![]() |
Sa ne arati poze cu interioru ca nu prea l-ai aratat pe net :cry:
|
Sa ne arati poze cu interioru ca nu prea l-ai aratat pe net :cry:
|
Re:
o sa postez...cateva...cat de curand...
|
Re:
o sa postez...cateva...cat de curand...
|
Re: un espero tunat!!!
deabia astept :D
|
deci pana la urma ai vandut-o sau nu
si daca nu ceva poze cu interiorul |
ma insus s-a zis ca nu a fost vanduta, shi in ce priveste pozele o sa vina shi ele, cat de curand(aia astept shi yo)
|
in sfarsit!
5 Attachment(s)
sper sa va placa nu sunt un fotograf desavarsit!!
|
cateva...
4 Attachment(s)
:) astept niste pareri!
|
Ce sa zic, a ieshit super?? Volanul de unde l-ai luat shi cat a costat? :D
|
imi place a iesit super ;)
|
Dupa parerea, sacaunele au ieshit bine, shi materialul de la usa, dar nu trebuia sa vopsesti toata usa, shi bordul acolo in jurul schimbatorului shi boxele din spate. Trebuia sa vopsesti in alb doar ce era din material! Pana una alta asta e doar o parere, daca tie iti place atunci e ok.
|
:(
trebuia si bordul vopsit!! dar nu l-am mai dat jos...masina o sa apara pe strazile din Iasi cam in vreo saptamana... sa mai scap de zapada de pe afara de oricum de gropi nu o sa scapam niciodata cel putin in Romania! :)
|
Te-am mai intrebat odata :((, de unde ai luat volanul shi cu cat??
|
daca vrei mai am e unul 1milion! si volanul mi la adus cineva! 0747890057
daca vrei cu tot cu flansa mai am si o flansa!depinde ce masina ai! |
Pai am tot espero, da pune te rog poze cu volanul!!!
|
mie mi se pare o porcarie ...dar nu tre sa te superi ca eu nu prea am gusturi la masini...doar mi-am spus parerea
|
cam urata, asa-m zis si eu...da mno daca omului ii place...
|
2 Attachment(s)
sunt curios ce masini avetzi voi...(danny_let kent8)
de ce e urat ?pt ca nu e o masina peste 20000E? eu mi-am facut dupa posibilitatzi... nu va mai uitatzi pe la americani germani si multe alte natii care au bani si experintza in domeniul asta..uitatziva la masinile de la noi..sau mai bine la masinile facute la noi! daca gasitzi un espero tunat ...frumos... punetzi niste poze aici! |
frate cum adica dupa posibilita-ti ...zici ceva de masini de 20.000 de E....
frate tu ai investit in tuningu asta vechi si de prost gust pe putin 2 mii de E...cu 2 mii de euro eu zic ca iti facea un espero de ....inebuneai mai bine recunoaste ca asta e gustul tau ....si ne pui capac...nu te scoate cu faza ca nu ai bani...uite iti repet ...cu jantele care le ai ...o suspensie...un motor 16v de opel....si o vopsea era exact in bani pe care i-ai bagat tu in masina... |
Ai stricat masina cu spoilerul din fatza shi din spate, cu ele au venit shi pragurile shi aripile umflate. Alea nu sunt de pus pe espero, nu dau bine pe el. Mai bine iti faceai ceva mai finutz shi cu gust, decat sa o super incarci cu ceva care nici macar nu da bine pe ea. Cu jumate din suma cheltuita de tine, iti faceai un Espero super ;) , peste 3 luni o sa iti pun poze cu masina mea, shi o sa iti demonstreze, shi zic 3 luni pt ca inca nu am permisu :( !
|
Re:
Quote:
ai bagat 5000 de euro :shock: :shock: mai bine vindeai espero cu 3 mii normal cum era...aveai 8000 de euro si aveai ce masina sa iti iei ....oricum banii aia is ca pierduti nime nu iti va plati tuningul ala.......mai ales ca ma gandesc cat kit se ascunde sub vopseaua aia:cry: sa nu te superi pe mine...e doar o parere:D |
1 Attachment(s)
Uite un Espero modificat frumos, nu e de la noi din tzara da eu zic ca oricine poate sa iti faca un spoiler dinala din spate shi sa ii pui un eleron dinala:
|
Cu 7 mil iti faceai soiler fatza/spate, 270 euro evacuare Borla, jenti de 700 de euro, folii pe geamuri, shi un eleron la 3 mil. Da in nici un caz nu cheltuiai 5000 de euro, shi sa iasa shi prost.
|
2 Attachment(s)
Tataee_^ ai zis ca ai sa incepi sa lucrezi la masina in vreo 3 luni...daca ai sa iei permisul .. :) oricum sunt curios cum o sa iti iasa tie maina..spor la treaba..iar cand o sa iasa ca in pozele de mai jo o sa ai tot respectul meu...iar o buza pe spoilerul fata si una pe spate nu se cheama tuning...
parerea mea.. aR99bMw ai mare dreptate..dar mi-am pus in cap chestia asta si in sfarsit am finalizat-o din punctul meu de vedere bine! |
Nu vreau sa te superi, dar buzele alea arata mult mai bine de cat kitul ala al tau.
Pe Espero nu prea se potriveste nici un body kit, masina nu e una de modificat chiar asha de ushor. :oops: |
Tataee_^ ai zis ca ai sa incepi sa lucrezi la masina in vreo 3 luni...daca ai sa iei permisul .. oricum sunt curios cum o sa iti iasa tie maina..spor la treaba..iar cand o sa iasa ca in pozele de mai jo o sa ai tot respectul meu...iar o buza pe spoilerul fata si una pe spate nu se cheama tuning...
parerea mea.. Stai linistit ca eu nu o sa fac din masina asha ceva ce ai atasat tuh: 1 mie nu mi se pare ca e mishto; 2 eu nu o sa fac greseala pe care ai facut-o tuh sa bag o gramada de bani intr-o masina ca asta, de banii aia mai bine iti cumperi alta masina. |
in primul rand masina de mai sus mai este un espero doar in acte....faruri de galant stopuri de neoplan motor turbo si multe alte modificari....f greu reusesti sa zici ca este un espero.....Intradevar este greu sa modifici un espero ptr ca are caroseria de asa natura....dar orice espero modificat este ceva si este altfel si mai este si destul de rar de vazut asa ceva pe strazi....ca nu va place cum a iesit al lui sedon ...asta e fiecare cu gusturile lui....si Tataee cand ai sa faci u o masina atunci sa ai tupeul sa zici ca nu as fii facut asta as fii pus asta ...etc....pana atunci vezi de lucrurile tale si nu mai vrb aiurea. Sa vrb cand ai sa faci ceva si sa vezi atunci cand spune unu ....stii nu-mi plac spilerele sau plm mai stiu eu ceva la ce u ai muncit ca robu .Si espero din poza de mai jos este cel mai reusit din pct meu de vedere
|
1 Attachment(s)
de asta e vrb
|
Iti reamintesc DMX ca sedon20dis a spus mai insus ca asteapta pareri noastre, dar tuh daca nu citesti tot mai bine tii comentariile pt tine, shi daca ai chef de cearta dute shi ceartate altundeva!!! :rolleyes2
|
pacat de masina
|
MAi nene chef de scandal nu am dar mai intai fa si u O CEVA la o masina si dupa aceea sa vii cu aere de bertone pe aici.....si pana una alta nu ai nici macar permis si zici cai AI masina(-a lu tata) sau cum? Sa vedem ce o sa faci u la ea ca asa te laudai si dupa aceea sa vedemcum sta treaba..pana cand o sa faci u ceva ....:lalala: :lalala: :blowme:
|
Apropo Saedon I-a legatuta cu ceres(cristi) de la Street Car Concept Constanta....sunt sigur ca are ptr tine o oferta la jante care o sa te lase cu gura cascata......garantez treaba asta
|
D_M_X, sa nu ma uiti, pana in august iti promit ca o sa imi modific masina: asta inseamna jenti borbet t (Fata: 195/45/16 ET 35 si spatele 215/40/16 ET 15) spoiler fata/spate, shi evacuare Borla.
|
Nu te uit stai linistit.Orice espero tunat ptr mine reprezinta un fel de satisfatie ...ceva de genul ca uite mai e unul care face ceva la un espero.....si nu neaparat ca trebuie sa-mi placa mie ci in primul rand proprietarului.Bafta in continuare la modificari
|
Tataee_^ " te lasa taticutzu sa ii faci modificari masinii" ...ca stiam ca astia mai batrani ...sunt mai conservatori...nu te mai arunca asha in declaratii... ca masina e greu de terminat...si iti garantez ca atunci cand ai masina tunata tre sa stii sa o conduci...
apropo cu cristi de la constantza de mai bine de o luna astept niste distantiere de la el..si nu au mai ajuns...:( fiecare are drpetul la replica...dar ar trebui sa vb in cunostintza de cauza...am cerut pareri avizate dar... oricum e prima masina tunata si din greseli invetzi...deci...astept sa o ma apuc de a doua sa vad daca atunci o sa mai fie de comentat...:) oricum merci pt parerile voastre si mai ales pt incurajari D_M_X... o zi buna si ne vedem pe strazi...daca mai apucatzi.. :) |
am inteles ca trebuie sa vina .....stii cum e cu vama si cu drumu
el a asteptat o piesa la subaru o luna si a facut o sapt de la un cap in celalat al tarii o sa vrb cu el azi ptr tine. Bafta |
sedon20dis, nu am chef sa incep sa te conving ca masina este a mea, nu a parintilor ca stiu ca shi asha nu ma veni crede, cand o sa fac ceva modificari o sa pun poze, shi ti-am mai spus shi ti-o repet, eu cand zic modificari zic niste jenti, shi ceva prelungiri la spoielru din fatza shi spate, shi niste folii pe geamuri. Asha ca eu pana atunci nu iti voi mai raspunde la intrebarile tale care nu ishi au rost, shi subiect inchis. Tu ai deschis topicul cu masina ta, ai cerut sa isi dea oamenii cu parerea shi acu te iei de ei, treaba ta :!:
|
Quote:
Sa stii ca nu-i frumos sa te iei de altzii mai mici ca tine . Am vazut la varsta ta k ai 20 de ani , crezi k totzi parintzii sunt ca ai tai , sa nu te lase sa-ti modifici masina pana nu faci 20 de ani ?! Felicitari pentru munca depusa la espero , arata "diferit" nu exceptional , astept sa vad cum ii sta cu distantierele pe spate k asa cum e acum zici cai carutza. Si altceva , tuning = motor + evacuare + multe alte chestii tehnice , ceea ce ai facut tu se numeste styling ;) |
nu ma iau de cei mai mici...si nici parintzii nu mi-au dat masina...am muncit pt ea...
galeria...am schimbat-o...e dreapta, fara toba intermediara si cu toba finala sport, + filtru sport...un chip tuning...nu cred ca se merita la masina asta...nu creste puterea mult,7 -10 cai...si consumul...auci.. :) si nici nu stiu cat mai duce motorul dupa asta...la un diesel se mai preteaza...! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning