![]() |
Re: Mini Cooper S
Probleme cu chederele nu am. :) Ce piese ai nevoie?Nu conteaza daca ai modificari sau nu,poti sa-ti prezinti masina cu plusurile si minusurile ei,impresii si bineinteles cu poze pentru a ne desfata ochii. :) Toate cele bune.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O noua poza... :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva in genul asta Daniel? :twisted:
|
Quote:
Poate ai timp peste ceva timp(sa termin si eu examenele), nu vrei sa bagam un transfagarasean cu masinutzele ? Curbe alea alea, stii tu roti care scartaie, nebunie!;) |
Fly vezi ca exista un mod de a reseta geamurile. O problema intalnita la MINI este : computerul uita pozitia geamului, astfel incat, ori nu se mai lasa jos cand deschizi usa ori nu se inchide cat trebuie. Tre sa caut metoda de resetat pt ca am uitat-o, dar din cate tin minte trebuie sa ti butonul de geam in sus timp de 10 - 15 secunde PARCA. Incearca asta.
Daca mai ai probleme specifica la probleme si nu pe thread la Vali :) Stiu majoritatea problemelor deci nu ezita sa intrebi, te ajutam cu placere! |
Am incercat,am tinut butonul apasat si nu s`a intamplat nimic,poti sa te mai gandesti sa imi spui cum sa fac?Legat de poza,imi cer scuze daca am deranjat pe cineva si diseara am sa incerc sa o mut la zona tehnica.
|
Quote:
LE: Din cate m-am uitat asta e solutie de resetat. Eu tot nu am inteles, geamul intra sau nu in cheder ? Cand deschizi usa se lasa 1 deget in jos ? :rolleyes2 |
Domnilor nu ma deranjeaza ca dezbati o problema pe topicul meu,de asta se cheama forum.:-) Am sa incerc sa mut discutia la probleme cand ajung la un calculator pentru ca sunt in momentul asta pe telefon.;) Toate cele bune.
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc ca ma sustii Daniel. :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Grila neagra cum iti ziceam (fagure) si prelungire bara! Sweet! |
dar jantele alea Matt Graphite ce zic ? nu va plac a ?:))
|
Quote:
|
Nu raspund la provocari. :lol: Blowwind ai tema pentru acasa:help:cauta grila si prelungirea la bara:peace:
|
i`ll do my homework on monday :D
|
Frumoasa foc masinuta! S-o stapanesti sanatos! Visez la o masinuta dinasta, sper sa stapanesc si eu una intr-o zi! Toate cele bune!
|
Quote:
|
Merci pentru aprecieri :)
|
23 Attachment(s)
Poze noi cu ala micu...:D
|
1 Attachment(s)
As fi vrut si eu poze cu masinutza :cry:
Arata atat de tare incat nu stiu ce ai mai putea sa-i pui. Ia vezi ce zici de un clean look?Pe rosu parca da misto, dar la mine pe negru a facut o mare diferenta cand am dat jos ONE ala.:rolleyes2 E doar o idee sper sa nu te supere! :oops: |
Not bad :D,dar nu cred ca renunt la S :twisted:
|
Quote:
|
Deci al tau e Mini ala de la IDM (nu prea l-am mai vazut in ultimu timp).
PS: acu` e bine ca iti stiu nr de tel cand nu raspunde nimeni la receptie :lol:. Frumos exemplar sa il stapanesti sanatos si fara incidente cu el. L.E. Crezi ca ar incapea un tac(din ala de snook) in el :rolleyes2 ? Incercam cand o mai vad prin parcare ? |
Quote:
|
M-ai prins manumeciu :lol: Intra fara probleme :D Suna-ma cand ai nevoie.Daniele gata cu licenta?Nu uita sa-ti prezinti noua masina tradatorule.:lol:
|
Quote:
In weekend fac poze cu ea curata! :lol: Deocamdata am schimbat placutele + filtru polen ca se cerea. Weekend-ul viitor ai timp ? Bagam o excursie cu buburuzele ? Il luam si pe Radu daca vrea sa vina.(parca asa il cheama scuze daca l-am botezat :oops:) |
Uraaaaaaaaaaa :-) Si Radu era cu licenta...:sad: Teoretic intru in concediu :peace:
|
Ma eliberez de stres dupa 28 iulie... Daca nu e prea tarziu pentru voi facem o tura... Mai incet asa, sa nu agitam berile si carnea de gratar!!! :)
|
Pentru mine este ok si pe 28. Si da, Radu are dreptate, incet si sigur sa nu dea boala in gratare! :D :D :D
|
10 Attachment(s)
Cateva poze noi de la Mini Challenge. :D
|
33 Attachment(s)
Lista cu ce s-a schimbat la bestie:
-discuri frana fata-spate EBC Turbo Groove -placute frana fata-spate EBC Green Stuff -bielete reglabile bara torsiune V-Maxx -V-maxx coilover kit reglabile pe inaltime si cu 30% mai dure fata de serie -strut bar OMP |
haa..deci am vazut bine aseara ... mi se parea mie ca e prea pe burta masina :D:D
|
Busted. :D
|
5 Attachment(s)
New photos. :D
|
9 Attachment(s)
Poze noi...Scuzati calitatea pozelor.:D
|