![]() |
Re: Celalalt OZN
mersi mult de tot de sfat asa ca o sa incep sa o conduc asa ca pe o domnisoara ca oricum nu are un motor periculos(3.2 benzina ceva).
sper sa scada consumul,la cat a scazut la voi????? |
drum lin..si lung, pana in 120 km/h , cam 6.5 % !
|
cum as reusi sa scot un consum mai mic???
cauciucuri umflate mai mult de 2.2 atm.........???? schimbat trepte de viteza la 1700 rot/min...........????? viteza medie de 80 km/h.....???? |
si lumea spune ca suntem rai....
ai idee cum se numeste forum-ul asta ? astea sunt discutii de daciaclub poate. aici in orice caz nu isi au locul. |
ce rost are sa te limitezi in consum? sa economisesti 3.5 lei la suta de km? te plangi de consum si vroiai bmw :-j
|
of mai oameni nu mai pot sa mai intreb nimic ca se gasesc imediat oameni de treb sa puna niste intrebari de 2 bani.loganul e masina de zi cu zi si bmw l-as lua pt evenimente speciale si nu m-ar deranja nici de ar consuma 28% benzina daca e pasiune.
|
mai ozn-ule sincer am citit topicul tau cat de cat! nu vreau sa par nesimtit dar sa pui nr in stanga pare tiganie la logan ma refer daca ai fi avut un bodykit custom ca sa acopere gaura aia mai ziceam! ma rog ozn-ule e masina ta si poti face ce vrei!
|
Quote:
|
si altceva cu masina?ceva noutati...nu pui un sistem audio ceva ?
|
ce-ar fi sa va vedeti de treaba voi , pana nu se lasa cu warninguri si infractiuni?
va rog sa va mentineti discutiile pe subiect |
pai invidia e mare, nu stii vechea poveste la forumul asta, unii comenteaza numai ca sa isi faca posturi( scz de off)
|
masina merge si consuma benzina,atata tot,tata ozn alearga dupa altceva,daca ma ajuta Cel de Sus cu barba poate o schimb in ceva nemtesc.
|
eu tot nu inteleg de ce tre sa umpleti topicul omului cu posturi ,, de ce ti-ai pus nr stramb'' a intrebat unul cred ca e de ajuns, asa ajungem sa citim topicuri de 15 20 de pagini din care doar 3 sunt pe subiect.
|
6 Attachment(s)
..........
|
Arata meserie , dar pleoapele asa sunt cumparate sau facute ? Si cat te-a costat sa faci portbagajul clean ?:D
|
2 Attachment(s)
.........
|
mai de la departare din fata zici ca`i golf 6 .draguta
|
6 Attachment(s)
mersi de aprecieri dar nu prea cred totusi ....
|
arata dragut;)...dar tu ce ai facut? ai pus filtru la filtru?
|
probabil cel din carcasa si l-a scos, asa am avut la inceput si eu la super nova, ozn, cauta un furtun sau o teava vezi tu sa il bagi in corpu clapeta, si la celalat capat pune filtru, asa cum e acum la tine nu are nici un sunet
|
simpatica masina, dar pacat ca e asa inalta si ca nu poti umbla la ea decat modificari minore:(
|
9 Attachment(s)
........urmeaza alte noi surprizeeee.....
|
ce bine ar fi daca ai putea sa o mai cobori.
|
Frumoasa masina:-)
Imi place ca nu ai jante o dai incet pe cult style...8) Un pic ar merge coborata, bafta |
multa bafta in continuare si la cat mai multe surprize...
place ca e clean..... |
10 Attachment(s)
o noua surpriza.........
|
frumos.. :D
|
Super jantele, acuma neaparat trebuie sa urmeze niste arcuri sport asai?:rolleyes2
|
faci jantele negre?
|
arata ca naiba cu cauciucurile alea, sincer
daca iti pui cauciucuri stretched, buza aripilor trebuie sa vina foarte aproape de ele. Si n-ai cum sa lasi suspensia atat de mult incat sa vina frumos. Gandeste-te la o pereche noua de cauciucuri, clar. |
Frumoase jante, dar cam proasta alegerea locului pt filtrul de aer. Acolo o sa iti intre mereu apa in el!
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare...cum se fac jantele astea? astea sunt cele de stock?
|
da sunt jantele stock pe care le tin pt revizie.........
sunt atent cu apa.................. urmeaza arcuri.............. ............ |
stiu ca sunt jante stock..dar nu sunt intoarse?
|
nu sunt normale si doar ca sunt buzele albe iti dau impresia ca sunt mai late...........
|
aa....da... :)..oricum..arata bine :D... bvoo
|
Quote:
|
da.de la ursus................
|
Arata super pana acum,bafta in continuare cu proiectul tau !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning