Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Taximetristii clujeni - discutii (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/106071-taximetristii-clujeni-discutii.html)

bzsa 18-02-09 15:50

Re: Taximetristii clujeni - discutii

Quote:

Originally Posted by claudius (Post 2078523)
ai ce se plictisesc unii..de ce nu va faceti cate un jurnal in care sa scrieti ce v-o mai facut cate un taximetrist in fiecare zi..

ce sa scriem despre tirsti daca e topic de taximetrisit

claudius 18-02-09 15:54

pe ei ii tineti minte ca-s taximetristi, dar cati soferi obisnuiti nu te incurca in trafic? pun pariu ca sunt cu mult mai multi decat taximetristii, da mnoah ce sa facem, e la moda sa vorbim despre taximetristi :P

vlad_VSV 18-02-09 19:17

normal ca is o gramada de soferi obisnuiti care te incurca,io ce am zis mai sus ca nu au taximetristii toata vina pt traficul naspa din cluj
Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 2072599)
da nu au ei vina totala pt traficul naspa din cluj ;)

ps:ma azi pe la 11 ase te grabeai de numa :D io am coborat de pe varianta zorilor manastur si tu veneai dinspre kaufland,te-ai bagat in sens,nici nu mai vazut ca eram la 5 m :)) , nici sa clanxonez n-am apucat:P

claudius 18-02-09 21:50

no vezi.. si io nu fac taxi :))

-LEXION- 19-02-09 13:38

o colega a fost implicata in dimineata asta intr-un accident, ca pasagera intr-un taxi. I-a venit la comanda un taxi BMW pisicuta, cu un tinerel la volan, care la fiecare curba incerca cate un drift, iar la coborare pe Buna Ziua, in curba aceea stransa spre stanga, a avut viteza prea mare si a intrat intr-un camion de pe contrasens (din cate am inteles). Nu au fost raniti.

edit: am aflat restul detaliilor. A lovit cu usa spate din dreapta camionul, la coborare in curba de stanga. Banuiesc ca i-a alunecat spatele...altfel nu vad cum...un drift nereusit :???:

mafiozzo 19-02-09 14:26

mai nou si taximetristi sufera de " drifting "

CristianD 23-02-09 15:59

e BMW , tractiune spate ... fuge usor spatele ... se mai intampla.

-LEXION- 27-02-09 19:07

http://www.clujeanul.ro/cluj/daca-nu...imetre-4003968

CJ-86-UHE 18-03-09 13:01

Aveti grije sa nu cumva sa-i claxonati daca au tupeul de a ocupa 2 benzi de circulatie pana au loc sa intre in parcarile de taxi amenajate de primarie ca sunt in stare sa intre peste tine in masina ca el "nu e taratura venita in cluj ci traieste aici de 40 de ani de cand s-a nascut" si m-a mai si amenintat ca in 2 ore maxim ma muta din cluj:))

KoKozula 18-03-09 14:27

apai daca iti permiti sa "clansonezi" crema clujului ... adica "tacsimetristii" culti care considera ca e dreptul lor sa ifi faca propriile reguli de circulatie ... oare la ce te asteptai :)) ... sa spuna "ups scuze plec acum"? :))

-LEXION- 18-03-09 15:21

sunt niste adevarati nesimtiti. Mai ales, cum stau pe 2 randuri in fata la Teatrul National, si daca ii claxonezi, nici nu te observa, sau te mai si injura...ca doar ei sunt vreo 20, si tu, esti unul.

Bine ca politia ridica masini din cartiere dintre blocuri, si in centru ii lasa pe nenoroiciti sa blocheze 2 benzi.....

vali_cd 23-03-09 10:23

eu cred ca voi recurge la urmatoarea metoda: imi iau niste oua pe care le tin in masina si o punga cu faina. si care ma blocheaza pe banda 1 sau ceva asemanator..jap un ou pe parbriz si o punga cu faina pe el. ca altfel nu se mai poate

Kent8 23-03-09 14:08

azi am mer4s cu taxiul de la terapia pana in zorilor...si am dat peste un nespalat...de mi s`o facut o greata.
putea ala a transpiratie...dar ma grabeam ca altfel ma dadeam jos...si luam alt taxi.
pe bucuresti i`am spus ca vreau sa fumez...nu mai putea sufla de ce putea nespalatul.
era un din ala cu ceafa groasa, cu o caciula in varful capului si tricou rosu cu steaua.
avea un opel astra combi...motor de 1.4 89 de cai...si o zis ca asa-i de sportiva masina, ca se infige...
i-am dat pace, ca eram gandit .
aveam in mana niste centuri de curse, tocmai le cumparasem si mergeam sa le montez, cand ajung la destinatie ma intreaba daca am nevoie de un copilot, se baga, doar sa-l sun.
i-am spus ca o sa dau anunt prin dispecerat cand am sa am nevoie de el.

mama da ce putea putii ala, infernal, groaznic
asta pe langa texte din alea ca intr-o zi i s-o bagat unu in fata o mers in fata lui l-o blocat s-o dat jos la el i-o dat 2 picioare in portiera, sa-l invete el minte cum se depaseste...si faze din alea de 2 lei de taximetrist plictisit de viata, burtos si fara scoala

bzsa 23-03-09 15:45

mama eu nu am noroc de unul de asta sa ii fac cunostinta cu bata de baseball

CJ-86-UHE 23-03-09 16:08

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 2175506)

inseamna ca nu prea umbli prin centru ziua.

Sambata seara eram pe ciobanului si vroiam sa fac dreapta pe grigore alexandrescu si fix in fata mea opreste una si pue avarile de nu aveam cum sa intru pe strada de ea. ii fac cu farurile deschide usa si zice "2 secunde sa las clientu" ii zica ca sa dea un pic mai in fata sau mai in spate sa pot trece si il las dupa aia si se apuca sa urle ca de ce nu am rabdare ca dak acolov rea clientul ea ce sa faca si tot urla pe acolo....ii dau pace..intru pe grigore alexandrescu si un coleg de-al ei de breasla dadea cu spatele (fiind sens unic). am vazut ca era o parcare pe stanga am asteptat, ma gandeam ca intra dar tot dadea cu spatele si vroia sa dau si eu ca sa poata iesii inapoi pe ciobanului.banuiesc ca a gresit strada.

Sambata trecuta in fata la central vad un loc liber.bineinteles blocat de un taximetrist care ocupa prima banda de circulatie.ii dau un claxon scurt si il rog frumos sa ma lase sa intru.se uita si zice ca nu-i voie acolo ca e loc pentru taxi si l-am intrebat el de ce nu intra. mi-a dat un raspuns foarte scurt: "ca nu vreau" si si-a intors privirea spre trotuar.

DaNuTzU' 23-03-09 16:57

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 2175506)

=)))))))hahahahahahahahahahaahahahahahahaha!!!!

bzsa 23-03-09 18:40

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 2175737)
=)))))))hahahahahahahahahahaahahahahahahaha!!!!

haaaahhaaaa haaaa
te-as vedea pe tine daca ti-ar da vre-o 2 picioare in usa ce ai face:rolleyes2
sau poate tu te lasi pagubas si ii respecti pt ca sunt taximetristi sau ti-e teama sa cumva sa anunte indicativ 100 :lol::lol::lol::lol:
mai bine, las geamul si il intrebi daca are asigurare

mafiozzo 24-03-09 00:02

daca nu stiati dragilor indicativu 100 e interzis... nu mai e voe sa bagi repoede indicativ 100

DaNuTzU' 24-03-09 02:32

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 2176125)
haaaahhaaaa haaaa
te-as vedea pe tine daca ti-ar da vre-o 2 picioare in usa ce ai face:rolleyes2
sau poate tu te lasi pagubas si ii respecti pt ca sunt taximetristi sau ti-e teama sa cumva sa anunte indicativ 100 :lol::lol::lol::lol:
mai bine, las geamul si il intrebi daca are asigurare

muhahahah i-as rupe capu;))) da ma gandeam la tine sti...cat poti fi de violent...avand in vedere ca ai 60 in brat=)))

Dodo_998 24-03-09 02:46

toata lumea i-ar bate, dar unu nu comenteaza cand are ceva de impartit cu vreun taximetrist... asta imi place mie la voi, scrieti pe forum, toti sunteti zmei, dar fata in fata, apasati repede pe butonul de la inchiderea centralizata ...

bzsa 24-03-09 07:54

[QUOTE=DaNuTzU';2177482]muhahahah i-as rupe capu;))) da ma gandeam la tine sti...cat poti fi de violent...avand in vedere ca ai 60 in brat=)))[/QUOTE
:-) :-):-)
nu bratul trebuie sa il ai de 60 ci bata de baseball sa ii crepi capu,sau mai bine ii arunci un baros in parbriz

ieri am vazut la spitalulu cfr de pe republici 2 taximetristi stateau in drum unu lasa clientul celalalt citea ziarul presupun ca astepta pe cineva pe sensul de urcare,claxonau soferi dar astia nici macar nu se deranjau stateau mai departe linistiti in fata mea era un tip cu un passat o lasat geamul cand o trecut pe langa el si o aruncat o sticla de cola goala pe capota :lol::lol::lol:

mafiozzo 24-03-09 09:39

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 2177488)
toata lumea i-ar bate, dar unu nu comenteaza cand are ceva de impartit cu vreun taximetrist... asta imi place mie la voi, scrieti pe forum, toti sunteti zmei, dar fata in fata, apasati repede pe butonul de la inchiderea centralizata ...

eu unu cand is singur in masina... stau cu minte:)) dar cand is cu vre un preten... la toti deschidem geamu si comentam

gangsta 24-03-09 11:58

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 2177882)
eu unu cand is singur in masina... stau cu minte:)) dar cand is cu vre un preten... la toti deschidem geamu si comentam

WOW!

Quote:

daca nu stiati dragilor indicativu 100 e interzis... nu mai e voe sa bagi repoede indicativ 100
De unde stii, esti angajat pe TAXI?

mafiozzo 24-03-09 13:27

gangsta : nu fac taxi, asa am auzit .. nu mai fi artagos ca nu e frumos;)

DaNuTzU' 24-03-09 15:25

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 2177882)

alt viteaz=)))

Dodo_998 24-03-09 17:06

am prins si eu destui zmei din astia care lasau geamul si injurau.. si le-a parut rau la toti..

gangsta 24-03-09 17:34

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 2178517)
gangsta : nu fac taxi, asa am auzit .. nu mai fi artagos ca nu e frumos;)

Nu ai auzit bine...taxistu isi poate chema colegii cand simte el nevoia...nu e regula ca dupa 3 pumni si un dinte spart sa dai indicativul.

Cata RHC 24-03-09 17:44

Am avut un mic incident cu un taximetrist in fata la Fashion in P-ta Unirii unde stau taximetristii. I-am dat la unul niste suturi in spate de a vazut stele verzi. Colegii lui care stateau si frecau menta acolo in fata au sters-o repede cand au vazut ca ii scandal. Idiotu ala o chemat politia sa "i-mi arate mie" cine ii el ca ii stie pe politisti. Cand or venit politistii l-au intrebata daca are martori. Zice ala imediat ca-i cheama prin statie pe colegii care au vazut incidentul. Bineinteles ca dupe ce a apelat prin statie ziceau colegii lui ca nu au fost acolo ca nu au vazut, etc. Pana la urma i-am dat o clanta pentru logan ca i-am dat prima data niste suturi si la portiera si asta a fost tot. A... era sa uit scandalul a inceput dupa o faza asemanatoare cu cea povestita de CJ 86 UHE cu parcarea din fata de la central.

Cata RHC 24-03-09 17:47

Vreau sa spun ca sunt multi taximetristi nesimtiti dar foarte multi sunt si oameni de treaba. Pacat ca aia care isi fac treaba nu reactioneaza la magariile pe care le fac multi colegi de-ai lor

CJ-86-UHE 24-03-09 18:12

Quote:

Originally Posted by Cata RHC (Post 2179285)
Am avut un mic incident cu un taximetrist in fata la Fashion in P-ta Unirii unde stau taximetristii. I-am dat la unul niste suturi in spate de a vazut stele verzi. Colegii lui care stateau si frecau menta acolo in fata au sters-o repede cand au vazut ca ii scandal. Idiotu ala o chemat politia sa "i-mi arate mie" cine ii el ca ii stie pe politisti. Cand or venit politistii l-au intrebata daca are martori. Zice ala imediat ca-i cheama prin statie pe colegii care au vazut incidentul. Bineinteles ca dupe ce a apelat prin statie ziceau colegii lui ca nu au fost acolo ca nu au vazut, etc. Pana la urma i-am dat o clanta pentru logan ca i-am dat prima data niste suturi si la portiera si asta a fost tot. A... era sa uit scandalul a inceput dupa o faza asemanatoare cu cea povestita de CJ 86 UHE cu parcarea din fata de la central.

Am vazut anul trecut in vara o faza identica cu ce ai zis tu acolo intr-o seara.Nu stiu dak erai tu, dar imi amintesc ca erau doi tipicu o alfa dak bine imi amintesc, care dupa ce l-au capacit pe taximetrist au intrat in fashion.

Dodo_998 24-03-09 18:25

astea sunt cazuri rare. poate vreun pusti care abia a intrat si el pe felie sufera ca e taximetrist..

loverboy 24-03-09 19:27

Dodo_998 scuza-ma daca te intreb... esti taximetrist? :lol::lol::lol:

CJ-86-UHE 24-03-09 19:44

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 2179762)
Dodo_998 scuza-ma daca te intreb... esti taximetrist? :lol::lol::lol:

e din bucuresti, dar stie ce se petrece in cluj

Cata RHC 24-03-09 21:13

Nu era prin toamna. Si eram singur.
Ideea este ca el a fost un magar. Daca isi vedea de treaba nu aveam nimic cu el, ca am si treburi mai bune de facut decat sa bat lumea pe strada. Da una peste alta nesimtitii asta merita... NUMA BINE

DaNuTzU' 25-03-09 01:25

Quote:

Originally Posted by Cata RHC (Post 2179285)

dintre toti vitejii de aici tu esti singuru pe care te cred 100%!!

Dodo_998 25-03-09 01:53

Tata are taxiuri date la plan. Si cand mai ramane cate o masina libera, ma bag eu pe ea, pana se ocupa. Ca sa spun asa, sunt si taximetrist. De-asta ma enerveaza ce vad despre taximetristi. De fapt, ma enerveaza cand generalizati. Sunt si taximetristi normali.

CristianD 25-03-09 08:29

se generalizeaza pt ca numarul taximetristilor "pro" e mai mare decat a celor normali.

Cata RHC 25-03-09 08:47

Eu tocmai asta spuneam. Sunt o gramada de nesimtiti care ii "trag" si pe ceilalti dupa ei.
Pacat ca stiu o gramada de OAMENI care fac taxi si am tot respectul pentru ei si trebuie sa suporte nervii celorlalti soferi din cauza unor mari cretini.

Duti 02-04-09 20:26

Si eu is taximetrist in cluj si va zic k nu e asa usor cum pare la prima vedere.Trebuie sa va ganditi in primul rand k omul ala ii la munca, presat de timp, de bani si d tot felul de patroni romani tampiti, in conditii mizere.Voi mergeti pana la munca sau va plimbati aiurea si va enervati in trafic, k n-ai cum altfel, knd vezi c tampenii fac unii, dar ganditiva ca omul ala sta minim 10-12 ore pe zi in trafic.Decat sa aruncati cu pietre, cu tot respectul, mai bine trimiteti-va sotiile cu taxi in loc sa incurce traficul la volan si atunci nu o sa mai fie nevoiti sa blocheze benzi de circulatie k sunt prea multi in standuri.Si ca sa raspund la una dintre intrebarile frecvente, taximetristii sunt protejati de o lege, 38 din nush c data prin care au voie sa opreasca oriunde nu incurca traficul f tare timp de trei minute.In plus, mai duc cateodata si persoane cu handicap sau in varsta, pe care nu-i pot lasa oriunde.Intr-adevar, sunt si nesimtiti, in general cei care conduc masini de firma, dar aproape toti, nu doar taximetristii, care conduc masini de firma is nesimtiti.Si ala care zice k o dat picioare la un taximetrist, desi ma indoiesc, ma bucur sincer pentru el k o scapat si il sfatuiesc sa nu repete greseala.

mafiozzo 02-04-09 22:42

da lol duti hai ma... ce lege scrie ca aveti voe sa stati cate 20 in standuri a cate 5 locuri sau sa va puneti unu langa altu si sa stai la povesti incurcand tot traficul.. si sa nu mai vorbim.. in fata la obsesion nici nu este stand de taxi da voi stati pana in sensu giratoriu.. incurcand iarasi traficu astea sunt doar cateva...dintre cele care le faceti voi

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning