![]() |
R.i.p X-02-pnn
|
Re: PHOTO X-team
Pacat Borza...arata bine mashinutza....totushi nu i`ai rupt capu?
|
borzica lasa dracu masina,e fier si se repara,tu sa fii intreg.hai fii cuminte :))
|
Arata .. acuma arata ca un colet bag ceva .... si uite asa am ramas fara golfuletz .... nu mai am cuvinte. De rupt capu nu am avut cui ca era o femeie la volan si asigurarea in romania este facuta numai sa isi bata joc de cei care sunt pagubiti pentru ca anul de fabricatie pe catalog la cei de la ASIROM spune ca masina mea valora mai nimik , luni dimineatza astept un agent constataror sa vad ce fac cu masina.
|
Re: Asociatia X-Team Racing Club
vreau sa va salut pe toti mie mi se zice sobo si sunt un nou membru x-team eu cel putin sunt foarte fericit acum sper sa ne intalnim sa ne cunoastem mai bine si ar fi bine sa ma si acceptati :)
|
Quote:
|
nu cum sa va oblig :O dar ar fi bine pt mine cel putin;) daca nu nu ar fi sacaz ...
|
eu zic ca nu o sa ai pb
|
e ceea ce vroiam sa aud :) poate ne vedem la aqa
|
Quote:
PS.SirNenea da si mie id`ul pe privat alex nna`u here!!! :P |
nu stiu ce are da nu pot sa iti dau pm :(
emin3m182000 puteti sa il luati toti nu ma deranjeaza :) apropo diseara cine vine pe la aqua?? ca am chef sa ies nitel la aer :D |
miercuri as veni eu .....
|
welcome sobolane...si acum ce sa facem si noi...te acceptam...si cum zicea nna-u, sa ne cunoastem mai bine :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Duminica 1 IUNIE la ora 15:00 intalnire X-Team Racing Club Constanta , in parcarea de la aqua magic! Rugam membrii sa faca tot posibilul sa vina! mai multe detalii in cateva zile
|
Hai baietiii!!!!
|
prezent la datorie
|
Urmatorii scrisi nu mai fac parte din X-Team Racing Club Constanta:
1. PAL - dat afara din cauza ne-platii taxei cu restante de 8 luni de zile 2. Mugur VFM/NIA - VW golf V 3. UGN - Logan 4. REY - emi VW golf III 5. Rares 406 6. ciusca SEAT REPET Duminica 1 IUNIE la ora 15:00 intalnire X-Team Racing Club Constanta , in parcarea de la aqua magic! Rugam membrii sa faca tot posibilul sa vina! mai multe detalii in cateva zile De la ultima intalnire s-a stabilit ca taxa sa fie platita odata la 3 luni , de aceea facem intalnirile odata la 3 luni. A.C.S. X-Team Racing Club Constanta |
S-a dus PWR`u .... l-am vandut aseara , e in Bucuresti masina acum.... si tare dor o sa-mi fie de ea! cine are ocazia si chef sa bage bani intr`o masina fara regrete , luati`va urs ca e senzatie.
Sapt viitoare sa vad cu ce ma intorc din Germania , surprize |
celui care i lai vandut este de pe forum , are legatura cu lumea asta ....sau nu ?
@andule .....ce face masina ma ? |
Quote:
|
Quote:
asta e yzfule gandestete ca incepe un proiect nou de sapt viitoare ;) |
Quote:
|
:weee:sal
masina a fost cumparata de fratele meu, si o sa iasa ceva frumos din ea, poate o sai fac un topic, si o sa va tin la curent bafta si apropo are legatura cu ,,lumea asta '';) |
Se referea daca are legatura cu lumea curselor si etc din cat ne stim noi intre cluburile din romania si membrii 4 tuning si etc.
Nu il cunosteam , dar sper sa ii placa masina , din cate am vazut era destul de incantat , eu cel putin am fost si masina isi merita banii aia , o sa-mi fie dor de ea dar sper sa aud numai de bine de ea , sa o faca si mai bine si sa ajunga printre vedetele Bucurestiului bafta |
Quote:
Frate sa o stapaneasca sanatos .... DAR... ti-ai luat URS e ca si cum ti-ai luat nevasta ... mai vrea si aia si aia si deaia si aia ............... |
Quote:
|
la multi ani x-team racing club constanta , felicitari pentru realizarile de pana acum si pentru momentele grele depasite cu bine . felicitari inca odata si astept si eu invitatia daca se lasa cu petrecerea de implinirea anisorilor .
|
petrecerea betivilor:))
|
ba labarilor ... salutari din THAILANDA
|
Quote:
|
si asa bygule zici ca esti ultumit de tine huh???? :))) o sfecla ceva???
|
ai plecat p... omleta la bourbon nu mai am cu cine....
|
cand vor mai fi intruniri ale membrilor X-team constanta. CT-64-STV
|
pai intruniri sunt mai tot timpul,imposibil sa nu vezi 2-3 membrii adunati la o barfa ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning