Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison" (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/104651-oltcit-club-11r-dj-38-rme-white-bison.html)

Axel 12 Trs 08-02-09 20:19

re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"

Frumoasa , ce sa zic ........bafta:P

electric_style 08-02-09 20:38

Quote:

Originally Posted by Axel 12 Trs (Post 2049156)
Frumoasa , ce sa zic ........bafta:P

ms frumos!

magnifiqo 08-02-09 20:55

Ti-am urmarit topicul de la inceput, sunt impresionat de cum a iesit masina intr-un final. Succes la ITP,aa si app...la ce jante te-ai gandit? vreun model ceva ?

electric_style 08-02-09 21:26

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 2049251)
Ti-am urmarit topicul de la inceput, sunt impresionat de cum a iesit masina intr-un final. Succes la ITP,aa si app...la ce jante te-ai gandit? vreun model ceva ?

MAM W1 pe 16" prindere 4x100 , latime 7.5J !!! am vrut sa le pun pe espero , dar abandonand proiectul,am fost nevoit sa le vand , insa le-am pastrat pentru masinuta asta :twisted: !!! nu le-am aratat pe topicul asta pana acum...pentru ca eram in dubi daca o sa-mi vina sau nu pe masina !!! problema erau semiaripile de pe spate , insa am vazut ca Laure2fast am pus niste jante cu mult mai jate decat astea si nu intampina probleme!

PS: ms frumos pentru aprecieri !!!

Andutu TZH 08-02-09 21:41

Hmmm,imi place:lol:,o sa schimbe total aspectul masini;)

Danutz Bratosin 08-02-09 21:43

Foarte frumoase electric! sa le montezi cu spor si sa le invarti cu putere:lol:

bafta!

electric_style 08-02-09 21:49

sa rezolv cu itp-ul....sa-i dau vopseaua promisa, apoi pun jantele!!!

PS: va multumesc pentru aprecieri!

magnifiqo 08-02-09 21:55

Se pare ca aducand aminte de jante si aratandu-le a crescut masina in ochii nostrii considerabil,o sa vina superb. Succes

electric_style 08-02-09 22:07

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 2049374)
Se pare ca aducand aminte de jante si aratandu-le a crescut masina in ochii nostrii considerabil,o sa vina superb. Succes

ma bucur!!! zic eu ca o sa iasa ceva frumos...!!!

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2049352)
Foarte frumoase electric! sa le montezi cu spor si sa le invarti cu putere:lol:

bafta!

ms de aprecieri si tie !!! de invartit sa invart...insa puterea ramane de vazut :D

Laure2fast 09-02-09 06:08

daca gasesti cauciucuri cu garda de 40 ..maxim 45 nu vei avea probleme la montare..
bafta in continuare

YoMihai90 09-02-09 12:46

super!! bafta in continuare!

-RAZVAN- 09-02-09 13:26

Nu sunt prea mari pentru micutul Oltcit?

Axel 12 Trs 09-02-09 15:41

Nu cred ,ca si CME are roti asa mari si merge:D

electric_style 09-02-09 16:23

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 2050065)
daca gasesti cauciucuri cu garda de 40 ..maxim 45 nu vei avea probleme la montare..
bafta in continuare

fac comanda si tot imi iau ce trebuie!!! nu fac compromisuri...!

Quote:

Originally Posted by -RAZVAN- (Post 2050974)
Nu sunt prea mari pentru micutul Oltcit?

nu cred ca's mari!!! CME-ul parca tot pe 16'' le are si nu sunt deloc mari...ba chiar schimba infatisarea masinii radical!

electric_style 09-02-09 16:28

2 Attachment(s)
azi mai facui mici reglaje la carburator , schimbai contactul ,borna de la baterie - , pusei volanul sport si remediai iluminarea bordului , deoarce nu aveam deloc!!!

poze cu volanul sport momo(a fost montat pe JCW). ps: volanul e imbracat in piele

COJONES2GOOD 09-02-09 21:17

Frumoase jantele frateee!In ceea ce priveste diametrul cauciucurilor,195/45/16 pastreaza exact diametrul original 145/80/13 asa ca "no problem"!

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 2052545)
Frumoase jantele frateee!In ceea ce priveste diametrul cauciucurilor,195/45/16 pastreaza exact diametrul original 145/80/13 asa ca "no problem"!

P.S.:Imi place la nebunie interiorul albastru "franta"!De doi ani caut unul integral pentru mine dar...pauza:sad:!

electric_style 09-02-09 21:21

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 2052545)

jantele raman sa fie puse pe masina ultima data!!! oricum acum ma pregatesc sa fac flansele si sa umflu aripile cat trebuie !!! trebuie sa fac masuratorile astea inainte de a o vopsi! vreau sa ma asigur ca totul e ok , si bine calculat!

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 2052556)
P.S.:Imi place la nebunie interiorul albastru "franta"!De doi ani caut unul integral pentru mine dar...pauza:sad:!

sincer sa fiu n-am mai vazut interioare de genul asta!!! la prima vedere cam am luat masina...o vazusem doar din exterior!!! uitandu-ma putin pe geam...cand am vazut interiorul albastru m-am dus cu gandul ca masina e dupa 92' !!! insa cand am aflat de la propietar ca e din 83...:shock: nu-mi venea sa cred...la cat de bine arata atat exterior cat si interior !!! deci eu unul n-a mai vazut asfel de interior !!!

azi cand remediai iluminarea bordului...observai ca becul de la martorul franei era ars!!! il schimbai ,dar dupa ce montai bordul la loc observai ca ramane apris !!! oare de ce ? cineva mi-a zis ca trebuiesc placutele de frana inlocuite , insa ele sunt recent schimbate!!! altcineva imi zice ca e prea mult lichid de frana in butoias!!! sugestii...sfaturi ?!?

Danutz Bratosin 09-02-09 21:42

martoru de la frana de mana? sau martorul de la uzura placutelor de frana?
verifica contactul de la frana de mana...posibil sa nu mai fie ''intreg'':)

COJONES2GOOD 09-02-09 21:45

Pai sa sti ca ai ceva de umflat la aripile spate pentru jantele acelea,dar nu ma indoiesc ca o sa iasa perfect!
In ceea ce priveste martorul pentru frana,dupa ce verifici contactele uita-te si la firele care mergeau spre placutele de frana fata caci daca nu mai ai placute cu senzori poate s-a ratacit vreun fir de + prin compartimentul motor!

electric_style 09-02-09 21:59

Quote:

Originally Posted by COJONES2GOOD (Post 2052685)
Pai sa sti ca ai ceva de umflat la aripile spate pentru jantele acelea,dar nu ma indoiesc ca o sa iasa perfect!
In ceea ce priveste martorul pentru frana,dupa ce verifici contactele uita-te si la firele care mergeau spre placutele de frana fata caci daca nu mai ai placute cu senzori poate s-a ratacit vreun fir de + prin compartimentul motor!

ramane de vazut maine ce se intapla cu acel martor!!!

Andutu TZH 09-02-09 22:15

Asa sta si la mine martorul,este din butonu ala de pe frana de mana,care are rolul sa se apese cand lasi frana de mana jos.Sa te joci pe la el sa vezi;)

electric_style 10-02-09 10:40

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2052796)
Asa sta si la mine martorul,este din butonu ala de pe frana de mana,care are rolul sa se apese cand lasi frana de mana jos.Sa te joci pe la el sa vezi;)

nu e vorba de matorul de la frana de mana, ci de cel de langa el...cel cu frana de picior (plachetii) !!!

Andutu TZH 10-02-09 15:30

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2053739)
nu e vorba de matorul de la frana de mana, ci de cel de langa el...cel cu frana de picior (plachetii) !!!

Fa o poza sa vedem si noi despre ce este vorba

Dumitru Cristian 10-02-09 17:04

Sunt trei becuri sub turometru ce naiba. Primu din dreapta e de benzina, al doilea frana de mana si al treilea placute de frana.

electric_style 10-02-09 21:35

3 Attachment(s)
o idee...cam cum ar da cu jantele!!! si pe ocazia asta ii multumesc lui Manu !!!

Danutz Bratosin 10-02-09 22:02

He he..good old Manu:D
Arata bine cu jantele puse...numai sa le pui cat mai repede si in realitate pe masina;)

electric_style 10-02-09 22:11

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 2055851)
He he..good old Manu:D
Arata bine cu jantele puse...numai sa le pui cat mai repede si in realitate pe masina;)

abia astept !!!:twisted:

il padrino 11-02-09 18:05

man, arata bine, insa un sfat : cand o vopsesti definitiv du-o la vopsitor profesionist si spune-i ca ai dat-o cu spray-ul ca sa o stearga toata, daca o matuieste doar o sa se umfle vopseaua din spray...si inca ceva, in '97 i s-a facut CI la masina nu atunci a fost inmatriculata. Cele dinainte de '90 nu aveau CI ci doar talon....

electric_style 11-02-09 21:19

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by il padrino (Post 2058059)
man, arata bine, insa un sfat : cand o vopsesti definitiv du-o la vopsitor profesionist si spune-i ca ai dat-o cu spray-ul ca sa o stearga toata, daca o matuieste doar o sa se umfle vopseaua din spray...si inca ceva, in '97 i s-a facut CI la masina nu atunci a fost inmatriculata. Cele dinainte de '90 nu aveau CI ci doar talon....

cu siguranta va fi inlaturata toata vopseaua , nu doar matuita!!! si va fi vopsita si aranjata in vopsitorie auto (unde a facut-o si CME-ul)cu tot ce tine sprit kit , filler , baza apoi lac !!!

PS: i-am pus si spoilerul pe spate...poze noi !!!

julaikos 12-02-09 08:14

:rolleyes2sa stii ca volanul ala nu-i de acolo,cati cm are diametru?ca mie imi pare ca este mai mare decat cel original al masinii
in rest masinuta arata foarte bine :P

p.s. in afara de bord superio,am avut si eu bord inferior.fete usi complete,manere de usi si consola centrala albastre :D si imi placea cum arata ;)

electric_style 12-02-09 10:54

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2059676)
:rolleyes2sa stii ca volanul ala nu-i de acolo,cati cm are diametru?ca mie imi pare ca este mai mare decat cel original al masinii
in rest masinuta arata foarte bine :P

p.s. in afara de bord superio,am avut si eu bord inferior.fete usi complete,manere de usi si consola centrala albastre :D si imi placea cum arata ;)

volanul ala e special pentru oltcit, deoarce vine perfect....cu butuc si ax...fara nici o improvizatie , plus de asta volanul este cu mult mai mic decat cel stock (are cam acelasi diametru ca toate volanele sport)

PS: nu e deloc mai mare...pozele nu spun totoul :)

julaikos 12-02-09 11:34

special pentru oltcit nu exista,e facut ax adaptor ca sa poti pune butuc de dacie sau reno(ca astea sunt comune :P ) deci este improvizatie,din fabrica nu vine cu asa ceva nici un oltcit
cati cm are diamentru? :D

electric_style 12-02-09 12:09

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2060162)
special pentru oltcit nu exista,e facut ax adaptor ca sa poti pune butuc de dacie sau reno(ca astea sunt comune :P ) deci este improvizatie,din fabrica nu vine cu asa ceva nici un oltcit
cati cm are diamentru? :D

nu intelegi ca bubucul e turnat si imbracat in lemn lucios...e un model care vine perfect pentru oltcit!!! ce nu e clar ? cm nu stiu cati are...o sa-l masor!

julaikos 12-02-09 12:14

nu te ambala amice,momo n-a facut volane special pentru oltcit,iar de la alta masina la oltcit nu se potriveste la fix si trebuie pastrata partea de ax care intra in bord de la oltcit,si sudata de alt ax,in cazu de fata de butucu ala care zici ca e turnat si apoi imbracat in lemn...care oricum e cam aiurea dupa parerea mea,pentru ca nu ai insertii de lemn prin bord ca sa se asorteze:rolleyes2

electric_style 12-02-09 17:19

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2060307)
nu te ambala amice,momo n-a facut volane special pentru oltcit,iar de la alta masina la oltcit nu se potriveste la fix si trebuie pastrata partea de ax care intra in bord de la oltcit,si sudata de alt ax,in cazu de fata de butucu ala care zici ca e turnat si apoi imbracat in lemn...care oricum e cam aiurea dupa parerea mea,pentru ca nu ai insertii de lemn prin bord ca sa se asorteze:rolleyes2

e pus provizoriu pana imi iau unul pe plac!!!

Dumitru Cristian 12-02-09 17:20

Daca e provizoriu de ce nu l-ai lasat pe cel original?!
Ala original, ii in stare buna? Mi-l dai mie?

electric_style 12-02-09 21:08

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2061228)
Daca e provizoriu de ce nu l-ai lasat pe cel original?!
Ala original, ii in stare buna? Mi-l dai mie?

ala stock chiar nu-mi place!!! ti-l dau , dar nu cred ca o sa te incante prea tare !!! e cam tocat...poti sa-l tii doar cu husa!

bodyspeed 16-02-09 17:07

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 2051452)
fac comanda si tot imi iau ce trebuie!!! nu fac compromisuri...!

nu cred ca's mari!!! CME-ul parca tot pe 16'' le are si nu sunt deloc mari...ba chiar schimba infatisarea masinii radical!

Da tot pe 16 sunt ...nu ai probleme reale decat ce tine de pivoti.. rotule.. se schimba mai des ...etc :lol:
Si pentru acel 7,5 j preferabil ar fi cel putin 205 anvelopa..la 195 o sa stea fix . prea fix sa atingi janta chiar daca anvelopa are protectie la janta
Eu vreau să imi pun 205 si pe fata . am pe spate si cade altfel pe 7j ;)

electric_style 16-02-09 17:22

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2072373)
Da tot pe 16 sunt ...nu ai probleme reale decat ce tine de pivoti.. rotule.. se schimba mai des ...etc :lol:
Si pentru acel 7,5 j preferabil ar fi cel putin 205 anvelopa..la 195 o sa stea fix . prea fix sa atingi janta chiar daca anvelopa are protectie la janta
Eu vreau să imi pun 205 si pe fata . am pe spate si cade altfel pe 7j ;)

ok, ms de informare!!!:D

electric_style 17-02-09 22:32

fratilor am o nelamurire !!! maine sunt hotarat sa pun muzica pe masina , insa nu stiu daca imi face alternatorul fata la mp3Player si statie !!! :???: voi ce ziceti...? care mai aveti statie pe masina...la voi cum se comporta, intrerupe la volum mai mare sau e totul ok ?

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning