Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   BOMBA MIDNIGHT RACERS !! LAMBORGHINI GALLARDO !! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/10288-bomba-midnight-racers-lamborghini-gallardo.html)

SV-05-YBG 19-12-05 13:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"300zxtt\"
iar daca s-a revopsit, asta nu inseamna ca i-au crescut performantele,
masina e frumoasa,dar doar atat
nu e sa te dai la liniute cu ea

Sa stii ca eu ma gandeam ca numai din vopsire am mai adus cel putin 60 CP la masina. Fiind vopsita bine aerul curge mai usor pe caroserie si automat creste puterea. Chiar vroiam sa o vopsesc de doua ori ca sa obtin undeva la 120 CP. :oops:

Imi cer scuze daca m-am inselat. Noroc ca mi-ai spus ca acuma vroiam sa scot si oglinzile ca sa nu se mai agatze aerul de ele.

Glumeam evident. :bunch: Sper sa intelegi.

Si masina este facuta pentru viteza. Cu ceva modificari poti sa obtii performante foarte bune. De asemenea, daca te uiti sau studiezi despre cursele de drag, vei vedea ca multe dintre masinile care obtin locuri pe podium sunt automate. Parerea mea si din ceea ce am gasit eu ca informatii. Dar este posibil si sa ma insel.

Iar masina, asa cum era cand era in Constanta nici macar de plimbare nu era buna, ca era vopsita ca dracu.

Eu spun mai intai sa vedeti masina cum este acuma si nu cum era acum 2 luni si dupa aia sa va dati cu parerea.

Multumesc Domnului ONO pentru accept si sper sa ne intalnim cat mai curand.

Si apropo, daca nu iau bataie cum sa ma mobilizez sa ii cresc performantele? Mai ales ca spusesem din start ca vreau sa vad diferenta ca sa stiu si unde mai trebuie umblat in afara de motor.

amadeus_and 19-12-05 14:53

in afara de motor schimba cutia :wink:
ai si cutie man ca eu i-am dat-o lui Clement
Succes in cursa cu Ono si-l felicit pt masina
sa ai parte de ea,si la mai multe :wink:

aleks 19-12-05 15:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"amadeus_and\"

e schimbata :wink:

SV-05-YBG 19-12-05 16:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"amadeus_and\"
ai si cutie man ca eu i-am dat-o lui Clement
Succes in cursa cu Ono si-l felicit pt masina
sa ai parte de ea,si la mai multe :wink:

Eu mai am o cutie automata si una manuala. In afara de cea de pe masina.

Dar hai sa ramanem ON TOPIC si restul sa vb la sectiunea TOYOTA.

Multumesc Domnului ONO pentru accept si sper sa inchei cu restul care stiau masina discutia aici sau sa o mutam in alta parte ca nu are legatura cu restul Topicului.

EvLSant0S 19-12-05 16:49

Ma bucur sincer ca .. atzi realizat si voi ca de-o pagina vbiti incontinuu despre toyota supra mk3 :)
Fratioru Ono e prea baiat ;) si-a luat-o de la oltcit :P de ce nu si-ar lua-o si de la o supra ? :)
glumesc ..

SV-05-YBG 19-12-05 16:54

Adica nu are bicicleta destul de tunata pentru a face un OLCIT (si ma refer chiar la bicicleta de aia cu pedale) :D :D :D

EvLSant0S 19-12-05 17:08

1 Attachment(s)
nu mai , uite la ce ma refeream ..
omu stie sa faca show

aleks 19-12-05 18:26

:lol: :lol: ce tare!!! :lol: :lol:

b_m_r_02 13-02-06 22:22

ono as avea si eu o intrebare ....unde o repari si cat costa revizia...ma intereseaza ff mult!!!

RESPECT

eminem 17-03-06 18:45

Re: BOMBA MIDNIGHT RACERS !! LAMBORGHINI GALLARDO !!

cool, very cool.........

GabiByte 25-03-06 09:58

am modificat poza cu gallardo :D. Superba masina.

Rares 30-03-06 23:23

macar daca o faceai in burnout dar..slabe sanse:)

razak 04-04-06 23:22

Quote:

Originally Posted by Rares
macar daca o faceai in burnout dar..slabe sanse:)

i-ata la asta :D ce tupeu pe el :))

Rares 06-04-06 23:12

pai normal:) cu niste fum pe roata ceva :)) ;)dar reflexiile sunt aceleasi:)) aleea nu se misca?:))

intel23 12-04-06 20:59

Lamborghini fara LSD-uri , cred ca-i facuta-n Turcia :D

Superba masina... ma bucur ca ruleaza prin Romania... Daca ajungi prin Arad dam o liniutza (tu cu spatele) ?

desii... cred ca ma faci si-n lateral... :) :) :)

Andr3i 14-04-06 02:07

Quote:

Originally Posted by intel23
cred ca ma faci si-n lateral... :) :) :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta a fost tare!!

SirNenea 03-09-06 01:07

nu vreau sa fiu luat la misto dar ono a vandut lambo pt ca eu vad in cta unu identic cu al lui si as vrea sa stiu si eu asta daca nu sunt prea indiscret

DaBotta 07-12-06 23:03

SirNenea masina a fost vanduta !

SEBASTIAN 25-12-06 22:10

O iei si p-asta -napoi?

bodo 23-01-07 18:01

Salut la toti cei de pe aici !! Am intrat aici cu un scop.....Am intrat sa-l felicit pe Daniel ONOriu pt. tot ce a facut si pt. tot ce face !! Te cunosc,iti cunosc masinile chiar si unde stai :P deoarece stau cu tine in zona (Jiului),dar niciodata nu am avut sansa sa fiu aproape de una din minunatele tale masini !! Am vazut odata Porsche-ul in statie la 331 cand ma duceam la liceu (sunt in Media,sti unde e)si vreau sa spun ca arata criminal masina(defapt toate masinile tale arata super) !! Mi-as dori foarte mult sa ma plimb cu una din ele sau macar sa le admir dar nu cred ca ai tu timp de asa ceva :)....oricum raman un admirator de-al tau si tin sa te mai felicit odata !! Astept sa te vad cu Ferrari :P !! Oricum succes in cea ce iti propui si mult noroc !! Mult Respect Toti celor din Midnight Racing !!!

micutzu_mrc 27-01-07 02:28

Quote:

Originally Posted by c_bodo (Post 711727)
Salut la toti cei de pe aici !! Am intrat aici cu un scop.....Am intrat sa-l felicit pe Daniel ONOriu pt. tot ce a facut si pt. tot ce face !! Te cunosc,iti cunosc masinile chiar si unde stai :P deoarece stau cu tine in zona (Jiului),dar niciodata nu am avut sansa sa fiu aproape de una din minunatele tale masini !! Am vazut odata Porsche-ul in statie la 331 cand ma duceam la liceu (sunt in Media,sti unde e)si vreau sa spun ca arata criminal masina(defapt toate masinile tale arata super) !! Mi-as dori foarte mult sa ma plimb cu una din ele sau macar sa le admir dar nu cred ca ai tu timp de asa ceva :)....oricum raman un admirator de-al tau si tin sa te mai felicit odata !! Astept sa te vad cu Ferrari :P !! Oricum succes in cea ce iti propui si mult noroc !! Mult Respect Toti celor din Midnight Racing !!!

MULTUMIM FRUMOS ......DACA IL VEZI PE DAN ABORDEAZAL, AI SA RAMAI UIMIT SA VEZI CAT DE OK ESTE ......OMUL STIE DE UNDE A PLECAT

bodo 27-01-07 10:08

salutare din nou !!! micutzule nu stiu dak am eu tupeu asta sa ma bag cu el in seama si nici nu cred ca ar avea timp de mine si dak ar fi asa cum zici tu ar fi un fel de "vis implinit" :D..........trec aproape in fiecare zi pe acolo pe unde sta el k ma duc la scl (uneori mai chiulesc,asta e partea a II-a) si ii mai vad cateodata masina la poarta si raman acolo sa ma holbez la ea :D.........oricum el e cel mai tare de pe aici si cred k din tot bucurestiul :P........apropo micutzule si pe tine te cunosc.......cand aveti si voi cei din Midnight Racers vre-o reuniune ceva ?? poate vin si eu........oricum eu va doresc multa sanatate,fericire si noroc si nu in ultimu rand multi bani ca sa va faceti tot ce va-ti propus..........Respect la toti.....

micutzu_mrc 27-01-07 13:50

Tiiam zis incearca sal abordezi si o sa vezi .....mai multe detali despre intalnirile noaste pe forumul de la MR

bodo 27-01-07 14:01

ok micutzule.....ms mult o sa incerc cand o sa-l mai vad pe aici.......o sa ma uit si pe MR sa vad cand aveti reuniune de-aia poate vin si eu :)....ms mult si succes...

Y O B 18-05-07 17:30

Pe cand o cursa cu subaru lu seby? Ca, cand ai facut cu racheta sa vazut ca a fost cam la limita.

Razvan-CT 19-05-07 11:31

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 907778)
Pe cand o cursa cu subaru lu seby? Ca, cand ai facut cu racheta sa vazut ca a fost cam la limita.

daca ai fi citit mai atent thredul ai fi aflat ca masina a fost vanduta.. acum se afla in constanta:rolleyes2

Y O B 19-05-07 11:33

Quote:

Originally Posted by NiceWeather (Post 908847)
daca ai fi citit mai atent thredul ai fi aflat ca masina a fost vanduta.. acum se afla in constanta:rolleyes2

Scuze. N-am fost atent.

Sphynx 23-05-07 16:59

Quote:

Originally Posted by NiceWeather (Post 908847)

Nu mai e nici in Constanta....a revenit in Bucuresti...am vazut-o de vanzare intr-un parc auto...:-)

Guwy 01-07-07 10:26

Masina este de vanzare pe autovit ... Doamneee .

micutzu_mrc 02-07-07 12:50

pacat.....

All times are GMT +2. The time now is 17:13.

- Copyright 2026 4Tuning