![]() |
Re: Cielo GLE 1996 - NT 98 ADU
tot respectul pentru acest proiect!!! ps: cu ce tip de vopsea ai folosit pt exteriorul motorului?
|
Quote:
Imi place cum arata masina , facuta cu bun gust |
Quote:
Valex, cu telescoapele am avut mare chin insa pana la urma am reusit sa le montez cu unele modificari. Le-am cumparat de la unu de nu avea bani de sarbatori si mi-a zis ca-s de Cielo. Cand sa le montez, a aparut Andreea Marin si mi-a soptit: ,,Surprize, Surprize!" Da' nea' Misu istet cum il stii, le-a rezolvat.;) |
imi place mult masina..respect pentru stadiul in care ai aduso..bafta
|
Masina are alt nr de inmatriculare acuma ,sau confund ?
|
Are nr. NT 98 ADU. Mai sunt insa cielo-uri negre.;)
|
Quote:
|
Da, o cunosc. E un Cielo destul de dragut, daca ar scoate eleronul ala de pe spate.
|
Ti-ai pus stopuri noi? Pe cele vechi nu le vinzi? :)
|
Inca nu am pus stopurile noi. Astept curierul sa le aduca. Daca vrei stopuri standard de Cielo am. Sau poate te intereseaza ceasuri de bord GSI cu traductor. Eu am fost pe la vreo 10 electricieni auto si numeni nu se baga sa-l monteze, chiar daca le-am dat schema de montaj care consta in ceea ce fac firele de la mufele din bord de cielo si cele de gsi. L-as monta eu, insa sunt prea multe fire si ma incurc in stinta.:yikes:
|
Quote:
|
E frumos ce-mi spui tu, insa schema care am primito referitor la montaj, nu e aceeasi pe culori si pini cum se prezinta mufa alba. Daca nu ma pot baza pe culori, nu ma pot baza nici pe pinii care sunt inscrisi in schema ca nu vreau sa iau foc.:sad:
De ex: fir mufa cielo culoarea ,,x" corespunde de la gsi fir culoare albastru/maro pin 10, dupa care vine si zice fir mufa cielo culoare ,,y" corespunde fir culoare maro pin 10. Pai mufa are un singur pin 10, iar culoare este alta decat ceea ce am eu acolo! |
Quote:
|
Am stat vreo 2 ore aseara si se pare ca i-am dat de capat. Vanzatorul mi-a trimis schema de montaj, dar a omis sa inscrie multe aspecte.
Mai am o singura pb. care nu o descurc: senzorul VCC, avea toate firele rupte pana la conectori. Am reusit sa refac legaturile, insa nu stiu ce fir ar tb. sa vina la pinul 21 din mufa gsi. Pe traductor scrie 1,2,3. care si unde vin legate, ca albastru/rosu iti dai seama ca nu mai este..... Multumesc mult! daca erai mai aproape, nu ma mai complicam atat. Veneam il montai, plateam, insa asa....:sad: |
Masina s-a vandut astazi. A plecat spre Braila si inclin sa cred ca noul proprietar va avea grija de ea.
Se poate inchide.:-) |
Pacat!Sa speram ca noul propietar va avea la fel de multa grija si pasiune ca tine!Felicitari si succes in a achizitiona noua masina...
|
Spre Braila? La cine?
|
Cat ai reusit sa iei pe ea?
|
Snapy, acum stii catre cine a plecat, iar bani pe ea, am luat atat cat sa-mi cumpar Nubira Break din 2000, varianta SX motor de 1,6 78kw adica 106 cai si sa-mi mai ramana si vreo 500 euro, asa de cheltuiala pe noua masina.
|
Da, merci pt detalii ;)
Vrei topicul inchis? |
Da, ca nu mai are rost.:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning