![]() |
da, observ :lol:
|
Re:
Quote:
|
da' unde-s posturile tale?
de ce ai minus 34???? |
Pai.. cica e din cauza unei erori phpbb :cry:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
mai asteptam mult? :bored: |
Re:
Quote:
|
Pe mashina?!? Eu vroiam sa pun pe geamu de la balcon 8)
Cand o sa fie gata sa imi zici si mie, facem noi cumva sa ajunga si la mine. Nu? |
ideea era sa nu le puneti in clasor, sau in caietul de amintiri :twisted:
te caut cand le am ,k _ |
chiar !!!!!!!!!!! care vreti sa completati oracolul meu? :lol:
|
Re:
Quote:
|
In legatura cu acele abtipilduri 4tuning, am un prieten care acum se inscrie si el la 4tuning si el lucreaza la o firma specializata in domeniu si se pot face in Bacau foarte simplu si foarte rapid si binenteles putem vorbi si de o reducere :D Userul lui e Spillner. Asteptam raspuns!
|
Sal,eu sunt proprietarul Super Novei rosii care vrea sa zboare.Sunt incepator in ale tuningului,pe care il realizez singur.Am mai avut o dacie alba GYI cu care am incercat sa ma initiez, cred ca sigur ati remarcato prin oras cred ca era cea mai frumoasa dacie 1300 modificata (parerea mea :D) .SN pe care o am acum e la inceput de drum.Mai este mult de lucru la ea dar asta necesita timp.Accesoriile folosite sunt fabricate manual de mine.Cand va fi gata va invit la un play...
|
In legatura cu abtibildurile pot sa le fac la mine la firma,pe un printer performant la un pret redus.Calitate garantata,orice model.oricate buc.Astept comanda.
|
Re:
Quote:
cumva vorbim de super nova ce apare la kitch? dak e aia, eu sa stii ca apreciez ca ai incercat sa faci ceva la ea, de unul singur, stiu ce inseamna, dar... ai gresit putin proportiile... dak vrei sa te ajut cu un sfat, adresa mea de ym e [email protected] , iar numarul meu de tel e 0744/21.06.32. pot sa te ajut cu sfaturi si ponturi, ca e pacat sa muncesti si sa bagi bani si timp si sa nu iasa ceva frumos... Quote:
|
Asa e,eu am incercat,stii cum e,nerabdarea...costa in tuning.caut un body kyt pt ea si triple clare.cip am gasit dar cei 15 cai imi sunt oferiti la pretul de 386E.Cam mult nu? :?
|
intelesesem ca sunt probleme cu stikerele si in legatura cu asta pot da o mana de ajutor.suntem multi cei ce le asteptam cu nerabdare. :P
|
Adresa mea de mail este roman_alexandru/[email protected].
|
Re:
Quote:
body kyt iti poate face catalin (ureche), da-mi un prv si-ti dau nr lui dak te intereseaza. |
Lasa Spillner ca de data asta sunt eu alaturi de tine si nu te las sa te grabesti degeaba! :D Pun pariu ca o sa iasa ceva foarte frumos din masina aia. RABDARE RABDARE!
|
E bine sa ai pe cineva alaturi cand te apuci de treaba.In legatura cu stikerele,nu se mai aude nimic?Hai sa facem ceva in legatura cu asta.Merci Boasa,merci.Asteptam tuningul la Logan...
|
Re:
Quote:
|
aleks dar cati candidati ai care spun ca isi vor pune pe masina alea? dar de ce sa nu incercam la Spilner sa facem cateva de proba si apoi om vedea noi, ce zici?
|
ba aleks sa iti dau un sfat ca intre prieteni?
de ce nu ma intrebi pe mine ianinte sa faci aceasta treaba? am un bun prieten de-al meu care taicasu are tipografie, serigrafie, tot tacamu si imi ia mult mai ieftin. :D :D :D for this things are friends.(nu prea le am cu engleza, am chiulit) |
pai vb cu el si da-mi un cost...
pe y.m as vrea, nu p forum, k? |
6 Attachment(s)
matrita fiancata opel vectra urmatorul model
|
Re:
Quote:
|
Pentru a da forma unei portiere (de exemplu) se toarna fier topit intr-o matritza si se preseaza. Asta stiai. Matritzele pentru portiere, aripi, portbagaj,...etc se fac intai din polistiren pentru ca este mai usor de modelat. In poze sunt matritele din polistiren pt vectra :lol: :wink:
|
super interesant, nu vazusem niciodata asa ceva.
ms fain pentru imagini. |
imi pare extrem de rau ca trebuie sa anunt o astfel de veste, dar este vorba de un membru important al comunitatii noastre auto, desi nu sta pe forum... il stiti cu totii.
este vorba despre silviu ( bibel- cu peugeot 206-TUN ), co-proprietarul car-style ( fostul c&c tuning). am aflat acum ca a suferit o complicatie cardiaca, iar acum este in spital. o sa incerc sa aflu mai multe amanunte, poate stiti si voi cate ceva si ne puteti spune. cert e ca eu am incercat sa-l gasesc de vineri, si are telefoanele inchise. incercati sa irositi cateva secunde din timpul vostru, si sa va ganditi, daca nu cer prea mult, sa isi revina cat mai repede, sa-l avem printre noi din nou la curse si pe strada. va multumesc |
no..........
stii din ce cauza? te duci la el? sper sa se faca bine |
azi ma duc la cip, colegul lui, sa aflu mai multe date.
pare incredibil, la 26 de ani ( dak nu ma insel) sa ai probleme cu inima... |
rar se intampla sa auzi de probleme cu inima la varsta asta
fuma? |
nu, din cate imi amintesc eu...
|
m-am rugat si cred ca si voi ati facut-o asa ca se va face bine curand :roll: :wink:
|
ouch.. urat tare.. eu nu pot decat sa ii doresc insanatosire grabnica si sa incerc sa pun o vb buna la Cel de sus
|
imi pare rau. maine o sa aflu eu.
|
imi pare tare rau de el,sa speram ca Doamne Doamne e acolo sus si vede si il va ajuta sa treaca peste asta,dar nu inteleg,de la ce problema asta...insanatosire grabnica Silviule,suntem alaturi de tine...
|
Se mai aude ceva cu stikerele?eu am sa fac la mine la firma cateva si daca o sa va placa mai facem...ideea e sa le faca cineva,nu conteaza cine,dar sa le facem.
|
dadada vrem stickere
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning