![]() |
Re: Oficial: Lamborghini Murciélago LP670-4 SuperVeloce
Cum fac italienii astia masini asa frumoase.. perfecte.. te fac sa te uiti la poza aia ca nebunu' jumate de ora si sa nu te saturi .. in special Lamborghini.. nu mai am cuvinte..
|
pFF .. Grilele de pe plafon si eleronul .. vis ! :shock:
|
Frumos
|
tare:shock:
ma intreb cum o sa arate cand il vor modifica cei de la hamann:lol: |
:))
pe autostrada doar culoarea se vede la "masinutza" aia :X |
spatele ala dak nu era negru...era perfect:)
|
adevarat o bestie d masina.! frumos :X
|
chiar ca e perfecta:O
|
cel mai frumos lambo...este si peste miura, si peste countach....supercar cu adevarat
|
este cu adevarat prima masina pe care am studiat o in continuu timp de o ora...fiecare coltisor...fiecare curba(adica muchie franta) si cel mai mult imi place cum se separa buza spoilerului fata, partea din spate a pragurilor si in cele din urma spatele de restul masinii...uimitor:shock:
|
e criminala.. superba masina ......
|
in poze mai arata cum arata dar in realitate te lasa fara cuvinte dar mai presus de toate cum suna diabolic...cred ca lumea auto era anosta fara lamborghini
|
frumos rau
|
...si eleronul ala minunat...mi-as da viata si-un plaman pt ea:)
|
Mda, nu stiu ce vedeti voi asa tare la masina asta dar ma rog...pentru mine e un Lamborghini Murcielago mai urat, si cam atat. Si nu ma intereseaza ca are 30 de cai in plus, mare rahat ce sa spun :D A, e mai usor cu 100 de kile, mama ce performanta merita 100000 de euro in plus :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Stiu ca te referi la lp640, dar n-ai specificat :lol: Adevarul e ca Lamborghini au cam atins limita cu Murcielago. Are totusi 8 anisori. Dar atata timp cat nu exista o concurenta extraordinara pe acest segment nu au de ce sa se agite. :) |
Si cand te gandesti ca in maxim 2 ani va avea un inlocuitor, ceva de genul LP 750 cu motor facut de la 0 si tot tacamul (sasiu, transmisie etc), si care o sa atinga suta in 2.8 secunde...:lol:
|
DAAAA
|
mda.....e tare...cine nu si-ar dori asa ceva....
|
pai nu prea ar mai fi nimic de spus despre masina asta.vb imaginile
|
no coment,o superbitate
|
Super Lambo....agresivitatea primeaza
|
ce as conduce una;))
|
geniala ideea cu negrul acela pe spate. superba masina nu e mare lucru de comentat :)
|
Lamborghini este Lamboghini ce sa mai........la ce puteam sa ne asteptam?? oricum fara cuvinte cum arata
|
Taree!
|
2 Attachment(s)
Cum arată un Murciélago LP670-4 SV în versiunea standard...
Lamborghini Murciélago LP670-4 SuperVeloce nu mai este o noutate. Însă iată că supercarul italian a ajuns în showroom-uri, cel din fotografiile de mai jos aflându-se în Cehia. Până acum, nimic anormal. Însă exemplarul din imagini ne arată pentru prima oară eleronul de dimensiuni reduse, ce se regăşeste în versiunea standard. Eleronul mai mare, ce l-am văzut până acum, este disponibil opţional şi are un preţ de aproximativ 7.000 euro. Dacă v-aţi afla în situaţia de a alege, pentru care eleron aţi opta? |
scum dom`le scump... in vitan era mai eftin! :)))
|
normal ca as alege eleronul mai mic. are mai mult stil cel mare pare ca e o masina tunata in romnia e de prost gust
|
daca ai bani pt o asa masina.... chiar te-ar interesa cat costa eleronul....?
|
7000 un eleron e prea mult.... cu banii astia iti cumperi o Astra.... defapt daca iti permiti un murcielago un eleron asa scump e echivalentul unui covoras.... :|...
|
Buna asta :)) .....Iti iei Lambo. si te mai uitzi la la 7000 ? pai inseamna ca incepi sa cautzi statzia peco cu cea mai ieftina benzina :)) =))
|
fara eleron =))
|
o data ce ai bani sa cumperi un murcielago LP edition chiar nu itzi sta gandu la cat costa eleronul ci la cum sta masinii mai frumos cu eleron sau fara, eu personal as opta pt varianta cu eleron:D
si culoare galbena:D |
ce nebunie de masina .....ce evacuare :D
|
imi place mai mult fara eleronul mare, dar pretul nu mi se pare exagerat...sa nu uitam ca si la LP640 consola centrala din fibra de carbon costa cam 600 de lire (din cate imi aduc eu aminte, daca gresesc va rog sa ma corectati), in fine...daca chiar iti place eleronul mare si iti cumperi un SV eu consider ca nu te mai uiti la 7000 de euro, insa sa nu uitam ca si acest eleron iti ofera "un pic" de stabilitate in plus, dar mai exista si altele (aftermarket) care iti pot oferi acel "pic" de stabilitate la un pret mai mic si un design ales de tine (aproximativ :D)
|
as alege eleronul de Dacia :lol:
Lamborghini este o masina ridicol de scumpa, si numai o persoana fara pic de imaginatie ar putea sa si-o cumpere...si vorba aia...avem multe exemple ;) |
Quote:
|
mai intai iau eleronu de 7000 de euro apoi imi iau si masina :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning