi imi place la nebunie a8-ul....dupa parerea mea arata cel mai bine....dar e greu sa le departajem pe cele 3 pt ca toate sunt asemanatoare la comfort , tehnica etc. mertzul are ceva ce audi si bmw nu au (sau nu au in aceeasi masura cu mertzul) si anume prestanta. pana pe la 30-35 ani mi-as lua un a8 dar de la 40 in sus un s-klass. dupa parerea mea clasamentul este in functie de gustul fiecaruia.
|
deci,invingator pe drept MERCEDES S...
|
audi !!! s-u e de tzigani,bmw-u mhmh
|
lol, ma amice tu numai replici d-astea ai? :))))
|
la 15 ani ce pretentii sa ai?
|
seria 7 desigur
|
Quote:
|
Quote:
|
Un sfat "hu guta". citeste bine posturile inainte si daca ai ceva de adaugat sau de contrazis posteaza...daca nu, treci la alt thread.
|
BRABUS SV12 clar :D
|
uau. Ce mult ai contribuit la threadu asta.
|
Auto motor und sport - Audi A8 vs BMW 730i vs Mercedes S350
https://www.youtube.com/watch?v=zLbdK3S37sw Cred ca sunt mai in masura sa spuna cine e castigatorul. |
fara sa ma uit cred ca:
S - 1st place A8 - 2nd place Serie 7 - 3rd place revin cu detalii sa vad daca am gresit:D |
nu mai mergea editul
exact cum ma asteptam, vrei clasa lux try mercedes |
poate deja multa lume si-a revenit din mitul bmw.
pt mine un bmw e bine sa-l ai pt cateva zile si dupa aia sa scapi de el cat mai repede,asta daca nu sa stricat intre timp,dar daca vrei o masina pt cativa ani mercedes e alegerea perfecta |
A8 fara indoiala.in toate testele facute de nemti a iesit pe primul loc.
|
A8 fara indoiala.in toate testele facute de nemti a iesit pe primul loc.
Da A8 ii fain am fost cu unu cu motor 4.2 quatro merge 260km\h Interior super fainn M7 iarasi fainnn interior M7 il depaseste pe A8 dar motor nu Mercedesu in gneral nu imi place Daka tot a facut topicul pune si niste poze cu masinile cre snt pe aicia adik Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7 |
Quote:
|
cine are bmw zice k bmw cine are mertz zice k mertzu :D
|
M7 ? :) looooool vreau si eu sa vad poze cu el:):):)
|
probabil se refera la Alpina B7...
|
|
Categoric S Klasse as alege. Singurul lucru ce nu imi place la el este consola de bord care seamana izbitor de mult cu cea de pe seria 7. Cei de la Mercedes puteau sa deseneze ceva mult mai frumos. Nici A8 nu sta rau cu tractiunea quattro, dar totusi....S-ul este S si asta e. Topurile, vanzarile si inovatiile o spun.
|
SSSSSSSSSSSSS de departe
|
imi place A8...dar votez S-Klasse...8)
|
Quote:
Audi A8 vs BMW 730i vs Mercedes S350 https://www.youtube.com/watch?v=zLbdK3S37sw |
Quote:
MERCEDES S 65 AMG=612 CAI UNDE E SERIA7 SAU A8 ?????????????? vine rs8 curand cu v10 si peste 600 cp.. atunci poate poti sa pui intrebarea..invers undei s 65 amg :)))))))pai sa vina...io cred k vorbim de ce e in prezent nu de ce va fi...asa vine veyron dak tot e sa vina(cineva) cu 1001 CP.cred ca topicul era Audi A8, BMW seria 7 si S Classe Asa ca: MERCEDES S 65 AMG=612 CAI 8-> |
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning