![]() |
Re: Cielo - DJ-06-PFH
Parca e mai frumoasa live
|
arcuri noi
Am gasit arcuri (H&R) si acum e cu burta mai aproape de sol si e mai topaitoare pe denivelari....dar asectul imi place si stabilitatea in curbe...maine poze :)
|
Re: arcuri noi
Quote:
|
le-am luat de la un baiat cu dezmembrari
au costat 220 lei cu montaj coboara cam 4 cm |
Quote:
Vreau si eu , mai are tipu? |
...
nu mai are. si eu am tot cautat peste tot de m-am saturat. daca aflu de altele te anunt. vazui mesaju
|
low.....
3 Attachment(s)
ceva poze cu noile arcuri. acum nu mai pot parca peste borduri...:rolleyes2
|
Re: low.....
Quote:
|
Azi ti-am vazut masina pe Maria Tanase langa MOL.
Pozele nu dezvaluie tot, arata de n ori mai bine in realitate. Superba masina. |
:)
5 Attachment(s)
Multumesc pt. aprecieri.Incerc sa mai atasez cateva poze...
|
Re: :)
Quote:
|
foarte bine arata acuma ca e lasata mai jos. Bafta cu ea!
|
...
:)...mda si mie imi place cum se aude cu toba sport (stiu de cand se rupsese teava de dinainte de intermediara), dar mai fac drumuri prin afara si ma ia durerea de cap cu evacuare sport (sunt mai sensibil de urechi :) )
|
Re: ...
Quote:
|
buna alegere bravo! :arrow:
|
frumoasa foc domnu :D
de pe ce masina sunt arcurile? |
multam.
cred ca de astra f...le-am luat de la dezm |
fara numarrr....
3 Attachment(s)
ceva poze sa nu se puna prafu...
|
Re: fara numarrr....
Quote:
|
De la ce provine prelungirea de la bara fata ?
|
e frumoasa:twisted:...o prinde acea fustita de minune chiar...
raspund eu in locul lui... din cate stiu eu este dupa un renault ..dar nu se stie modelul(sa ma corecteza daca gresesc),dar pica de minune...;) numai bine! |
Quote:
|
re
Quote:
Voi ce mai ziceti? nici o intalnire nimic? |
Claule duminica daca nu ploua , eu sunt in parcare :D... te astept
|
La grila fata nu-i faci nimic?Adica sa inlaturi nervurile si sa pui o plasa/grila neagra?Ar da bine pe culoarea masinii tale
Bafta,masina e super! |
Ce ne pregatesti??Am vazut ca ti`ai scoss arcurile h&r la vanzare...cu ce le`ai schimbat??
|
vand arcurile H&R
1. grila e deja modificata (se vede in pozele din paginile anterioare)
2. am pus nste arcuri mai inalte putin pt. ca era prea lasata in bot, iar pe cele spate le schimbasem deja cu unele cu 2cm mai mici decat cele stoc. pretul la arcuri se mai negociaza pt. pasionati... :) de vanzare (marfa de calitate) |
Cieloiu
1 Attachment(s)
Slaut,
N-am mai scris nimic de ceva vreme pe aici...de atunci masinuta a mai primit: -tamburi spate TRW -saboti TRW -fise Tesla -bujii Champion Si a facut un drum pana la Viena in honeymoon (1800 km in total). Pot spune ca era singurul Cielo de pe acolo... :) poate doar ca e prea batran pt. austrieci :) |
Ba frumoasa foc , am vazut-o chiar in ziua nuntii... si cand ai iesit din tara nu s-a luat nimeni de xenoanele tale puse pe faruri cu oglinda?
|
multam
Masinuta a fost in Bulgaria, Grecia, Ungaria si Austria si nu am avut probleme. n-au aia treaba cu tine, doar in Bulgaria unde vor spaga pt. viteza sau depasiri.
|
Re: multam
esti multumit de TESLA? a trecut cu bine cielito prin tarile alea...am vazut si eu prin franta cateva nexia....dar in paragina :)) tot la noi arata mai bine:D multa sanatate si numai bine!
|
dap.multumit
arcurile sport s-au dat... sa le foloseasca sanatos
|
Pa Cielo
:???::sad:
Baieti, va anunt ca am vandut Cieloiu meu drag. Partea buna e ca a ramas in familie si o sa fie ingrijit si frumos in continuare, iar cand o sa simt nevoia de aroma coreeana o sa-i invart nitel rotile. Intru in echipa VW dar Cielo o sa fie mereu in suflet... |
Re: Pa Cielo
Quote:
|
Re: Pa Cielo
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning