![]() |
Re: Street Night Racers Club
Dupa o perioada destul de lunga in care nu am mai postat pe forum am revenit cu noi detalii despre clubul nostru.
Am facut un inventar al membrilor...deoarece au avut loc ceva schimbari,iar lucrurile stau in felul urmator: Bucuresti: -VW Golf III 1.9 -VW Golf III 1.6 -VW Golf IV 1.9 hidramat -Bmw e36 2.0 hidramat -Bmw e36 1.8 -Bmw e36 1.6 coupe -Accord 2.0 -Symbol 1.5(cel albastru) -Yaris 1.3(cel rosu) -Trabant 1.1(Angel 5) -Alfa 156 1.6 -Vectra 1.6 -Astra H 1.7 Targu Jiu: -Civic 1.5 -Bmw e30 2.5 -Logan 1.4 -Kadet 1.4 + alti membri ce sunt in asteptare,pentru a vedea cat de seriosi sunt;) revin cu poze ... am avut probleme cu calculatorul,iar acum trebuie sa facem poze din nou vom reveni si cu cateva surprize...trebuie doar sa aveti putin rabdare:oops: |
12 Attachment(s)
|
Multumim stefan pt. poze,sunt deosebite! Te mai asteptam pe la noi! :D
|
Multumim pentru poze stefan,data viitoare incarca mai bine acumulatorii :lol:
Incep sa fie dezvaluite surprizele... 1) vectra prezenta in 2 poze(cea in 2 culori)...2.0 dti, o salutam pe aceasta cale. 2) Golf IV prezent si el in 2 poze:D 3) Golf III in constructie |
Vad ca la intalnirile voastre iese distractie.
Ma primiti si pe mine? Vin si eu la urmatoarea intalnire :) |
Da man,ne vedem la locul stabilit,ora stabilita.
Sa nu te ratacesti ca ne suparam:lol: |
Eu imi fac destul de mult veacul prin floreasca-dorobanti deci stiu si cu ochii inchisi sa ajung :lol:
|
cateva poze pt propietar...si sper sa aiba grija de ea in continuare!!!
|
super vectra....sper ca nou propietar sa aibe grija de ea in continnuare!!! bafta baieti faine rau masinile si poate ne intalnim odata la vreun show!!!
|
multumim frumos alex, cu siguranta ne vom intalni la show-uri...
o sa revin cu poze si cu cateva dintre masinile de la targu jiu;) |
5 Attachment(s)
uitati aici pozele pe care vroia und Alexx sa le puna.
cred ca despre astea e vorba pozele acestea sunt de cand masina apartinea lui alex |
1 Attachment(s)
...o sa urmeze mai multe :twisted:
PS:salutari de la Tg-jiu 8) |
HEHE asta e facuta aseara? :D Prea tare,Civicu in centru ,ursii in dreapta si opelurile in stanga :D aka Nebunii de la Tg. Jiu ! :D
|
TG. JIU va salut ptr cei ce nu stiu vicele SNR Bucuresti sper ca as putea sa vin si eu vineri din 24 la TG JIU sa va vad si eu mi-ar face mare placere bafta
|
Cam lipsa de activitate pe threadu asta de ceva vreme :P cand va mai intalniti ca vin si io cu cazanu meu :))
|
poi vineri e intrunire
|
3 Attachment(s)
asa este reaop,imi cer scuze pentru asta...momentan fiecare cu treburile lui,licente...reparatii la masina...probleme personale...si nu prea am stat pe forum,o parte din ei nici nu au cont pe acest forum
Vineri ne intalnim...ti-am explicat prin PM mai multe,daca e vorbim pe mess mai in detaliu...sau ne vedem direct acolo. in continuare...poze de la montarea parasolarului pe ursul vicepresedintelui de la targu jiu ... un urs cu inima maricica. + o poza tot de la targu jiu kadetul rosu are acum alt parasolar:D...masina a fost cumparata de la cineva din acel club,si ... era proaspata.... |
hellou, pozele de vineri le postati paicea? :P
|
4 Attachment(s)
Doar atat am apucat sa iau si eu de la oprea,restul ramane sa fie luate de la prietena lui claudiu... ;) Felicitari pt. masina,e un proiect promitator!
|
6 Attachment(s)
gata oameni buni...nu sariti cu parul :lol:
nu reusesc sa dau de prietena lui claudiu...implicit nici de claudiu asa ca sa il anunte in pana mea cineva ca vrem pozele...facem protest in parcare la el...cum fac profesorii in fata guvernului...sau unde naibi fac :D cateva poze de vineri...restu...cand fac rost de ele:D |
sunt din tg-jiu si as vrea sa ma primiti si pe mine in acest club ,bineinteles daca s-ar putea ?:) multumesc anticipat
|
Discuta cu Lukian cu civicu' ,el este presedinte acolo. Ca sa fii acceptat trebuie sa respecti o serie de criterii si sa dai dovada de o serie de calitati. Stii unde se tine intalnirea de vineri seara,dai de el si de restul clubului acolo ;)
|
duminica nu se fac intalniri ?
|
intalniri se tin foarte des...oficial doar vineri...neoficial...mereu:D
vinerea trecuta a fost si bucurestiul la targu jiu...daca ai fi venit cunosteai ceva mai multa lume in principiu in club este loc pentru toata lumea,asa ca ia legatura cu unu din baietii de acolo sa discutati mai multe |
tari astia de la S.N.R...:)
|
vinerea asta am fost acolo jos la MOL ,am un logan 1,6 mpi 90 de cai .Am fost si spre ticleni cand a facut Lukyan liniutza ,am facut si eu o liniutza cu un bmw negru (cred ca era de la bucuresti).
|
noi eram cu cel rosu...hmm...1.6...stiu ca au fost 2 loganuri...unu din ele cu 1.4 iar celalalt cred ca era al tau...
TheFasterMan...date'n muschii mei de simpatic :lol: in curand poze de la tg jiu |
Quote:
|
oprea u erai cu bmw-ul acela PIS?
|
nu eu eram soferul...eu stateam in dreapta...sau in spate...sau pe trapa...m-am tot mutat ca nu avem pozitie sa filmez:lol:
eram intr-un tricou alb ( cu un desen in fata cu moto) trimite-mi un PM cu id-ul tau si vorbim mai multe |
si ai filmulet cu liniutza lui lukyan?sau poze....
|
Din cate tin eu minte , singura liniutza de acolo a fost o liniutza desenata cu creta pe asfalt...altceva nu a fost nimic..
|
da...mama ei de liniuta...iar mi-sa rupt lantul aseara....data viitoare pun pe foaia mijlocie
dragosh pune si tu cateva poze de vineri...si mai pun eu maine cateva eventual |
SAL BAIETII !!! sunt baiatu cu ROVERU !
CINE MA AJUTA SA MONTEZ DISTANTIERE PE SPATE LA MASINA VREAU CEVA DE 20mm pe fiecare roata NUMAI PE SPATE ( in fata imi montez bara de rigidizare ) SUSPENSIE SPORT NARE ROST sa ii mai pun ! si da mult mai bine estetic ....decat practic ca oricum suspensia stim ca fute CU minim 20 % mai repede tot ce apartine pe acolo de ea ! |
cu distantierele se rezolva...vorbim
la chestia cu bara de rigidizare...eventual iti poti lua suspensie ajustabila pe duritate...ca sa nu ai probleme ... dar nu prea vad ce probleme poti avea din cauza ei. inafara de faptul ca e mai joasa si nu o sa poti urca borduri,ca o sa atingi cu scutul sau cu altceva...nu vad ce probleme poti avea |
Quote:
|
VINERI ACUMA ?? la ce ora se imcepe adunarea tot pe la 8 ?? cum facem cu ...parasolaru ? etc ? as vrea sa imi montez si eu daca e sa facem ceva frumos !! ???
|
13 Attachment(s)
vineri de la 21:30...vorbim vineri despre tot
pana atunci...cateva poze de la tg jiu & drumu spre valcea(romaneasca aia ce a tinut loc sambata seara:D ) |
|
mersi SYD
asteptam si filmarile:D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning