![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Frumoasa , ce sa zic ........bafta:P
|
Quote:
|
Ti-am urmarit topicul de la inceput, sunt impresionat de cum a iesit masina intr-un final. Succes la ITP,aa si app...la ce jante te-ai gandit? vreun model ceva ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
PS: ms frumos pentru aprecieri !!! |
Hmmm,imi place:lol:,o sa schimbe total aspectul masini;)
|
Foarte frumoase electric! sa le montezi cu spor si sa le invarti cu putere:lol:
bafta! |
sa rezolv cu itp-ul....sa-i dau vopseaua promisa, apoi pun jantele!!!
PS: va multumesc pentru aprecieri! |
Se pare ca aducand aminte de jante si aratandu-le a crescut masina in ochii nostrii considerabil,o sa vina superb. Succes
|
Quote:
Quote:
|
daca gasesti cauciucuri cu garda de 40 ..maxim 45 nu vei avea probleme la montare..
bafta in continuare |
super!! bafta in continuare!
|
Nu sunt prea mari pentru micutul Oltcit?
|
Nu cred ,ca si CME are roti asa mari si merge:D
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
azi mai facui mici reglaje la carburator , schimbai contactul ,borna de la baterie - , pusei volanul sport si remediai iluminarea bordului , deoarce nu aveam deloc!!!
poze cu volanul sport momo(a fost montat pe JCW). ps: volanul e imbracat in piele |
Frumoase jantele frateee!In ceea ce priveste diametrul cauciucurilor,195/45/16 pastreaza exact diametrul original 145/80/13 asa ca "no problem"!
Quote:
|
Quote:
Quote:
azi cand remediai iluminarea bordului...observai ca becul de la martorul franei era ars!!! il schimbai ,dar dupa ce montai bordul la loc observai ca ramane apris !!! oare de ce ? cineva mi-a zis ca trebuiesc placutele de frana inlocuite , insa ele sunt recent schimbate!!! altcineva imi zice ca e prea mult lichid de frana in butoias!!! sugestii...sfaturi ?!? |
martoru de la frana de mana? sau martorul de la uzura placutelor de frana?
verifica contactul de la frana de mana...posibil sa nu mai fie ''intreg'':) |
Pai sa sti ca ai ceva de umflat la aripile spate pentru jantele acelea,dar nu ma indoiesc ca o sa iasa perfect!
In ceea ce priveste martorul pentru frana,dupa ce verifici contactele uita-te si la firele care mergeau spre placutele de frana fata caci daca nu mai ai placute cu senzori poate s-a ratacit vreun fir de + prin compartimentul motor! |
Quote:
|
Asa sta si la mine martorul,este din butonu ala de pe frana de mana,care are rolul sa se apese cand lasi frana de mana jos.Sa te joci pe la el sa vezi;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt trei becuri sub turometru ce naiba. Primu din dreapta e de benzina, al doilea frana de mana si al treilea placute de frana.
|
3 Attachment(s)
o idee...cam cum ar da cu jantele!!! si pe ocazia asta ii multumesc lui Manu !!!
|
He he..good old Manu:D
Arata bine cu jantele puse...numai sa le pui cat mai repede si in realitate pe masina;) |
Quote:
|
man, arata bine, insa un sfat : cand o vopsesti definitiv du-o la vopsitor profesionist si spune-i ca ai dat-o cu spray-ul ca sa o stearga toata, daca o matuieste doar o sa se umfle vopseaua din spray...si inca ceva, in '97 i s-a facut CI la masina nu atunci a fost inmatriculata. Cele dinainte de '90 nu aveau CI ci doar talon....
|
4 Attachment(s)
Quote:
PS: i-am pus si spoilerul pe spate...poze noi !!! |
:rolleyes2sa stii ca volanul ala nu-i de acolo,cati cm are diametru?ca mie imi pare ca este mai mare decat cel original al masinii
in rest masinuta arata foarte bine :P p.s. in afara de bord superio,am avut si eu bord inferior.fete usi complete,manere de usi si consola centrala albastre :D si imi placea cum arata ;) |
Quote:
PS: nu e deloc mai mare...pozele nu spun totoul :) |
special pentru oltcit nu exista,e facut ax adaptor ca sa poti pune butuc de dacie sau reno(ca astea sunt comune :P ) deci este improvizatie,din fabrica nu vine cu asa ceva nici un oltcit
cati cm are diamentru? :D |
Quote:
|
nu te ambala amice,momo n-a facut volane special pentru oltcit,iar de la alta masina la oltcit nu se potriveste la fix si trebuie pastrata partea de ax care intra in bord de la oltcit,si sudata de alt ax,in cazu de fata de butucu ala care zici ca e turnat si apoi imbracat in lemn...care oricum e cam aiurea dupa parerea mea,pentru ca nu ai insertii de lemn prin bord ca sa se asorteze:rolleyes2
|
Quote:
|
Daca e provizoriu de ce nu l-ai lasat pe cel original?!
Ala original, ii in stare buna? Mi-l dai mie? |
Quote:
|
Quote:
Si pentru acel 7,5 j preferabil ar fi cel putin 205 anvelopa..la 195 o sa stea fix . prea fix sa atingi janta chiar daca anvelopa are protectie la janta Eu vreau să imi pun 205 si pe fata . am pe spate si cade altfel pe 7j ;) |
Quote:
|
fratilor am o nelamurire !!! maine sunt hotarat sa pun muzica pe masina , insa nu stiu daca imi face alternatorul fata la mp3Player si statie !!! :???: voi ce ziceti...? care mai aveti statie pe masina...la voi cum se comporta, intrerupe la volum mai mare sau e totul ok ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning