![]() |
Re: The bitch - mk4
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
..nici la jumate nu sunt 8) ..mai am foarte multe de facut ;) |
am vazut masina live asta seara arata foarte bine !!! nota 10
|
multam pt dealiile legate de deschiderea haionului , am tema de gandire :D
|
..si eu iti multumesc pentru semnale....daca pot sa ajut cu ceva legat de haion , ma anunti ;)
|
unde ai vazut "Jok-u'" ca vreau sa-l vad si eu????
...si ce haion???? |
:lol: ... cleanlook
|
stiam despre ce e vb....ma asteptam sa-mi raspunda el....
app...ma bucur ca ti-ai schimbat masina..si ca suntem vecini :lol::lol::lol: vad mereu un bmw seria 5 (ultimul model scos de bmw) cu " B xx JOK " :lol::lol: vecine :D |
..as vrea eu :cry: .... vecine :twisted:
|
1 Attachment(s)
dovada:lol:
|
1 Attachment(s)
...ups:weirdface ......joey mod ??/.....ooooo,da:twisted:
|
:shock: Sunt tare curios cum vor arata montate pe masina... Ai mare grija cum lipesti acum geamul la loc. Foloseste eficient siliconul, asta daca vrei sa nu ai probleme cu condensul ;)
Bafta maxima! |
prin eficient a vrut sa zica, pune acolo mult sa nu ai probleme dupa, ca nu e placut sa desfaci iar :) vorbesc din experientza :)
|
...mersi....sper sa nu dezamagesc ;)
..siliconu ala negru am auzit ca e foarte bun.....ala pentru geamuri parca...? |
eu am pus silicon de izolat vana/chiuveta/WC :) 6ron a fost si vad ca si-a facut treaba care oricum nu-i prea grea :)
|
2 Attachment(s)
....vad eu ...cred ca o sa folosesc silicon pentru parbriz....imi aduce un prieten
ceva proaspat....8) |
Cum ai desprins geamu de acel plastic?La cuptorul cu microunde?Aşa se face la E30 :lol: dar nu ştiu cum e la mk4 !?:P aşteptăm poze adică eu nu am nevoie de poze :P că o văd live :D !
|
poti folosi si microunde sau o scula de suflat cald poate chiar un feon :) ideea e ca dupa ce ai incalzit bine se desface usor :)
|
..microunde??....pai crezi ca intra faru acolo??....l-am bagat la cuptor ..5 min si gata friptura" ( zice'ai ca e curcan :)) )
|
Ce spuneai ,că nu intrau? https://www.youtube.com/watch?v=IkHZV...eature=channel
Aruncă un ochi să vezi !:lol: |
..eu ziceam de farurile de la golf ....;)
|
Quote:
|
...nu ...dar am manerele de la usi (interior) vopsite la fel..si se pupa la fix;)
o sa revin cu poze maine ... |
2 Attachment(s)
.....
|
super :)
|
sal... vreau sa te intreb ca ce tip de far ai Valeo sau Hella ca si eu m-am gandit ca sa pun angel eyes tip neon dar unii zic ca sticla de la farurile Valeo nu le poti lua jos numa cele de la Hella!
|
Wade3, am vazut pe alte forumuri ca au reusit sa desfaca si Valeo... cu multa grija, cu multe icuri ... si un cuter ;P
Jock - arata fain la interior gri, cred ca iar sta bine daca ai avea si consola centrala facuta asa. |
Quote:
Daca ai un DIY pune-ma si pe mine in tema. As vrea sa inlocuiesc sticla unui far Valeo.Merci! @Jock - frumos arata gri-ul ala pe ornamente! Te-ai gandit si la consola? :-P Scuze ptr offtopic. |
Quote:
|
..daca era mai rotunjit ..poate faceam si consola...dar asa patrata nu prea imi place
@Wade3....FK.:twisted: |
Quote:
|
....am luat vopsea pe codu masini..+ lac.....cu orice ai da ,tot se zgarie ....poate cu mai mult lac...nu stiu:sad:
|
unghii mai mici :P
|
...si fara inele....cele mai periculoase....8)
|
Ai reusit ceva cu farurile? :-)
|
faina masina
|
vrem sa vedem farurileeeeee
|
3 Attachment(s)