![]() |
Re: B~15~FOF
o sa radem aman2
haide , paste fericit tuturor ! |
Quote:
|
adevarat...bani sa fie..ca idei garla.
caut si eu filtru sport cu tot cu tubulatura.. ceva ideii ? o sa bag un anunt pe forum..sa vad. |
3 Attachment(s)
filtru si tubulatura pilot.
|
mama cata burlanul:-P, se simte vreo diferenta majora?
|
Quote:
|
deci a fost benefica plimbarea la pitesti pentru tine...sa-l uzezi sanatos:p
|
pretul a fost de 200 ron , si teava si filtru.
da Alex , am umbinat si utilu si placutul :)) sa nu crezi ca am fost la pitesti doar sa`mi iau filtru =)) |
Bine lucrat domnu:-)
|
Ce diferente ai remarcat dupa ce ai pus filtru sport , la o viteza de aprox 90-100 km/h cu a 5 a turatia ti-a mai scazut sau e la fel ?
|
Nu stiu Relu , ca am venit noaptea pe A1 si sub 160km nu a vazut ;)
Parca am simtit ceva ceva pe la 110-120 , cand o acceleram...raspundea mai prompt , sarea mai rpd in viteza pana la vre`o 150-160 asa. acuma poate e doar impresia...nu stiu...dar se stie ca filtru nu ajuta prea mult. |
Quote:
Teoretic ar trebui sa iti dea un "suflu de putere" la demaraje...:D |
da , se poate , dar cum am zis..nu am simtit ceva concret.
poate dupa ce ii fac si traseu sport ...fara catalizator si intermediara...cu inox de 50cm. stiti pe undeva mai ieftin asa ? |
incearca la tevi sudate :D
|
pe strada moinesti in sectorul 6 , la linia de tren este un service care se ocupa si cu mecanica si cu esapamente...acolo e mai ieftin si lucreaza super bine...eu am fost multumit...
|
aha , mersi de informatie.
si`a facut cineva traseu de inox ? c`am pe la ce preturi se invarte ? |
cata si-a pus mau la pilot tot traseu cu intermediara sport parca l-a dus pe la 550-600 de ron
|
Exact, la mine pe moinesti fac baietii evacuare de care vrei:)
|
alex , mult nu ar fi..tot traseul , dar mie peste puterile financiare in momentul asta.
ynp_46 ,ai mai multe detalii ? mersi. |
de unde ai stickerele cu logancup?ma intereseaza si pe mine
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Am uitat sa pun poza originala, dar cred ca o stiti :-P
|
Rares , multumesc pt timpul acordat, ejti talent.
Tin sa zic ca azi mi`am scos si catalizatorul , diferenta mare , raspunde altfel la acceleratie , mai ales in treapta a 2-a. Si vopsit etrieri in rosu. |
Ai pus doar teava in loc de catalizator?
Nu a dat eroare computerul? |
3 Attachment(s)
Spark , da , am pus teava aluminizata , nu mia dat eroare , nu am umblat deloc la sonda.
daca se aprinde , ma duc la Doc si mi`o scoate din soft. tamburi ii las negri , nu`mi place cu rosu. Am uitat sa zic , am si Computer de bord de cateva zile. |
6 Attachment(s)
stiri noi.
taiat din arcurile fata o spira , masina acuma a cazut la "linie" anulat si sonda din soft, multumita lui Doc(dimsport) , mi se aprinse`se pe A1 duminica. |
arata bine lasat...abea astept sa gasesc si eu pe cineva sa ma ajute sa tai din arcurile mele:X bafta in continuare cu masina
|
iubesc masinuta asta este ffffffffff frumoasa sa ai parte de ea si grija mare cu baietiii cu ochiii albastrii respect:-P:-P:-P:-P
|
Buna treaba ai facut !
Vad ca nu mai ai filtru sport, de ce ? |
S-o fi saturat sa traga toate mizerile in motor :rolleyes2:rolleyes2
|
si benzina din rezervor :))))
|
Multumesc pt aprecieri.
da , vorba lu Jokeru , c`am suge benzina...si recunoscator nu era cu mine filtru...nu simteam mai nimic. mult mai bine e fara catalizator...plecarile sunt mult mai nervoase. plus ca nu`mi mai da in nas cand schimbam treptele , acuma zvacneste direct , fara nici o retinere. v`am salutat |
de ce nu incerci acum sa pui filtru? dupa ce ai eliminat catalizatorul:D nu crezi ca ar face acum diferenta? intreb si eu....:-P
|
Ar merge acelasi model de jante albe dar cu 1-2" mai mare si cu niste gume cu talonul mai mic.
|
impecabila masinuta asta!mai ales tinuta de drum.....:D
|
3 Attachment(s)
nu , jantele vor ramane asa , la ce gropi sunt la noi...imi sunt f utile gumele astea .
eu nu ma duc la show cu ea. Ms Bolidele :) 2-3 poze de la regionala Mioveni |
bine loganistiilooorrrr :D arata zuper..pacat ca nu ne putem tine dupa ea.. la drum lung :D
|
hai ca te crede lumea =))
ANUNT : cine ma ajuta si pe mine cu grila de la bara fata de logan? am nevoie de acele zabrele. cei care si`au pus plasa, sau poate are cineva vreo bara rupta, lovita.. multumesc |
1 Attachment(s)
nuca de golf 5
|
vai, da ce se mananca seminte la tine in masina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning