![]() |
Re: E36 - GR 83 BMW
Ce firma sunt jantele ?
|
Quote:
|
Quote:
jantele arata asa pt ca masina nu a mai circulat cam de un an:sad: merci frumos!;) |
10 Attachment(s)
poze noi!!!! filmulete cand se usuca asfaltul...:sad:
|
Quote:
|
aaa pai nu e problema la Dan...cum a stat 1 an cu ia pe bara mai sta inca 1 an daca il mananca picioru si nu asteapta sa ii faca rodaju cum trebuie....
|
Quote:
|
Pai cred ca te alearga vre o 2 daca dai burn. Nu este burn acela pe zapada ...este doar aburul din esapament :)))...dar daca ai vre un gand.....vin cu Ionut la tine sa te colindam cu parii :))
|
Quote:
Asteptam sa se usuce asfaltul :twisted: :twisted: |
Salut,poti sa ne spui cam cat a costat kitul turbo (tot ) ? Si cine ti-a facut electronica ? Eventual un pret...ca pare treaba buna.
|
Quote:
si pentru mai multe detalii arunca un ochi aici :http://www.motorsport-auto.ro/turbocharger.html# |
2 Attachment(s)
Dupa mult timp de asteptare masina este in sfarsit gata! Prima ei cursa oficiala a fost la Tulcea unde a facut cateva victime:Fiat Coupe,Volvo 1.7turbo,Renault 5 1,7 turbo.. dar din pacate s-a impotmolit cu vechiul urs WPP in lupta pentru locul 3 la clasa S3!Masina se comporta foarte bine..
Felicitari Dan pentru masina! Rog cine mai are poze sau filme cu masina , de la Tulcea sa le posteze aici pe topic! |
3 Attachment(s)
3 poze
|
-Locu l 4 pentru prima cursa......eu zic ca e bine !
|
SUper masina, si soferul de nota 10, faceti echipa traznet
Trage super, trebuie sa mai lucrezi la plecari, se poate si mai bine:) sunt curios dupa dyno cati cai da? Ne auzim diseara sa vedem cum sta treaba:) inca o data Felicitari |
Quote:
da asae e mai lucram;). si eu:D |
[QUOTE=F_L_R;3369255]-Locu l 4 pentru prima cursa......eu zic ca e bine ![/Q
Locul 4 la Tulcea l a luat Seatul meu,nu pisica de GR,in finala mica s a dat un prieten de-al meu(cu MUP-ul) cu WPP ul |
Quote:
|
[QUOTE=TIGER Cupra/GTC;3455393]
Quote:
si eu tot cu iulica (ex wpp) ma am dat |
Quote:
|
8 Attachment(s)
poze.....
|
cf man iar lai desfacut?
|
Quote:
|
Dictaloooooo lumee :D:D:D:D nebunu cu Bmw :D:D:D...ce faci fratele meu o demontezi???dai motoru la remat pt o Dacie ??:D:D:D:D
care mai e viata ta !!!ce ai de gand ??:D |
Quote:
|
Ce ambreaj pui pana la urma?
|
am pus ceramic,o sa pun si pozee
i am facut proba acum am ajuns acasa:-) |
6 Attachment(s)
poze d sezon!!
interiorul masini este de vanzare pt cei interesati detalii pe PM |
Frumoasele pozicile de sezon.O intrebare scurta..........la cat e estimata momentan puterea motorului?
|
nu vreau sa ma bag aiurea in seama, misto masina dar frate traiasca copii tai inainte de B sau P nu se pune N , se pune numai M, nu exista tinpi, sunt timpi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning